деир

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот Diablo » 21 Апр 2008, 11:09

Попаднах на тази школа: http://www.bg-deir.org/.

Някой знае ли нещо повече за нея? Да е ходил на курсовете им?

Интересно ми е дали си заслужават. Обадих им се по телефона - функционират в България от 4 години, а досега не бях ги чувал никога.
Аватар
Diablo
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот avanabil » 21 Апр 2008, 11:26

Diablo написа:Попаднах на тази школа: http://www.bg-deir.org/.

Някой знае ли нещо повече за нея? Да е ходил на курсовете им?

Интересно ми е дали си заслужават. Обадих им се по телефона - функционират в България от 4 години, а досега не бях ги чувал никога.

Аз също проявявам интерес към тяхната система. Има както привърженици, така и такива, който я отричат. Факт е, че има милиони последователи из целия свят, защото е със строга практическа насоченост. Аз лично постигам успех само чрез книгите на Верищагин. Това, което мога да кажа е, че се изисква упорита работа поне в продължение на 2 месеца, за да се забележат първите резултати. След това вече е лесно. И другото - особено важно е да се върви последователно по степени, защото ако например се прехвърлиш директно на третата степен "Влияние" /която е особено примамлива/, тогава могат да се случат големи неприятности в житейски план.
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот Diablo » 21 Апр 2008, 12:02

avanabil написа:Това, което мога да кажа е, че се изисква упорита работа поне в продължение на 2 месеца, за да се забележат първите резултати. След това вече е лесно.
[/b]

На мен лично 2 месеца за постигане на резултати ми звучат малко. А ако след това е и лесно... :)
Аватар
Diablo
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот avanabil » 21 Апр 2008, 15:44

Diablo написа:
avanabil написа:Това, което мога да кажа е, че се изисква упорита работа поне в продължение на 2 месеца, за да се забележат първите резултати. След това вече е лесно.
[/b]

На мен лично 2 месеца за постигане на резултати ми звучат малко. А ако след това е и лесно... :)

При всеки е индивидуално, но все пак това е някакъв среден интервал от време, след който започват да се проявяват и първите резултати. Като казвам лесно, имам предвид, че след известно време за тренировки и практика, се добива пълна яснота за енергийните потоци, за тяхните критични точки, за отклоненията по възходящата и низходяща верига и все неща, които лесно се отстраняват, за да се осигури една наистина стабилна енергийна защита. Днес поместих част от основите на тази система във форум "Самоусъвършенстване". ДЕИР в превод означава "По-нататъшно енерго-информационно развитие" :)
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот Diablo » 22 Апр 2008, 08:42

avanabil написа: ДЕИР в превод означава "По-нататъшно енерго-информационно развитие" :)

Да, това го видях от сайта им, но знаеш ли как се превеждат на английски (нямам голям успех с търсенете му)?
Познаваш ли някой, ходил на курсовете и имащ повече инфо от първа ръка?
Или най-добре да спра да питам и да ходя да изкарам някой курс. :)

P.S. Благодаря ти, Avanabil, за отговорите.
Аватар
Diablo
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ultramarin » 22 Апр 2008, 13:21

всъщност НАИСТИНА отпуснатото време е повече от достатъчно за усвояване на работа с енергията, даже е премного... ноооо, само техниката за работа с енергия не е достатъчна за работа с енергията... психическата зрелост, нужна за някои практики се добива много по-бавно...
Аватар
ultramarin
Модератор

Мнениеот avanabil » 22 Апр 2008, 13:27

ultramarin написа:всъщност НАИСТИНА отпуснатото време е повече от достатъчно за усвояване на работа с енергията, даже е премного... ноооо, само техниката за работа с енергия не е достатъчна за работа с енергията... психическата зрелост, нужна за някои практики се добива много по-бавно...

Всичко, за което говоря, се базира на конкретиката, върху която имам преки впечатления. Не смея да коментирам особеностите, на които ще се натъкне индивидуалната практика на всеки. Именно за това оставям свободен интервал :)
Аватар
avanabil
Модератор

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор