Въпрос?

Всеки, който за първи път се сблъсква с Oкултното знание и Mагическите практики, да пише само в тази част на форума!

Модератор: Cath

Назад към За Начинаещи

Мнениеот vampire3 » 24 Апр 2008, 14:29

Направо ще си кажа въпросът, това лято докато бях в Англия реших да се занимавам с окултизъм, намерих вашият саит и се порових из форумът.
Видях една тема относно пиромантиката, влязох във нея. Там пишеше как да развием уменията си в разделът на пиромантиката(това ми беше първият сблъсък с магията). До колкото си спомням беше за контролиране на огънят, как да изгасим свещ със съзнанието си. Реших да пробвам. Изчистих си съзнанието и всички други неща който трябваше да се направят. Съсредоточих се върху свеща, 1-вият ми опит беше неуспешен както и следващите 3 опита.По време на 5-тият ми опит свеща почна да дими и тъкмо преди моментът на изгасването стана нещо, получих силно главоболие и ми причерня пред очите а пламъкът стана силен.
Оттогава не съм дори и помислял за окултизъм, но се случват странни работи със мен, например понякога... незнам как да го опиша все едно че... ами все едно че над дърветата виждам бледо зелен цвят който сякаш извира от тях. Също и понякога около някой хора виждам различни цветове(това се случва рядко), например винаги когато видя един познат който е сатанист( сериозно се занимава със сатанисъм) се едно че, извира някаква енергия от него. Ще може ли някой да ми обясни тези явления ?
Благодаря предварително !
Аватар
vampire3

Мнениеот vampire3 » 24 Апр 2008, 15:26

А объркал съм се нарича се пирокинеза а не "пиромантика".
Този човек е постнал тема относно същият опит
http://www.magicgatebg.com/forum/viewtopic.php?t=2853.
Но тези неща които се случиха с мен нормални ли са ?
Аватар
vampire3

Мнениеот Delkatar » 12 Май 2008, 02:34

Хм... и аз преди бях като теб,видя нещо и веднага да го пробвам. И при мен пирокинезата беше нещото което ми грабна окото но все пак не става така работата. Главоболието е причинено от прекаленото отделяне на енергия. Недей да се хвърляш веднага на това. Почни първо с циркулация на енергията и медитация. После се пробвай до концетрираш енергия в ръцете си без някаква определена цел. Повтаряй тези 3 неща 1 месец и после пробвай отново с някоя от кинезите. И един съвет . Не се претоварвай много , не е полезно за здравето :)
Аватар
Delkatar

Назад към За Начинаещи

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор