въпрос

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот magicalgirl » 20 Апр 2008, 15:48

здравейте! имам един въпрос :) тъй като до сега не съм правила черна магия ме интересува дали преди да направя такава или пък някое проклятие трябва да си направя някое заклинаие или магия за защита. благодаря предварително! :)
Аватар
magicalgirl
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Devil_Driver » 20 Апр 2008, 15:53

Това е задължително според мен,за да предпазиш себе си.Не съм много веща в тези неща,но все пак бих ти препоръчала ако никога не си се занимавала с такъв тип магия да не скачаш веднага на някоя толкова сериозна :)
Успех :wink:
Аватар
Devil_Driver
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Nemezius » 20 Апр 2008, 17:06

magicalgirl написа:здравейте! имам един въпрос :) тъй като до сега не съм правила черна магия ме интересува дали преди да направя такава или пък някое проклятие трябва да си направя някое заклинаие или магия за защита. благодаря предварително! :)

Каквото и да правиш, трябва да имаш защита!
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот MrFaust » 20 Апр 2008, 17:58

Бяла , черна , зелена , пембяна ... Няма значение от магията - защита е препоръчително да имаш ... Във форума има много постнати практики за защита от които би могла да се възползваш . Късмет и бъди внимателна :)

MrFaust
In hoc signo vinces
Аватар
MrFaust
MagicGateBg Приятел

Мнениеот alistar » 20 Апр 2008, 18:12

БРАВО!!! Страхотен въпрос! След,като си се присетила за защита,дали няма да се сетиш да попиташ как да си направиш такава? И дали няма да попрочетеш малко повече до като ти се изясни до къде може да те доведе подобен ритуал? Миличка,опитай с гоблени или някое друго хоби,щото това което искаш да направиш е равносилно на това да сложиш граната в люлката на 6-месечно бебе! Не те виждам да успееш с ритуал поне до 2 години,но за зла участ може да успееш да си навредиш! Ще се повторя от предишни постове,като кажа,че в магията единствено по-опасен от неукия,е НЕДОУЧЕНИЯ!!! Ако си решила да се учиш-успех,но ти е рано да опитваш!
Аватар
alistar
MagicGateBg Приятел

Мнениеот heress » 20 Апр 2008, 19:17

Не ти трябва защита, ако вложиш достатъчно ярост. Виж понякога едно допро прогонване върши по-добра работа от всякакви предварителни защитни техники.
show me the power of darkness(:(((:<-
Аватар
heress
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Nemezius » 20 Апр 2008, 20:25

heress, допрогонването/прочистването е препоръчително, но защитите определено няма да са й излишни.
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот heress » 21 Апр 2008, 12:55

Само параноя вкарват у хората тея техники, пълна безсмислица. Ей ме на колко години "умен" магиосник от мене не излезе и нищо. Нит съм умрел нит къмбаната съм ритнал, даже съм доста успял за възраста си, според обществото. Така че няма кво да и се плашите на тая "черна магия". Колкото повече и се стряскаш толкова повече ще ти се върне. Ако развъждаваш "Дай да се наблъскам с едно кило талисмани защитни ритуал и техники, че Гошо да стъпи накриво и да го заболи крака", друго освен параноя няма да хванеш. Пък ако и белким нещо излезе от проклятието, след тая блокировка на енергии, самата ти защита ще се свие и ще привлече неприятностите към тебе.
С две думи на тва му се вика параноя и страх.
Демек едно добро прогонване и "пренасочването на кармата" вършат къде къде по-свястна работа от купища превантивенции.

Иначе всеки "магиосник" си има няква защита, но спецялно за едното проклятие да изграждаш нова... не си заслужава.
show me the power of darkness(:(((:<-
Аватар
heress
MagicGateBg Приятел

Мнениеот diablorado » 03 Юни 2008, 07:31

Здравейте всичкилАз съм нов и искам да разбера от каде да започна и какво да правя?Интересувам се от демонология,некроманство и черна магия.Мерси предарително.
Аватар
diablorado

Мнениеот Nemezius » 03 Юни 2008, 08:51

Като за начало- погледни тук: http://www.magicgatebg.com/forum/viewforum.php?f=54
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот nick » 03 Юни 2008, 13:43

diablorado написа:Здравейте всичкилАз съм нов и искам да разбера от каде да започна и какво да правя?Интересувам се от демонология,некроманство и черна магия.Мерси предарително.

секцията за начинаещи която ти е посочил немезиус, нищо няма да научиш.
1.Прочиташ книгата черна магия. поне 10-пъти.
Научаваш се как да избегнеш това, което си пратил на някого да не се върне притеб или да го прехвърлиш на друг. защото ще ти стане кофти.
Това ще ти е от голяма полза не само за тъмната, а изобщо за магията.
2. Влизаш в секция демонология и задаваш конкретен въпрос и чакаш.
много важно нещо, необръщай внимание на хората които ти пиша, защо, как и как не те е срам да вредиш на другите и какво ще си докараш на кармата.
3. след солидно четене почваш с най низшите демони, а и не се лакоми,
те винаги са по лакоми от теб. давай им винаги нещо в замяна.
даже и да разговаряш само с тях.
Аватар
nick
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Macabre » 03 Юни 2008, 14:44

Защо всички нови се хвърлят първо към черата магия.Това не е игра......не е за забавление а за нараняване...аз си изпатих сериозно защото направих няколко черни заклинания преди години и то без защити и ми се върна толкова тъпкано...че не мога да ви опиша...ужас е!Насилие,болка,физическа и прихическа,самота.......не мога да ви го опиша.Препоръчвам да се занамавате с черна магия едва след дълга практикА и сигурност в уменията....четете но не правете,защото няма връщане,А защита не е препоръчителна а ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!!!
Tea party with zombies
Аватар
Macabre
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот diablorado » 04 Юни 2008, 06:12

Добре каква магия е безопасна според вас?(аз не знам за такава)
Аватар
diablorado

Мнениеот No^one » 04 Юни 2008, 06:48

diablorado написа:Добре каква магия е безопасна според вас?(аз не знам за такава)
+1 :wink:
Аватар
No^one
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот galina_dim » 04 Юни 2008, 07:01

Който го е страх от мечки, да не ходи в гората...
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот diablorado » 04 Юни 2008, 09:32

Има рискове,които се поемат, има и такива които не си заслужават.За мен да започна да се занимавам с тези неща,към които се интересувам(написал сам ги в 1ят ми пост) е едно предизвикателство.
Аватар
diablorado

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор