Малко помощ

Тези от Вас, които имат любовни терзания, биха могли да споделят тук своите притеснения. Надяваме се да намерят верния път към любовта...

Модератор: venus

Мнениеот ice_skater » 18 Апр 2008, 08:29

Обичам един човек-момче ,но съм почти 99% сигурна ,че няма шанс.Не искам да му правя любовни магии, защото няма да е истинска любов, а илюзии не са ми нужни.Въпросът ми е може ли да се направи заклинание или магия ( да не навреди на мен и в никакъв случай на него) ,която да го накара да почувства заинтирисованост от мен ,а от там си поемам сама без магии.Не искам дори да го накара да ме харесва ,а просто да ме опознае за да мога и аз да го опозная и евентуално след това да се постарая и за друго.
Ако няма такава магия можете ли да ми препоръчате какво да направя ,за да забравя за чувствата се към него ,но да не забравям самия него.Просто да ми е безразличен.
П.С. Моля помогнете.Ако смятате ,че това което искам да направя не е правилно кажете, но простоо искам помощ
Аватар
ice_skater

Мнениеот venus » 18 Апр 2008, 09:07

Няма магия, която да не навреди на теб или на него - това е вмешателство и някакви последствия ще има, най-малко за теб.

Да се заентересува от теб - това можеш да направиш. Разбери какъв човек е, от какво се интересува, от какво има нужда - съдейки по хората, с които контактува, ще разбереш какво очаква да получи от другите. Ако не сте крайно различни, може да направиш така, че да му дадеш онова, което търси. Всеки човек ще ти обърне внимание, ако разбереш как да погалиш егото му :)

А на чувствата си не те съветвам да посягаш. Любовта не ни е подвластна - идва и си отива сама. А връзката с любимия човек има определен смисъл - да ни научи на нещо, независимо дали е споделена или несподелена любов. След най-голямата си несподелена любов, която някак преживях, дойде най-голямата ми споделена любов - нещо, което пожелавам на вески да изпита :) Така че, просто си го изживей - една любов никога не може да бъде случайна.
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот ice_skater » 18 Апр 2008, 18:23

1.Мерси за съветите
2.С него имаме много общи неща.Проблема е че той е известен.Е не много но го дават по тв.Сега ще си помислите че е някой мюзик айдъл или нещо такова и че аз съм няква тийн дет уш се е влюбила.Де да беше така.Ама не е.Истинско е.Ако някой не вярва не искам до го обеждавам.Та той има много фенки и те твърдят че го обичат-можете да се сетите за какво говоря.Много е гадно че разбрах за него от телевизията.Сега всички негови съученици казват че е станал надменен и не обръща внимание на никой.За това ми е трудно да стигна до истинския него.Аз съм сигурна че се държи така за да не допуска всички до себе си.
Ето в това е целия проблем
Аватар
ice_skater

Мнениеот venus » 18 Апр 2008, 19:40

Като бях на 16 бях влюбена в цял политик :) Освен че заемаше доста висок пост тогава (толкова, че няма човек в България, който да не го познава), беше и млад, много привлекателен и неженен, доста търсен мъж. Не мога да кажа, че съм вярвала, че някога ще се запозная с него, но следвах сърцето си - то ме проведе по един дълъг и странен път, но в крайна сметка се запознахме, станахме достатъчно близки и получих повече, отколкото съм вярвала, че е възможно. И дори не аз, а той се запозна с мен - стана така, че някак започна да ме забелязва сред тълпата жени около себе си, да се интересува от мен, той направи първите стъпки :) Друг е въпросът, че не той, а аз си тръгнах от тази ситуация, доста разочарована (с особено мнение към политиците и политиката като цяло от този момент нататък) :)

Тогава разбрах, че що се отнася до любовта, няма невъзможни неща - човек само трябва да знае какво иска и все пак да не седи със скръстени ръце - трябва да се действа по всички възможни фронтове :)
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот Abathor » 19 Апр 2008, 18:40

Ами опитай да се запознаеш с него като за начало.
Бъди себе си(незабравяй все пак че трябва да го впечатлиш).Ако се преструваш ще успееш да го заблудиш но след време всичко ще рухне.
Ако си допаднете добре ако не също защото няма смисъл да си с някой с когото нямате какво да си кажете.Още повече че тръгнете ли сериозно...там вече при един секс става единение и на егергийно ниво.което ми напомня да проверя за тема относно секса,чакрите и сефирот ако няма такава ще напиша.
Agnoscetis Dei, scio ipse
Аватар
Abathor
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ice_skater » 19 Апр 2008, 18:59

Мерси много за съветите!
Малко се превърна в любовна тема ама нищо много ми е полезна.
Относно политиците като по-малка бяй влюбена в Бойко Борисов-сещате се за кво става дума :P
Не седя със скръстени ръце защото се отчайвам.Даже се очертава в скоро време да го видя.Няколко часа след катго пуснах темата отидох до място което той често посещава с надеждата да се запозная с него но стана нещо по-добро.Запознах се с негова позната.Разкаа ми много и ще ми помогне! И сега вече имам чувстовото че вече всичко е възможно! :oops:
Аватар
ice_skater

Назад към Любовна магия. Психология на отношенията.

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор