Да постигнете това което желаете

Публикуваните от вас ритуали са и трябва да бъдат силно и ефикасно работещи.

Модератор: rain

Мнениеот rain » 10 Апр 2008, 13:47

Уловете жив паяк и го поставете в празен орех,
така че да не избяга (може да залепите двете черупки).
В полунощ запалете черна свещ, която трябва да изгори
цялата и кажете три пъти наричането:

"Исаид и Рахха.
Черна свещ гори.
Паяк в гроб лежи
Жив погребан
В името на моето дело съхранете неговото тяло.
Желая (кажете желанието си) да се изпълни.
Исаид и Рахха и паяк."

Три дена носете ореха с паяка във вас, след което го заровете
на пусто място където никой не ходи. Скоро ще постигнете желаното.
Последна промяна rain на 27 Юни 2008, 13:47, променена общо 1 път
Аватар
rain
Модератор

Мнениеот Wizard » 11 Апр 2008, 20:57

Rain, този ритуал няма ли да ни се отрази негативно, с оглед на поверието, че паяка носи хабер и късмет?
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот avanabil » 11 Апр 2008, 22:30

Wizard написа:Rain, този ритуал няма ли да ни се отрази негативно, с оглед на поверието, че паяка носи хабер и късмет?

Всъщност паяците притежават висока чувствителност към енергетиката на хората и твърде бързо се настройват към емоциите и желанията им, но едва ли символиката в ритуала се базира на това вярване.... Вероятно резултата се постига чрез определен порядък, изискващ жертвоприношение?
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот Wizard » 11 Апр 2008, 22:54

:wink: Не знам, тази сутрин когато си оправях леглото и се сетих за ритуала на Рейн и хоп, по чаршафа ми полази един паяк, много добър едър екземляр:wink:, точно за ритуала си помислих, те нещата така си мии идват де, та се замислих, защо да го убивам сега паяка, като само си помислих, че ми трябва паяк и Той идва, защо да го убивам, като така и така нещата ми се случват :wink:
Ок, само питах!
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот ultramarin » 12 Апр 2008, 17:05

от къде е взет ритуала?
Аватар
ultramarin
Модератор

Мнениеот avanabil » 12 Апр 2008, 20:39

ultramarin написа:от къде е взет ритуала?

Ето тук за този ритуал е обяснено, че се постига много бърз ефект:

http://wizardium.clan.su/forum/11-75-1
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот venus » 14 Апр 2008, 08:12

Без никакво отношение към когото и да било, нито пък към самия ритуал, моето мнение е, че реализацията на желанията е достатъчно бърза и ефективна при хората, които уважават живота - на другите хора, на животните, на растенията. Такъв мироглед осигурява всичко останало. Така че, ако някой има притеснения да убие животно, по-добре да не го прави - няма нужда от това.
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот mandragorko » 15 Апр 2008, 15:27

...употребата на животни в магията е честа практика и всеки е наясно,че силата им е равна на тази,която и ние хората притежаваме...
...относно паяците-те наистина са символ на благодат и трябва да уважаваме мощта им,както и енергиите,които ни дават...
...ако имате съмнение за убиването на паяци,може ли да се употреби материален носител(фигурка на паяк),заредена с енергията,притежавана от това животно?
...относно изпълнението на намеренията ни-понякога молитвата и силното желание са най-силните ни инструменти...
Предай нататък....
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Мнениеот stanislava » 15 Апр 2008, 17:47

Още един начин
Формулираш желанието,след което се гълтат живи два паяка-по възможност от малките-изпробвано е и действа.
Аватар
stanislava
MagicGateBg Приятел

Мнениеот MrFaust » 15 Апр 2008, 20:10

Това с гълтането на двата живи паяка не ми се нрави особено , а и си мисля , че не само на мене , причините за което са много ... А иначе ритуали за изълняване на желания много ... странно обаче , някои тотално НЕ се основават на едно неписано правило : " За да получиш , първо трябва да дадеш " , в случая с яденето на живите гадинки , какво точно даваме ние - отговор нищо ( освен разбира се евентуалните проблеми от медицинско естество ) ... А и тук нещата всъщност опират до това колко силно желаем нещото , заради което стигаме до прилагането на ритуал ... Ако това да гълташ паяци е показател за силата на желанието ни ,... ами де да знам ... има и други начини ... А и на кого всъщност доказваме еди какво си - на самите себе си .... , но ... както и да е , пак се разписах ...

П.С. Поглъщането на разни живинки се използва в лечителството , казвам го защото ако желанието , за което говориш , Stanislava , е било от здравен характер , нещата стоят по малко по-различен начин ;) ...

с уважение : MrFaust
In hoc signo vinces
Аватар
MrFaust
MagicGateBg Приятел

Мнениеот stanislava » 15 Апр 2008, 21:15

Ами ако логиката е да дадеш или да жертваш това което за някой е най-ценно,здравето,какво повече може да даде човек за да получи нещо?
Аватар
stanislava
MagicGateBg Приятел

Мнениеот avanabil » 15 Апр 2008, 22:10

stanislava написа:Ами ако логиката е да дадеш или да жертваш това което за някой е най-ценно,здравето,какво повече може да даде човек за да получи нещо?

А според друго вярване, ако успееш да уловиш жив паяк и да го задържиш за известно време /примерно минута/ в джоба си, без да го нараниш, тогава неочаквано ще се се сдобиеш с изевстна сума пари :)
Аз лично не съм го изпробвала по обясними причини, граничещи с вид фобия :)
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот Black Beauty » 16 Апр 2008, 05:40

И аз съм на мнение, че ако имаш и най-малко съмнение, че не желаеш да убиваш гадинката, няма смисък от ритуала. Паякът никога не ми е принадлежал, следователно не мога да го жертвам по този начин. И въобще - жертвоприношението не ми се нрави като цяло. Не смятам омилостивяването на силите да става за сметка на загубата на живот. Ако искат да помогнат, същите следва да отчетат единствено силното ми желание и воля. Иначе ритуалът е интересен. Напомня ми на на една от Книгите на Ричард А. Кнаак - Луната на паяка, където затварянето на паяк в сфера не бе докарало нищо добро в света. :)
The Beauty is everywhere. Just notice it.
Аватар
Black Beauty
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Elementor » 16 Апр 2008, 17:41

- ОК ...

Не виждам какъв е проблема като цяла да се използва паяк в случея ... Малко ще е трудно да го накараш мирно да си седи в черупката докато ти я залепваш... освен ако не използваш някакво вещество да го зашеметиш...
Добре е все пак, че не се изсиква да е точно определен вид :roll:
Rion is here!
Аватар
Elementor
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот mandragorko » 16 Апр 2008, 19:16

...лично аз съм на мнение,че ако все пак се стигне до ритуал за изпълнение на желание и той е в противоречие с определени принципи и отношения,най-добре е да не се извършва...всеки притежава вътрешен глас/интуиция,който казва дали нещо е редно или грешно и ние сме длъжни да се вслушаме в думите и да направим това,което е най-правилно в дадена ситуация/проблем...
...относно убиването на животни...ами представете си,че вие също може да сте жертвени агнета в ритуал за нечие желание:никак не е добре нали?
...гледайте на света около вас,както самите вие се гледате в огледалото или след баня-с внимание...
...не прави това,което не искаш да ти бъде сторено...
Предай нататък....
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Назад към Заклинания - Ритуали

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор