Случи се нещо странно

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот blessed » 10 Апр 2008, 06:29

Бяхме си пиинали с моя приятел и говорехме за кинезите. Стана така, че се хванахме на бас, че някой от нас може да взриви едно шише вино от 750 гр. Не беше отваряно. На маитап решихме да се пробваме. Първо беше той. Нищо не стана. После дойде моя ред. Опитах се да го направя със силата на мисълта си и шишето се взриви и се разхвърча из цялата кухня.
Какво според вас е това. Не мога да си обясня аз ли го направих. Някой дух или демон си направи майтап ли. И въобще що за вид кинеза или явление е това.
От друга страна ако аз го направих, ме е страх да не взривя и нещо друго. Имам развита аерокинеза, но мисля, че това явление не може да се дължи на нея.
Предварително благодаря за всички мнения по - темата.
Аватар
blessed
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот firen » 10 Апр 2008, 07:25

Опитай да взривиш някакъв друг предмет, но не използвай хора и животни за цел :)
Ако отново се взриви явно имаш доста силна мисловна енергия.
Аватар
firen
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ultramarin » 10 Апр 2008, 08:36

чудо голямо, едно взривено шише...

Както ти предложиха по-горе - проблавй пак! когато стане три пъти подред волево - тогава ще е наред.

За случайните въздействия, не се безпокой, те се проявяват само когато си обзет от силна емоция... ако не станеш истерик, няма да имаш проблеми, освен в случаите на силни преживявания... тно и там всичко ще е наре, ако се постараеш да рабереш и овладееш силата си!
Аватар
ultramarin
Модератор

Мнениеот firen » 10 Апр 2008, 20:09

Както спомена ultramarin относно емоциите, има шанс и алкохола да ти е повлиял за "отключването". Ако имаш желание опитай отново в трезво състояние.
Аватар
firen
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Elementor » 11 Апр 2008, 13:57

Има и една друга възможност ..... да имаш емпатия ...
От личен опит съм виждал как хора използват чужди способности , по-добре от собствените им притежатели. Направи опити и когато приятеля ти е наблизо - може той да я има, но да не знае механизма за прилагането и .... или пък да има някакъв блокаж.... Ако не си взривявала нищо до сега, в пристъп на ярост - значи вероятно съм прав... Направи опити и кажи какво се получило... Успех :)
Rion is here!
Аватар
Elementor
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ivo333 » 11 Апр 2008, 17:47

Quantokinesis- мисля, че се превежда квантокинеза.Представлява много прецизна форма на телекинеза, при която се влияе на молекулния строеж на предмета.Това означава, че можете да трансформирате веществата едно в друго! .Мисля, че за да има видими успехи, човек трябва да владее поне малко телекиназа, защото освен да се пренареждат атоми понякога ще трябва да се трансформират атомите и докато управляването на електрони е лесно, разделянето на толкова протони и неутрони сигурно е трудоемко, защото тези частици съставят почти, ама абсолютно почти, цялата маса на атома, електрона допринася за някаква си 1/1837 от общата маса. Тази сила може да предизвиква експлозии като се разделят атомите.Не съм чувал за упражнения, аз си представям как от ръцете ми излизат лъчове енергия и трансформират това, което искам.дори някой да постигне нещо сигурно ефекта ще е върху минимална част.

Това си проявила. Трудничка кинеза, направо се учудвам, че си я отключила толкова лесно.
Аватар
ivo333
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ultramarin » 12 Апр 2008, 17:07

ivo333, обясни защо мислиш така, мотивирай се... щото според мен разказваш приказки
Аватар
ultramarin
Модератор

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор