така, нова съм във форума, но го чета от около година
наскоро ми си случиха разни странни неща, няма да се впускам в подробности, 1 за да не ме критикувате, 2 за да не ви отекчавам
принципно бях скептично настроена срещу разни магий и заклинания, но като ти дойде до главата и го изпиташ на собствен гръб, почваш да вярваш.
та накратко, стана така, че се разделих с мъжа на живота си ей така без причина (не сме се карали, имахме си проблеми, но нищо сериозно). Той има дете и майката на това дете го ревнуваше от мен (те са разделени доста отдавна - не съм разваляла семейства).
До известно време всичко беше ок с нас, но в един момент тя започна да звъни често и тогава започнах да забелязвам, че той става друг - скачаше и тръгваше веднага, а не беше сериозно, започна да се ядосва за малки неща, започна да се държи странно, гледаше като хипнотизиран, вечно нервен за нещо.
Аз на няколко пъти си намирах вратата на апартамента полята с нещо и т.н
Не мога да кажа с точност дали е бившата му, но факт е че се разделихме. Като го видя и си говорим, виждам обичта му и той ми казва, че ме иска, но сякъш нещо го спирало.
Та преди време ходих прие една жена, чете над икона и над снимката му и ми каза разни ритуалчета който трябваше да направя (ако искате ще ви ги споделя).
За сега той колкото и пъти да ми се обади, е спокоен.
Въпроса ми е дали тези неща найстина действат и колко горе долу трябва да мине като време от ритуала, за да се оправят нещата.