Хероин

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Мнениеот lonely » 04 Юни 2008, 18:12

Здравейте.Моята исория е много дълга,но ще я съкратя максимално.Приятелят ми е на 24 год., има зависимост към хероин от 8 год...Късно разбрах,не се бях сблъсквала с нещо такова,и не успях да му помогна...Хора,имам бебенце на 22 дни,помогнете ми да не остава без баща.Борих се с всички сили,но той от ден на ден става по зле.Има ли начин да му въздействам на психиката? Моля ви,ако можете да ме посъветвате нещо,направете го, ще бъда благодарна на всички.
Аватар
lonely

Мнениеот Wizard » 04 Юни 2008, 22:41

За съжаление тук магията не помага! Осем години са твърде много... добре е да помислиш да го изпратите приятеля ти в т.нар. комуна за зависими. Там ще му помогнат както психически, така и да успее да се пребори с тази си зависимост! Желая ти късмет!
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот МагНаско » 04 Юни 2008, 23:10

Единственият начин да му се помогне е той да има желание да се откаже и едва след това може да се направят някой вторични въздействия и да се обучи как сам да си помага НО пак повтарям трябва той сам да го желае
истината е някъде там
Аватар
МагНаско
MagicGateBg Приятел

Мнениеот lonely » 05 Юни 2008, 05:45

Благодаря ви за отговорите...за съжаление знам че сте прави...
Аватар
lonely

Мнениеот Shedinko » 05 Юни 2008, 10:54

А ако пробваш с кипрянови молитви в църква примерно.Само, че не знам къде има вече добри свещеници.Предполагам си вярваща християнка за това и ти препоръвам кипрянови по принцип помагат при алкохолизъм и наркозависимост.
Знаеш ли иди на църква,но нищо не ти пречи да направиш и друго.
Молитва на св. Киприян Владико Господи, Иисусе Христе, Боже наш, Който всичко държиш, Святи и благословени и Вечносъществуващ Цар на царете и Господи на господарите! Слава на Тебе седящия в светлината пред хиляди и милиони свети ангели и архангели. Ти знаеш тайните на смирения Твой раб Киприян, защото преди не познавах Тебе, Господи Вседържителю, но Ти Сам Господи Иисусе Христе, повика мене недостойния и ме благослови и удостои да живея с любов и послушание пред Твоето милосърдие и да разпръсна силата на магията, защото и аз, Господи, задържах облаците и те не пускаха дъжд, връзвах земята и тя не даваше плод, лозите не се разлистваха, стадата не даваха мляко, правех мъжете да не се събират с жените си и те да не стават майки, братя да се не виждат и семейства да се разделят, правех зимата лято и лятото - зима. Всичко лошо, което можех, правех, затова, Господи, Боже наш, приеми моята смирена молитва и направи така, че който страда от лош дух или бъде омагьосaн от магията, която пречи на Твоите люде и домa им веднага, където се прочете тази молитва с вяра пред Бога, да се освободи в името на Отца и Сина и Светия Дух. Амин. Житие на Свети свещеномъченик Киприан и света мъченица Иустина И откъдето и да е изпратена тази магия, нека се разпръсне от Твоите раби и със силата на Честния и Животворящ кръст, който прогонва всяка вражеска сила. Амин. Ако магията е сложена в праг или в кожа, или в желязо, или под камък, или под земя, или под дърво, да се разпръсне като дим, или ако е написана с мастило или кръв човешка или кръв на добитък, или на риба, или с каквото и да е направена, нека се разпръсне от Твоите раби. И ако магията е вързана с много възли или в кости прекарана, или в гроб през иглени уши, или в бунар хвърлена, или с каквото и друго да е направена, нека се освободят Божиите раби /имената/ от всякакво зло действие на нечестивия дух, ака щото с дръзновение да казват: "Господ е мой защитник, няма да се уплаша от никакво зло."

Кажи го над купа с вода правейки кръст в водата.три пъти в началото посредата и накрая.След това му дай да пие от водата ,а с останалата вода го напръскай.Напръскай и дома ви. Според мен това би повлияло по един или друг начин.
Отворете душите си ...и помирете сърцата си ;)
Аватар
Shedinko
MagicGateBg Приятел

Мнениеот lonely » 05 Юни 2008, 11:57

Благодаря ти, вярваща съм и ще опитам с тази молитва. Ние в момента не живеем заедно и ще ми е малко трудно да му дам да пие от водата,но ще го издебна като дойде да види бебето...Още веднъж ти благодаря!
Аватар
lonely

Мнениеот Shedinko » 05 Юни 2008, 12:47

Според мен лично,за един вярващ човек няма по силен ритуал от църковния ,защото каквото и да говорим магията в църковните обреди е толкова голяма и силна колкото и в окултното,но при положение ,че не си толкова навътре в окултното и не си запозната толкова много колкото с църквата това е най-доброто.Но и го "накарай" сам да поиска да откаже хероина и производните му :) Късмет и ми казвай на ЛС дали има промени и прочие.
Отворете душите си ...и помирете сърцата си ;)
Аватар
Shedinko
MagicGateBg Приятел

Мнениеот galina_dim » 05 Юни 2008, 13:01

А защо не живеете заедно?
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот lonely » 05 Юни 2008, 13:21

Не живеем заедно защото като повечето хора с проблем като неговия,той започна да върши прекалено много глупости...имах няколко златни бижута,които той знаеше къде държа...и онзи ден ги взел и ги заложил...заедно с касетофона на колата и видеокамерата ми...а аз,нали съм наивна патка,изобщо не поглеждам нещата ми дали са там,където съм ги оставила...и така...Заболя ме,трудно го преглътнах,но за мое добро и за доброто на бебето му казах да си стяга багажа,да ми остави бележките от заложната,и край...Дано сега когато е сам да размисли,а аз ще сляза до Катедралата да питам за свещеник, който чете тези молитви...а бебенцето е толкова сладичко...имам още сили,ще се боря докрай малкия да си има татко...
Аватар
lonely

Мнениеот serafin » 06 Юни 2008, 20:22

lonely искрено ти съчуствам ,но опитай да поговориш с него когато нее друсан да го попиташ дали иска да се откаже и т.н.
We all need freedom to be powerful
Аватар
serafin
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ExalTeD_0ne » 09 Юни 2008, 21:38

lonely този проблем няма да се реши с молитви и заклинания!Ако наистина толкова държиш на този човек,трябва да събереш цялата си решителност и воля и да говориш с него когато е в "трезвено" състояние и да му припомниш че той е баща на това дете и той е отговорен за него толкова колкото и ти.Тук борбата е изцяло на психологическа основа,изглежда е водил нелек живот и наркотиците му помагат да преглътне мъката и е решил да я кара така,той е изгубил способността да се бори с живота и за това прибягва към наркотици.Всеки ден е борба,но като си надрусан не ти пука изобщо какво става около и с теб камо ли за борба за статус.Този човек НЯМА воля!Ако държиш той да се върне трябва да му помогнеш да изгради волята си и да се пребори с наркотиците.Но за да стане това той трябва да го желае.Не можеш насила да накараш човек да зобича без да иска!И ако успееш да го убедиш трябва много да внимаваш да не ти "завърти упашка" и под това се има в предвид-да не те излъже.Има опасност да се съгласи колкото да дойде да живее при теб отново и още същия ден да ти обере апартамента,да изчезне и повече да не го видиш,за това-Внимавай!Ако нищо не помогне и той не проявява воля да се откаже от опиятите,не ти остава друго освен в името на доброто за семейството ти да го оставиш на произвола на съдбата-ти се опита да помогнеш,но той не иска,с такива хора работа не ти трябва,даже и да е баща на детето ти.

Успех от мен и помни-Винаги има начин!
Бил,Съм Бил Пил...Да..Да
Аватар
ExalTeD_0ne
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот lonely » 10 Юни 2008, 11:07

Много благодаря на всички за подкрепата и помощта, която ми оказахте. Говорих с Милен наскоро,и явно нещата няма да се променят, той просто си мисли че проблема му изобщо не е сериозен, и "ако доживея до 40 години,пак ще е добре". Това е, хора , остава ми само да се моля на по-малко хора да се случва това, което аз преживявам. Скапана държава, аз съм варненка, цял град знае какво става в циганската махала и как деца на по 12-13 години се бодат в разнебитените къщички на " братята". А полицаите си прибират паричките и ни лук яли, ни лук мирисали...много е тъжно, пазете си децата и Бог да ни пази всичките.
Аватар
lonely

Мнениеот Anuel » 10 Юни 2008, 17:45

Ние хаос маговете ползваме всичко, ама абсолютно всичко за да постигнем целите си.
Това мога да ти препоръчам и на Вас с приятелят Ви.
(1) аксиома всичко е хаос магия
(2) инициирах хаос въздействие, да ме простите без да Ви питам в насока, за се откаже бащата на детето Ви от хероина
(3) ако въздействието ще е успешно първия резултат ще е парадоксален и приятелят Ви ще затъне още малко в порока, след това обаче ще започнат да се натрупват (така би трябвало да бъде) малки щастливи събития, сценариите по които може да се развие процеса са много и не могат да се опишат подробно, крайния резултат би трябвало той да скъса с хероина, за колко време обаче ще стане това не мога да Ви кажа, но при всички положения ще минете през един катарзис - просто така действа моята хаос магия
(4) ако ходите в София отидете в Руската църква и си пуснете листче с желанията при свети Серафим, ако не се лъжа, ползвайте също така и сигил билдера на един колега www.sigilbuilder.hit.bg, ползвайте дори и сатанинските сигили, като бъдете уверена, че Луцифер си има достатъчно демони и така няма да преминете към тъмната страна на съзеданието;
(5) ползвайте съветите на психолог
(6) направете му снимка и я занесете на Валерия Христова да направи восъколеене - много е добро в това начинание
(7) ползвайта акупунктура
(8) ползвайте всичко каквото се сетите и може да Ви е от полза, ползвайте услугите на който и да е маг, но помнете, че хаос въздействието е като размаха на крилата на пиперуда, което в крайна сметка предизвиква ураган като финално последствие.
В заключение: живота е низ от хаос кръгове
Успех !
Аватар
Anuel
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ludvig » 12 Юни 2008, 18:58

какво точно значи инициирах хаос въздеиствие и не трябва ли да забравиш за какво точно е била магическата намеса за да вземе да се случва
Аватар
ludvig
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Anuel » 13 Юни 2008, 08:30

ludvig написа:какво точно значи инициирах хаос въздеиствие и не трябва ли да забравиш за какво точно е била магическата намеса за да вземе да се случва

Аз работя чрез хаос сервитори създадени от мен, които в повечето случаи действат ефикасно. Просто разпоредих идентификация на жената, енергийно очистване и промяна на съдбата...
Тук обаче можем да спорим много дали съдбата може въобще да бъде променена, според мен може.
Аватар
Anuel
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ludvig » 13 Юни 2008, 15:58

zanimawam се със хаос по точно сигилизирани желания които се стремя да забравя какво значат и след време изстрелвам в немислене също така и либер ммм и визуализация но съм забравил какво по точно бе сервитора трябва пак да прочета фил хаинн или пиит карол също така наопределен етап смятам че моментно силно проектиране на волята за директно въздеиствие върши добра работа по мои опит макар и в началото да ме заболяваше глава но щом сервиторите стават ще задълбая и натам успех инак
Аватар
ludvig
MagicGateBg Приятел

Мнениеот sin angel » 13 Юни 2008, 16:02

Anuel,ludvig какви неща говорите бре мислите ли че жената ще може да се справи с това за което и говорите като се има в предвид че не се е занимавала? вие изобщо четете ли темата? особено ти ludvig
H8 ME
Аватар
sin angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Anuel » 22 Юни 2008, 18:13

sin angel написа:Anuel,ludvig какви неща говорите бре мислите ли че жената ще може да се справи с това за което и говорите като се има в предвид че не се е занимавала? вие изобщо четете ли темата? особено ти ludvig

Никога не е късно да се откажеш от някаква зависимост, а малко магическа подкрепа също няма да е от вреда.
Жената има реален проблем нека всеки помогне доколкото му е по силите.
Аватар
Anuel
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот lonely » 22 Юни 2008, 18:45

Едно огромно БЛАГОДАРЯ на всички, които станахте съпричастни към проблема ми и се опитахте да ми помогнете. Има страхотно подобрение при Милен, не смея да се почувствам щастлива все още, но все пак той преди малко беше при мен, от няколко дена не е вземал, кризите са го смачкали доста, но имал твърдото намерение да се откаже...За мен значи много това че няколко дена се бори с болката,защото съм го виждала и знам за какво става въпрос...Благодаря ви, хора...дори не знам как да ви опиша колко съм ви благодарна.
Аватар
lonely

Мнениеот serafin » 23 Юни 2008, 08:09

ludvig,Anuel Ако знаете конкретен начин още как да помогнем на lonely вижте тя казва ,че има подобрение ,но все пак можем все да направим нещо смисал вместо ludvig да пише безмислени коментари да се разрови аз рових ,но немога да намеря ритуала ,а съм сигорен ,че има такъв който е за отказване на вреден навик хайде хора на работа.
We all need freedom to be powerful
Аватар
serafin
MagicGateBg Приятел

Следваща

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор