Ритуал за преспиване?

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот Poison » 23 Апр 2005, 14:20

Моля ви да ми дадете повече информация за ритуал за упойване, преспиване на човек. Не си мислете, че съм решила да упоя някой и да го обирам или други такива. Просто искам да помогна на моя приятелка и искам да се науча на нещо.
Сега ще ми кажете да купя приспивателно, ама не, не е това идеята. Имам нужда като нещо подобно на хипноза.
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен

Мнениеот BAAL » 23 Апр 2005, 21:17

Poison написа:Моля ви да ми дадете повече информация за ритуал за упойване, преспиване на човек. Не си мислете, че съм решила да упоя някой и да го обирам или други такива. Просто искам да помогна на моя приятелка и искам да се науча на нещо.
Сега ще ми кажете да купя приспивателно, ама не, не е това идеята. Имам нужда като нещо подобно на хипноза.

Опитай с инвокация на Хипнос или Морфей.Трябва да устоиш
на енергията му,т.е. да не заспиш и ти,след което да насочиш
енергията към човека,който искаш да упойваш.
Аватар
BAAL
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот EliKarim » 24 Апр 2005, 21:45

Казваш подобно на хипноза? Относително е това, което търсиш. Обясни за какво ти е нужно и какво искаш да постигнеш? За вещества, упойващи и отровни бях постнала една тема, но не съм сигурна дали се пази след като форума бе "покорен" от недобросъвестен хакер... Така като не съм сигурна дали се пази, ако не си я открила мога пак да я постна.
BAAL, не мисля че тя ще се справи с ритуалите на Морфей или когото и да било. Няма нужната подготовка и ще ходи заспала цяла седмица ;)
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот Poison » 25 Апр 2005, 16:16

Какви са тия Ритуали? Напишете ми повече? И защо ще ходя заспала, какво толкова ми липсва. Това не е ли като рецепка, която просто трябва да бъде спазена? Просто да изпълня нужните указания?
Не открих никъде нищо за отровни вещества,можеш да напишеш пак.
Трябва ми за да преспя човек, който държи моя приятелка зависима и безсилна. Това, което ми трябва той го знае само къде е. Ако бъде хипнотизиран или преспан или просто отровен до такава степен че да бъде като пиян може сам да ни даде това което ни трябва. Само той може да и разреши и да я освободи и такива. Сложно е да обясня. Човека е мъж над 30 години.
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен

Мнениеот GreenLady » 26 Апр 2005, 10:31

Айде бе хора. Poison се нуждае от малко помощ, а вие и пишете, че не е подготвена. Какво е това отношение. Ако знаех нещо по въпроса вече щях да съм го написала.
Аватар
GreenLady
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот fly^spirit » 26 Апр 2005, 12:21

Ами виж мила,другите са прави.Тъй като тя сама каза,че е начинаеща не може просто така да започне от края.

http://www.spiralata.net/booklist.php?f ... 0&langID=0

Това е линк за книга"Автохипноза"на Хюит.

Pioson,мила магията определено не е рецепта която трябва да се спази.А при призоваване на Хипнос или Морфей се иска малко повече практика или поне теория.Забрави за рецептите,ако мислиш че това е начинът си на грешен път.А и хипнозата няма да помогне според мен,от разстояние е трудно или ако човекът който искаш да хипнотизираш не иска.Става въпрос за традиционната хипноза.Според мен има и други начин.Ритуал за намиране на това което търсиш или за разкриване на тайна.
Аватар
fly^spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот EliKarim » 26 Апр 2005, 22:46

fly^spirit написа:Според мен има и други начин.Ритуал за намиране на това което търсиш или за разкриване на тайна.

Така е. Флай е абсолютно права, това не е рецепта, а и има други начини. Пишеш че мъжът е над 30 и държи в някаква зависимост твоя приятелка. Незнам дали хипноза ще помогне, първо че ти не си опитвала, нямаш опит а вероятно няма да има е ефект. Второ - не мислиш ли че би предизвикала неприятности и на самата теб?! В никакъв случай не искам да крия възможните начини чрез, които да помогнеш.
За отравяне....това пък въобще не бих препоръчала. Ще гледам отново да постна темата за отровните гъби и вещества, за които бях писала, но те въобще не биха ти помогнали в случая поне до колкото го разбирам аз. Ти сама решавай, но отравянето би могло да има и крайни последствия, а и човекът ще помни всичко което ще му причиниш.
Препоръчвам ти това, което и Флай - ритуал за откриване, за влияние върху друг, за благополучие или подобен. Такъв обаче поне в момента не мога да напиша. Предполагам ще се справиш с превод от английски, потърси в www.blackarts.hit.bg или ритуал тук из форума.
Когато намеря време тези дни отново ще постнатемата за отровните вещества, но пак ти повтарям - не са за този случай!
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот Poison » 01 Май 2005, 16:15

Ясно. Разбрах. Ще си копирам тази книга за автохипноза, ще си преведа нещо от този линк за магии и ще чакам Ели да пусне нещо за отровните вещесетва. Ще избера сама нещо най-удачно и после ще обясня тук за резултата. :-x
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен

Мнениеот EliKarim » 02 Май 2005, 00:13

Желая ти успех в начинанията, само да не довлечете на човека излишни ядове!
Та значи, отровните вещества са много и тъй като не пазя предишния си постинг, на места в това което ще напиша е възможно да се превоторя… Едно такова преповтаряне е предупреждението ми да се внимава с тези вещества! Те са се използвали повече с лечебна цел в древността, а и днес. Ще изнеса само някой от всички тези вещества или поне само тези, които са ми направили впечатление и които съм проверила.
Започвам с любимото си – наричано още вълшебно питие - Аяхуаска. За него знам, че е било използвано за ритуали от обитателите на Индигена по течението на Амазонка, предимно от шамани и днес рецептата не е запазена такава, каквато е била. Прави се от стръкове, листата и корените на лианата banisteriopsis caapi и според записките е била горчива на вкус напитка. Позната е обаче само под името аяхуаска. Растението има халюциногенното влияние и за него е записано, че отваря портата за по-висши светове, когато по време на транс-състоянието душата напуска тялото. В гримуарите на Агрипа е записано само, че е нужно само толкова, колкото една днешна чаша чай. Той обяснява без подробности, че питието леко замайва и не нарушава работата на двигателния апарат. Не открих ритуал в който присъства, но мисля че магьосниците са имали свой термин за него.
За отровните жаби, които са много използвани от някои индиански племена не бих могла да изнеса пълна информация, затова ще се въздържа. Знам, че кротоксинът(което всъщност е нервно белтъчен комплекс), а и атропинът се използват при жертвопринушения и редица други “низши” и доста неблагоприятни за човека ритуали.
Най-познати са ми малките магически гъби, за които май мога да напиша и най-много. Използвани са от много народи, като освен в суров вид се използват и с други вещества. Тези халюциногенни гъби са два вида – Amanitas (мухоморки) и Psilocybe (псилоциби). Различават се както по психоактивните си съставки, така и по въздеисвието, което имат. Представлява миниатюрна гъбка , по-малка дори от кутрето и се среща и по нашите Родопи, из някои места по Добруджа. Ако расте на други места у нас, аз не знам за тях. В България расте само Psilocybe semilanceata. Както тя, така и останалите имат двойници (те имат същата шапка и стъбло)
Гъбките се използват и с лечебна цел, особено когато са смесени с пчелен мед. Когато гъбата е сурова, тя има по-силно въздействие, но когато бъде изсушавана съответно е по-слаба. Тя променя нивата на серотонин в мозъка. Ефектът започва да се чувства след около 30 минути и продължава да ескалира още половин-един час. Може да се здъвче, да се пусне в чаша чай…в зависимост от предпочитанието. Агрипа не обяснява, кога е употребявал гъбите, но упоменава, че отварите се поемат преди да се затвори магическия кръг.
Гъбите обаче могат да бъдат силно отровни за човек, могат да придизвикат силни спазми и болки и дори могат да бъдат смъртоносни. Тези миниатюрни гъбки разбулват несъзнаваното, изострят сетивното, объркват егото и проникват до дълбините на подсъзнанието. Поради това не е препоръчително да се употребяват от хора с лабилна психика и психически проблеми и в състояние на превъзбуда, немощ тревожност, ярост и т.н.
Salvia Divinorum - Салвинорин А е основният психоактивен компонент на растението Salvia Divinorum, което не вирее в България. Салвинорин А обаче е най-силният халюциноген, синтезиращ се по естествен начин в природата. Основната част се съдържа в листата, по-малко в стъблото, а в корените има едва следи. Шаманите на някои племена са приемали от 50 до 100 листа на 1 път. При пушене на екстракт от листа на Салвия ефектите започват след по-малко от минута. Хонорий е използвал Салвията по време на контакт с безплътни същества (както е написал), тъй като те не са можели да го контролират, с “усещане, че се намирате на няколко места едновременно”. Той не е поставил точната доза, но не е пропуснал да запише, че растението е опасно. Темата за “безплътните същества” е друго нещо, което също си заслужава да се разнищи, но на друго място.
Диметилтриптаминът или познат ви вероятно като DMT е друго психотропно вещество. То се съдържа в почти всеки жив организъм, на практика във всяко същество, имащо нервна система. Също е способен да променя настроението, емоциите и възприятието. Успях да намеря от някакъв гримуар и от интернет само част от растенията, които притежават този алкалоид. Има поне още толкова, които могат да се добавят: Acacia maidenii - кора , Acacia simplicifolia, Mimosa hostilis (Jurema), Phalaris aquatica и Phalaris arundinacaea. Знам, че комбинацията им с амфетамини, метамфетамини (например екстази) е много опасна, недопустима и често завърша със смърт. Трябва да се избягва смесването им дори с алкохол.
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот fly^spirit » 02 Май 2005, 12:09

Към това което Ели каза искам да добавя,че тези вещества си имат строго определена доза за ползване,иначе при всяка вероятност можеш да убиеш човека.Така,че добре си помисли преди това.
Аватар
fly^spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Poison » 14 Май 2005, 12:00

Никъде не мога да намеря такива гъби crybaby2 Къде растат и от къде да си набавя. Вече съм решила как да работя с тях ама като не откривам crybaby2
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен

Мнениеот fly^spirit » 15 Май 2005, 14:01

Знам за тези гъби ,че разстат на висока надморска височина.Мисля че ги има(не съм сигурна)Стара планина.Мислч че никнат в много ранна пролет.
Казваш че си решила как да работиш с тях.Внимавай защото са много опасни и да не стане нещо непредвидено.Съмнявам се че знаеш дозировката.
Аватар
fly^spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот EliKarim » 15 Май 2005, 21:12

Подкрепям Флай. Тзи гъби както и всички останали не обичат слънчевите места, а мисля че могат да бъдат открити и в Родопите. Пойзън, колкото е по-урова и прясна гъбата, тя е по отровна. Нещата могат да достигнат до трагичен край - бъди много, много внимателна и не бързай да прилагаш рецепта "на око".
Аватар
EliKarim
Модератор

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор