Търся нещо важно

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот BlackyB » 29 Май 2008, 07:27

Здравейте! Преди доста време случайно попаднах на 3 стиха, които отварят ясновидство, но трябва да се повторят 1000 пъти. Сега търся тези стихове. Търсих в търсачката на форума ви, но не намерих нищо. Ако някой знае, моля да помогне. Сега да ви обясня, защо ги търся. Преди време се изместихме да живеем в друг квартал. В новия апартамент отначало се чувствах малко некомофортно и не можех да си го обясня. Постоянно чувах стъпки в коридора, отваряне на врати, а вкъщи нямаше никой друг освен мен. Вечерта си легнах и сънувах как в гардеробната влиза човек и всички рафтове падат върху него. Разказах за съня си на майка ми, а тя каза, че това се е случило със хората от които сме купили апартаменто. С 2 думи, сънувах това което се е случило. Това не е единичен случай. Доста пъти когато се случи нещо имам абсолютното чувство, че това нещо се повтаря, че вече съм го виждал, но от друг ъгъл. Примерно двама мои приятели се карат в училище и като го видях останах с впечатлението, че и преди съм го виждал, но всякаш от погледа на друг мой съученик. Това си го обяснявам по следния начин. Тъй като аз вярвам в безсмъртността на духа и съм си изградил представа, че всички неща се повтарят. Тоест в миналия си живот съм бил на мястото на този мой съученик от който имам чувството, че съм видял случилото се. Нека това да го означа с "минало". В "настоящето", т.е. когато духът ми е в сегашното тяло всичко се повтаря. В "бъдещето" духът ми ще се измести в друго тяло, но и времето ще се върне назад т.е. ще живея живота на някой мой съученик или приятел сега. Надявам се да сте ме разбрали :roll:

И тези 3 реда, които се повтарят 1000 пъти ги бях видял в този форум. Търсих в търсачката с ключови думи "ясновидство 1000 пъти", но не намерих нищо. Надявам се да помогнете!

Поздрави!
Аватар
BlackyB

Мнениеот avanabil » 29 Май 2008, 08:59

BlackyB написа:Здравейте! Преди доста време случайно попаднах на 3 стиха, които отварят ясновидство, но трябва да се повторят 1000 пъти. Сега търся тези стихове. Търсих в търсачката на форума ви, но не намерих нищо. Ако някой знае, моля да помогне. Сега да ви обясня, защо ги търся. Преди време се изместихме да живеем в друг квартал. В новия апартамент отначало се чувствах малко некомофортно и не можех да си го обясня. Постоянно чувах стъпки в коридора, отваряне на врати, а вкъщи нямаше никой друг освен мен. Вечерта си легнах и сънувах как в гардеробната влиза човек и всички рафтове падат върху него. Разказах за съня си на майка ми, а тя каза, че това се е случило със хората от които сме купили апартаменто. С 2 думи, сънувах това което се е случило. Това не е единичен случай. Доста пъти когато се случи нещо имам абсолютното чувство, че това нещо се повтаря, че вече съм го виждал, но от друг ъгъл. Примерно двама мои приятели се карат в училище и като го видях останах с впечатлението, че и преди съм го виждал, но всякаш от погледа на друг мой съученик. Това си го обяснявам по следния начин. Тъй като аз вярвам в безсмъртността на духа и съм си изградил представа, че всички неща се повтарят. Тоест в миналия си живот съм бил на мястото на този мой съученик от който имам чувството, че съм видял случилото се. Нека това да го означа с "минало". В "настоящето", т.е. когато духът ми е в сегашното тяло всичко се повтаря. В "бъдещето" духът ми ще се измести в друго тяло, но и времето ще се върне назад т.е. ще живея живота на някой мой съученик или приятел сега. Надявам се да сте ме разбрали :roll:

И тези 3 реда, които се повтарят 1000 пъти ги бях видял в този форум. Търсих в търсачката с ключови думи "ясновидство 1000 пъти", но не намерих нищо. Надявам се да помогнете!

Поздрави!

Предполагам, че говориш за това:

"Ето и едно арабско заклинание за активиране на ясноводството.
Единственият проблем е,че трябва да го повторите ...1000 пъти:

"Ya Khabiiru
Ya Bathiinu
Ya Fattahu."

Това можеш да го намериш в раздел "Заклинания и ритуали", в темата "Ритуали за отваряне на третото око" на AryanSun от 25-ти авг., 2006 г. За предпочитане е да я прегледаш цялата :)
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот BlackyB » 29 Май 2008, 09:26

Благодаря много! Ами това е заклнинанието и го бях видял от този форум и по-точно от тази тема. Бях я прегледал цялата, но търсих специално това заклинание. 1000 пъти подред или може днес 300, утре 400 примерно и т.н. или всичко наведнъж се казва... Smile Благодаря много!
Аватар
BlackyB

Мнениеот rain » 29 Май 2008, 10:21

Методът, който те интересува е арабски с използване на свещенните имената на Аллах. В арабския мистицизъм
и учението Асма ал-Хусна всяко от 99-те имената на Аллах има определени мистични свойства и повтарянето им
определен брой пъти понякога и в съчетание с други молитви се използва за различни цели - любов, щастие,
пречистване и в случая отваряне на сетивата. Но подобни практики се използват предимно от запознатите в тази
област и ще ти е трудно да постигнеш мигновени резултати. Има и определени правила, които трябва да се спазват
за постигането на успех. Като начало е необходимо спазване чистота на тялото и духа. Взима се ритуално пречистване,
мястото на което се работи също трябва да е чисто. Желателно е да има и благовоние. Спазва се строга вегетарианска
диета, никакво месо и животински продукти, без цигари и алкохол, както и избягване на солени храни и такива със дразнещ
аромат - чесън, лук и т.н. Що се отнася до произнасянето, то трябва да бъде абсолютно точно, както е описано, а не да се
дели на дни.

Ако се интересуваш от подобни методи, това е една индонезийска мантра за отваряне на сетивата.
Спазват се гореописаните правила, най-вече пречистване (баня), а мантрата се повтаря многократно,
докато не почустваш желания резултат (проблясъци, видения и т.н.)

"Бисмиллях Иррахман Иррахим.
Гедонге Суксма, Пасебанинг Суксма
Нур Сукма Мулия, Талиросоку тунггал
нгулинг, нгелинг ка Пангеран
Муруб кахйя расул нур булах, нур слах
Нур аджали, йа сукма йа тангийа раса мулия."
Аватар
rain
Модератор

Мнениеот BallFace » 29 Май 2008, 17:26

Това е интересно, благодаря на rain и avanabil :)
Rain, колко дни трябва да трае тази пречистваща диета?
Аватар
BallFace
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор