Аз съм нова и незнам дали тук е правилното място за моята тема но много ми е интересно за транса едно нещо.Случвало ми се е като си легна и вече започвам да заспивам изведнъж да виждам как падам от високо и чувството не е никак приятно.Това вид транс ли е защото аз така си мисля?Извинете ме ако не е тук мястото на моята тема и ако е тъп въпросът ми!
Това ми звучи повече като астрално отделяне на тялото,отколкото на транс По принцип,трансът е състояние,което може да бъде предизвикано естествено,чрез медитация или изкуствено ,чрез халюциногени,целта е изкривяване на възприятието и достигане на нови нива на осъзнаване.Най-разпространено е в шаманските практики.
И аз съм на мнение,че е по-скоро астрално отделяне на тялото Усещаш ,че падаш,защото астралното ти тяло се е връщало във физическото Много пъти съм го усещала същото нещо Или как астралния двойник се намества в тялото.
а аз съм на мнение че ти е паднало силно кръвното, и понеже си във полузаспало състояние - съзнанието ти започва да сънува разни образи на падане и други подобни...
Истината е някъде там.
Случвало ми се е от преумора да халюцинирам докато ходя но това неозначава че съм влязъл в астрала и виждам там.
Опитай да изпаднеш в транс и сама ще прецениш.
Ако незнаеш питай как.
Звездичке ако трябва да се правя на психолог... транса е състояние на умът.Ако се интересуваш имам книги за хипнозата как се прави и какво представлява.
Най често се използват монотомни ритмично повтарящи се мотиви.
Африканците използват танци и барабаби,индианците също...
Аз съм по мързлив и затова се филмирам с пламък на всещ примерно.
Последния път стана случайно докато гледах вечерта как някакви въртят запалени пръчки в борисовата нощем.Добре че тоя до мен ме свести с думите "напил ли си се?"