Тарото на сайта

С тях може и Бридж-белот да се играе, но не е желателно - отмъщават си..., и то много яко ;-).

Модератор: Cath

Мнениеот Tania » 10 Юни 2008, 05:53

Enforcer написа:..............
Предлагам да експериментираме дали това
познава................
.

Къде да видим значението на картите?
Падна ми се 15 Дяволът 10 Чаши 10 Жезли

Видях една тема със значинето на някои карти но имаше само за дяволът.
Аватар
Tania
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Macabre » 10 Юни 2008, 07:17

На мен пък ми се паднаха Кралицата на чашите принцесата на мечовете и 9 отшелникът,после пробвах пак и ми се паднаха същите карти но последната беше 6 пентакли.
Tea party with zombies
Аватар
Macabre
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Enforcer » 10 Юни 2008, 17:37

Tania написа:
Enforcer написа:..............
Предлагам да експериментираме дали това
познава................
.

Къде да видим значението на картите?
Падна ми се 15 Дяволът 10 Чаши 10 Жезли

Видях една тема със значинето на някои карти но имаше само за дяволът.

Засега няма тълкуване.
Както казвам по-горе няма проблем да се появи знaчение но за целта трябва да се вземе от някъде. Ако знае някой сайт със значението им (да го има в текстови вид) няма проблем да го парснем и набием в xml-a.
Аватар
Enforcer
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Jiv » 10 Юни 2008, 19:03

Ами аз единствено мога да предложа тълкованията на "таро на търсещия"...
ако ти трябват ще го препиша :wink:
....
Аватар
Jiv

Мнениеот venus » 11 Юни 2008, 09:12

Основните значения ги има и тук.
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот Tania » 25 Юни 2008, 12:20

Някой маже ли да ми отговори - защо от 2 седмици си тегля карта таро от сайта всеки ден и през ден -два най много ми се пада това :

Крал на ПЕНТАКАЛИТЕ
Тия вълшебни пентакли
са могъщи и стари.
Управлявани от Земята
със тяхната магия и злато...

Пентаклите като цяло се управляват от Земята и са свързани с всички въпроси отнасящи се до материалните и физическите неща, включително кариера и здраве. Свързани са и със семейството и дома. Често се казва, че пентаклите откриват и влиянията, които са около нас, както и пътищата, които дават сигурно разрешение. Като такива те представят елементите в нашия живот и нашата заземеност, дават стабилност и чувство за реалност.

Съответен сезон: Зима, посока - Север.
ИНТЕРПРЕТАЦИЯ:
Човек с опит и интелект. Успешен в кариерата си. Човек с тъмна коса и стоящ стъпил здраво на земята. Индивидуалист. Също и успешен в личните дела. Човек, роден под земен знак и със земна енергия. Властен и вличтелен, можщ да окаже помощ.
Аватар
Tania
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Wizard » 25 Юни 2008, 20:47

Tania написа:Някой маже ли да ми отговори - защо от 2 седмици си тегля карта таро от сайта всеки ден и през ден -два най много ми се пада това :

Крал на ПЕНТАКАЛИТЕ
Тия вълшебни пентакли
са могъщи и стари.
Управлявани от Земята
със тяхната магия и злато...

Пентаклите като цяло се управляват от Земята и са свързани с всички въпроси отнасящи се до материалните и физическите неща, включително кариера и здраве. Свързани са и със семейството и дома. Често се казва, че пентаклите откриват и влиянията, които са около нас, както и пътищата, които дават сигурно разрешение. Като такива те представят елементите в нашия живот и нашата заземеност, дават стабилност и чувство за реалност.

Съответен сезон: Зима, посока - Север.
ИНТЕРПРЕТАЦИЯ:
Човек с опит и интелект. Успешен в кариерата си. Човек с тъмна коса и стоящ стъпил здраво на земята. Индивидуалист. Също и успешен в личните дела. Човек, роден под земен знак и със земна енергия. Властен и вличтелен, можщ да окаже помощ.

Трябва да проявиш малко изобретателност :wink: "Размесвай" картите като натискаш рефреш на браузъра си или F5. След това си намисли желанието и тегли карта. Тарото на сайта ще ти познае 100%
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот Tania » 15 Ное 2008, 21:51

А това Таро на сайта със 7-те карти познава ли?Питах дали да остана с ....?И ето какво се получи

Четворка жезли Далечно минало: Действия ще бъдат дадени за да коригират загубите и грешките и вместо да дойде време да се приключи нещо,ще се открият възможности за продължение на това,което правиш сега.Вселената знае,какво прави.

Обесеният Миналото: Отдай се на контрол на Висшите Сили и остави всичко да върви,по Божията Воля.Това е сила,която направлява в момента твоите дела.

Паж на Чашите
Настояще - влияния: Ще успееш в работата,която е минала зад кулисите,само помощ или да довършиш това,което другите са започнали,но не “захапвай повече,отколкото можеш да погълнеш” във страстта си да продължиш напред или нещата ти ще претърпят фиаско.

Осмица чаши
Настояще - пречки: Проекти и отношения вече са стигнали пика на своите възможности..Мисли за нови насоки,остави миналото.

Любовниците
Перспективи на настоящето: Ти ще пострадаш от неизбежни последствия или опасни ситуации,но ще предприемеш правилната стъпка за да стигнеш до добрия изход и някой ще ти помогне да решиш проблема или да го отстраниш .

Двойка мечове
Бъдещи влияния: Успех ще бъде постигнат,но ще останат някои проблеми.Позволи на другите да ти помогнат и не се притеснявай да използваш шансовете си.

Звездата
Отговор: Следвай онова,което мислиш че е правилно за теб и след даден момент твоята щастлива звезда ще изгрее.Нещата стават по-добре,отколкото се очаква и твоята вяра в бъдещето ще “гори светло” още веднъж.
Аватар
Tania
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот venus » 17 Ное 2008, 16:52

Tania написа:Звездата
Следвай онова,което мислиш че е правилно за теб

Всички сайтове и всички карти могат да "познаят" - самият човек определя изтеглянето на картите, дали са хартиени или е компютърна програма - те са само средства за визуализиране на ситуацията.

Осмицата чаши говори за оттегляне от чувствата, двойката мечове - за известна предпазливост в отношенията, за затваряне. Звездата обаче ти показва отговора - това е карта на духовната трансформация. Следвай сърцето си и в даден момент ще разбереш дали за теб самата ще е добре да останеш с този човек. Тези карти обаче не ти дават категоричен отговор на твоя въпрос в този момент. Вероятно моментът на решението не е дошъл все още.
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот ThunderGoddess » 20 Ное 2008, 07:55

Аз реших да тегля и си разбърках картите с рефреш, както каза Wizard и имаше някои верни работи, които вече съм установила за сегашната ситуация, но все пак са факт. Сега ... доколко резултатната карта наистина ще се случи е друг въпрос, но като цяло съм склонна да вярвам и на подобни онлайн гадания.
Memento mori
Аватар
ThunderGoddess
MagicGateBg Наблюдател

Предишна

Назад към Карти - Таро

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор