Отблъскване на врагове...

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот No^one » 16 Юни 2008, 11:08

Здравейте, в нашето училище има много такива..."надувковци", които супер много се заяждат, блъскат ме по коридорите и т.н.Има ли някакво заклинание, с което да ги "отблъсквам".Просто да не се заяждат с мен.Не ми давайте съвети, че не трябва да се бяга от проблемите а да се решават и т.н., защото съм опитвал много пъти и не се е получавало.Просто винаги се заяждат и ми налитат на бой.Не искам да им правя черни магии и т.н.Просто не съм такъв човек.Искам просто да странят от мен.
Мерси icon_thanks
Аватар
No^one
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Nemezius » 16 Юни 2008, 14:17

Потърси за "незабележимост"/"невидимост" практиките
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот metal4eto_f » 16 Юни 2008, 16:29

No^one написа:Здравейте, в нашето училище има много такива..."надувковци", които супер много се заяждат, блъскат ме по коридорите и т.н.Има ли някакво заклинание, с което да ги "отблъсквам".Просто да не се заяждат с мен.Не ми давайте съвети, че не трябва да се бяга от проблемите а да се решават и т.н., защото съм опитвал много пъти и не се е получавало.Просто винаги се заяждат и ми налитат на бой.Не искам да им правя черни магии и т.н.Просто не съм такъв човек.Искам просто да странят от мен.
Мерси icon_thanks

Моят случай е подобен. Попринцип аз не позволявам на никой да се подиграва с мен и никой не ме закача,но наистина има някои които са "надувковци" сега имам проблем с едно момче което е по-голямо от мен което като мине покрай мен ме блъска и ми говори неща които не ми харесват и това момче не постъпва така само с мен а и с повечето момичета от даскалото.Днес споделих този проблем с майка ми а тя ми каза че аз съм си била виновна щото съм била мн отворена а той започна пръв.Най-гадно ми става от това че в семейството ми никой не ме подкрепя винаги аз съм си виновната.
Аватар
metal4eto_f

Мнениеот Shadow Mage » 16 Юни 2008, 18:54

Има и друг шариант, който добре се съчетава с невидимостта - огнената сфера (или щит ако предпочитате). Малък проблем е че изисква добро познаване на свойствата на Огъня. А другия, по-голям проблем е, че не е желателно да се държи прекалено дълго "включен". Иначе при добра концентрация и сила - ами хората просто отскачат като попарени от пътя ти и избягват да се закачат с теб. Комбинацията м/у невидимост отвън и неактивна огнена сфера малко по-навътре от полето на невидимостта си е супер ефективна :). Просто ако се наруяи полето на невидимостта включвате огнената сфера с максимална сила и това решава проблема - при достатъчно силно изпълнение мове да видите и реално как хората отскачат настрани с доста учудени физиономии :D.
The many men, so beautiful
And then all dead did lie
And a thousand thousand slimpy things
lived on and so did I.. :)
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Мнениеот serafin » 16 Юни 2008, 19:12

Кажи нещо повече за тази свера аз нямам проблеми защото обичам да се бия ,но има и такива с които немога да се справя (:
We all need freedom to be powerful
Аватар
serafin
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Shadow Mage » 16 Юни 2008, 19:20

Ами Огнената сфера/щит си е точно това, което е казано - огнена сфера около тялото, с колкото е възможно по-голяма сила (визуализация) при създаването (активирането). Единствения но мн сериозен проблем е, че тази сфера прекъсва изцяло енергийния обмен и човека остава на "собствени ресурси". Иначе казано - всяка енергия идваща към човека изгаря в щита - точно това е причината да се използва само когато е необходима и да не се прекалява с нея.
The many men, so beautiful
And then all dead did lie
And a thousand thousand slimpy things
lived on and so did I.. :)
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Мнениеот serafin » 16 Юни 2008, 19:37

Дам мерси много аз пък си визуализирах син щит пред мен и засилвам светлината незнам това е мои метод ако иска някой да пробва на мен ми помага ,но може и да си въобразявам.
Аватар
serafin
MagicGateBg Приятел

Мнениеот No^one » 20 Юни 2008, 12:26

Хей, мерси много за отговорите :)
Ще се поинтересувам :)
Аватар
No^one
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот avanabil » 20 Юни 2008, 12:50

Shadow Mage написа:Ами Огнената сфера/щит си е точно това, което е казано - огнена сфера около тялото, с колкото е възможно по-голяма сила (визуализация) при създаването (активирането). Единствения но мн сериозен проблем е, че тази сфера прекъсва изцяло енергийния обмен и човека остава на "собствени ресурси". Иначе казано - всяка енергия идваща към човека изгаря в щита - точно това е причината да се използва само когато е необходима и да не се прекалява с нея.

Това никак не е за начинаещи. Когато тялото мине на "собствени ресусрси" може да изкара не повече от три до пет дни. През цялото това време се чувства като във вакуум със минимален жизнен потенциал. Дори се препоръчва да се остане в домашна обстановка, при пълен покой. Има подобна практика, наречена "енергиен пост", когато съзнателно се блокират енергийните канали, но това се прави с цел лечение и прекъсване енергиините връзки, причиняващи патология в тялото. Този метод се практикува от само от напреднали!!!
Позволих си отклонението, защото исках само да предупредя за една възможна опасност при преминаване на "собствен ресурс".
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот Mandragora~Scream » 22 Юни 2008, 17:47

Здравей, No^one!
Първо не знам на колко годинки си (едва ли са 18), но не мислиш ли, че е малко пресилено да правиш каквито и да е заклинания и ритуали, още повече преди да седнеш и да четеш малко литература предварително (най- малкото, може това на теб да ти навреди или заклинанията ти да се обърнат срещу теб). Не мога да кажа, че съм кой знае колко запозната с проблема ти, но съм виждала как в училище "надувковците" се заяждат с разни смотльовци... Може би просто изглеждаш уязвим и приличаш на човек, с когото могат да се гаврят...
Нямам за цел да ти давам разни "мъдри съвети" или да се заяждам (е,може би малко последното), но ми омръзна да се натъквам все по- често на разни случаи, в които "куцо, кьораво и сакато" се изхвърлят да правят магии, само защото им се подиграват в училище...все пак да не забравяме, че към магията трябва да се подходи с нужното уважение и сериозност.
P.S. Най- добре се обърни към училищен психолог или нещо такова.
True Love Is Forever
Аватар
Mandragora~Scream
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот rain » 22 Юни 2008, 18:25

Mandragora scream, oт една страна казваш нещо много правилно. Хулиганите обикновенно се закачат с хора, които имат вид на жертви или изглеждат твърде уязвими.
Тук подходът е по-скоро психологически, да се избегне този образ на прекалена невинност. Но ако онези са тежък случай, то защо момчето да не търси защита.
No^one, спокойно може да опиташ замразяващото заклинание: http://magicgatebg.com/forum/viewtopic.php?t=3830
Lord Njarlathotep, с голямо Одоволствие ще те помоля за малко повече грамотност.
Аватар
rain
Модератор

Мнениеот serafin » 23 Юни 2008, 07:54

Ако питате мен тук нее нужна магия само трябва да се стегне малко и да се опълчи на враговете си.Дори аз сега съм побойник ,но преди бях уязвим и т.н. сега няма кой да ми каже 2 така ,че No^one не се предавай.

П.С. No^one помисли говори с родителите си и т.н. и ще видиш ,че и без магия работите могат да се оправят.
Аватар
serafin
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Abathor » 23 Юни 2008, 10:28

Има няколко начина за справяне с проблема.
Почни да тренираш(по възможност бойно изкуство) и като заякнеш няма да се ебава много с теб.Или просто ако имаш по доверени приятели сплашете лайненцето да не се ебава повече с теб.

А metal4eto_f оня пак така колективно ако го нахраните момичетата.Засегнете го на тема мъж ли е?А удари ли някоя от вас докато сте в даскалото пуснете оплаквания до директорката и подобни.
Хората се влияем от общественото мнение за нас.Мнението на околните се отразява на самочувствието,себеуважението и критериите за красота,привлекателност,интелигентност.... използвай обществото в своя полза.Не всичко се решава със сложни магии и талисмани когато може да направиш някой далеч по прости неща с които да постигнеш същите и даже по добри резултати.
Agnoscetis Dei, scio ipse
Аватар
Abathor
MagicGateBg Приятел

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор