Бели петна по тялото

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот morsko_zaklinanie » 19 Юни 2008, 08:55

Здравейте на всички от мен icon_flowerface

Опитах се да намеря нещо по въпроса при вас и не намерих.. Или не съм гледала добре, така че извинете ме ако се повтаря темата!

Искам да ви попитам за блите петна по тялото.. Такива, с които си си родени. Не белези. Но особено силно открояващи се на фона на другата кожа особено като тръгнете на плаж. Защото само те си остават бели.

Бях намерила тук - таме в книжки и нета статии за това и те казваха , че петна като тези са знак за лоша карма, дължаща се или на нас самите от минал живот или на наши прародители, но които ние самите трябва да платим в сегашния.

Имаше и отговори и тълкувание според формата и разположението на петното.

Ама точно за моето- нямаше. Статиите са били все недоизбарани..

Ако някой може да ми каже малко повече информация, много ще се радвам :)

А иначе специално за моето, представлява равнобедрен триъгълник , отгоре на десния ми глезен.

Весел ден!
Аватар
morsko_zaklinanie
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот alana_lire » 21 Юни 2008, 16:57

аууууу....ужас!!!!момиче,това кой ти го каза??!! и аз имам такова петно...голямо и бяло sad3
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот morsko_zaklinanie » 21 Юни 2008, 22:41

Здравей :)

Не знам вече откъде ли ми е попаднал този материал в ръцете..

В интерес на истината, много е противоречиво това, за което говоря. Защото според някои това са признаци за лоша карма, според други-знак за нещо хубаво.

Тоест.. Пуснах темата с надеждата, че може би някой знае повече по въпроса.

Доколкото разбрах тогава, според формата на петното се интерпретира или като хубаво, или като лош знак. Същото нещо някои правят с бенките и местата където ги имаш.

Ако намеря нещо като достоверна информация, ще пиша.. АКо не се обадя до няколко дена, нищо напротив нямам да бъде изтрита темата :)
Аватар
morsko_zaklinanie
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот alana_lire » 22 Юни 2008, 12:27

хмммм,аз малко се паразрових и може да постна намереното
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот Kotentseto » 22 Юни 2008, 12:58

Алана, ще съм ти благодарна, ако я пуснеш, може и на ЛС.
Синът ми има такова петънце и ми стана интересно.
Розата е роза е роза...
Аватар
Kotentseto
MagicGateBg Приятел

Мнениеот morsko_zaklinanie » 22 Юни 2008, 13:22

Присъединявам се към молбата :)
Аватар
morsko_zaklinanie
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот alana_lire » 23 Юни 2008, 11:37

хммм,като се сетя как се пращаха ЛС ще разпратя намереното....
morsko_zaklinanie,направо ме шашна с лошата символика на петната...аз имам едно голямо бяло петно и направо .. sad3
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот debika » 23 Юни 2008, 19:59

Какъв е смисълът да го пращаш на ЛС. Този форум за какво е? Със сигурност е по-лесно да го постнеш тук веднъж, отколкото на 20 ЛС.
Аватар
debika
Модератор

Мнениеот morsko_zaklinanie » 23 Юни 2008, 22:27

Първо искам да ти благодаря, [glow=red]alana_lire[/glow] icon_flowerface

Това , което ми прати ме накара да се замисля и по друг начин над нещата.

И както каза [glow=red]debika[/glow], форумът затова е форум за да споделяме. Намерих си бележките, които бях нахвърлила преди време. Оскъдни са, но все пак.. ;)

Преписвам буквално каквото съм преписала нъбрзо тогава. Дано е от полза!

" Хората с такива бели петна живеят с кармичен дефицит, което означава, че чисто и просто не живеят. Някой живее тяхната съдба, при това насила, това е своегорода зомбиране. При всички случаи това означава че има магия, родова.

Ако петното/петната се намира/т на кръста- несполучлив брак, венец на безбрачието. Значи, че тази магия не може да бъде развалена веднага.

На врата- загуба на имущество, кражба. Хора с такова/такива петна никога няма да станат богати и осигурени, дори и да се трудят много.

На ръцете и краката- измамите, кражбите в живота на хора с такива петна са по-чести гости отколкото печалбата.

На главата- такива хора ги очаква духовно самоубииство.

На гърдите- родово проклятие. Хора с такива петна плащат цял живот за това, което не са извършили те, а техните прародители. Необходимо е да се разберат всички дати на раждането и смъртта им и в тези ни да се ходи на черква и да се палят свещи за успокоение на душите им и да се молят за защита. "

Това е , което аз имам. Сигурна съм, че съм чела и за тълкуване според формата..

Но не мога да го намеря все още.
Аватар
morsko_zaklinanie
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот alana_lire » 24 Юни 2008, 07:10

хмммм...това е много гадно...,но за моето петно няма инфо....
нека и аз да препиша дословно тогава....( ПРЕДВАРИТЕЛНО СЕ ИЗВИНЯВАМ ,НО НЕ ПОМНЯ САЙТА ОТ КОЙТО КОПНАХ ИНФОТО, И СОРИ,ЧЕ ПОЧВА МАЛКО ОТКЪСНАТО !!)

"Научните трудове на проф. Ян Стивънсън поразяват читателите не по-малко от фантастичните романи. В тях можеш да намериш потресаващи истории. Сега авторът, издал някога първата си книга “Двайсет случая на предполагаема реинкарнация” е събрал повече от 2600 официално регистрирани случая на “опит от предишен живот”.
Според проф. Стивънсън големи бенки или уродства се намират там, където е била нанесена смъртоносна рана в предишен живот. Вниманието му било привлечено от много редкия вроден дефект на момче в Индия. Вместо пръсти на дясната ръка то имало само къси израстъци. Оказало се, че в предишния живот пръстите му били отрязани от ножа на силажорезачка. Друг случай, който открил отново в индийските архиви бил, че момче в предишния си живот било убито от съчми и на гърдите си носело пигментни петна точно там, където била раната. На гърба на млада жена имало три продълговати родилни петна. Още като дете “в другия си живот” й били нанесени три смъртоносни удара с брадва. Много поразителни са изследванията му за случаите на така наречените пресни следи. Става дума за родилни петна или вродени дефекти по кожата, открити у хора, които в предишния си живот са били убити от изстрел от огнестрелно оръжие или прободни рани. Х. Плейфер в книгата си “Летящата крава” описва подобен случай. В бразилския институт за психобиофизически изследвания се изучавали редки феномени. Тина, която се родила в Бразилия и работела като юрист в родния си град Арараквара(на 300 км от Сао Паоло), е единствена по рода си. Вече възрастна жена, тя подробно си спомня предишния си живот като дете във Франция. Тогавашното й име било Алекс, по баща Жан Мари. Майка й се казвала Ангала. Спомняла си пътуванията до Харвард и още много други епизоди. През Втората световна война френското момиче било застреляно в дома си от немски войници право в сърцето. Сегашната бразилка имала две родилни петна. Едното, от където е влязъл куршумът в гърдите й, и другото там, откъдето е излязъл. Не са малко поразителни и другите случаи. Петгодишния Торан Присада от индийското село Вадж изведнъж започнал да разказва, че се казва Суреш Варма, че има жена на име Ума, че бил собственик на магазин за радиочасти в Агра и като малък родителите го наричали Титу. Разказвал още, че в родната му къща в Агра го пленили двама злодеи и го застреляли в главата. В Агра изследователите открили, че някой си Суреш Варма е бил убит. Оказало се, че Титу познавал всички роднини на убития, включително и вдовицата му, като казал, че това е жена му Ума. Познал автомобила си и отлично се ориентирал в къщата на Варма. Много интересно, че учените открили странен вроден белег на дясното слепоочие на момчето. Когато се запознали с протокола от ексхумацията на тялото на Варма, се установило, че куршумът бил влязъл в главата на убития и излязъл над дясното ухо. На това място бил и белегът на момчето. Доктор Стивънсън имал огромна колекция от такива спомени за предишно “аз” на живи сега хора. От 210 случая с вродени дефекти на кожата и родилни петна, причинени от травми и рани от предишен живот, 18 са потвърдени и съвпадат с вида на смъртоносното раняване в предишния живот, като 9 от тях са от куршум. Личат калибърът му и мястото, от където е влязъл и излязъл, като белегът е по-голям и има разкъсвания. Съвпадат точно с балистичната експертиза, като входното отверстие е по-малко от изходящото, което се отличава с разкъсна рана. Има ли вероятност това разположение на белезите да е случайно? Д-р Стивънсън отговаря, че това е 1 на 25800 случая. Потвърждава се и от съвпадението на резултатите от медицинските и полицейските данни и свидетелските показания на очевидци с измерванията и фотографиите на отпечатъците “от Миналото”.
Сега много остро се обсъжда идеята за реинкарнация, за това, че безплътната душа може в определен момент да се всели където си поиска, или да се пресели във вече съществуващ организъм. Това твърдение се подкрепя от православната църква от 543 година, но не се признава от исляма и от мнозинство от другите религии. Струва си обаче да се замислим. Защо? Преди всичко ще можем да разберем добре себе си и децата си. Свикнали сме да мислим, че възрастните са прекалено мъдри, а децата- наивни. Не трябва да забравяме, дори да е парадокс, че детето може да се окаже много векове по-възрастно от родителите си, че може да е творение не само на собствените си родители, а и на Световния разум, че с него на бял свят излизат опитът и мъдростта на цели столетия. Има и друга причина, според която реинкарнацията има право на живот. Тя надделява над смъртта. По друг начин започваме да виждаме себе си и света. Всяко ново въплъщение ни дава нов шанс всичко да стане по-добро, да се поправи, да се свърши. Съществуването ни придобива по-дълбок, философски смисъл, който би могъл да ни помогне да се избавим от страха от смъртта, който непрекъснато трови живота ни."
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот water_princess » 06 Юли 2008, 07:36

здр :) тази тема доста ме заинтригува и докато я 4етах се сетих 4е и аз имам такова петно.то е по-то4но малък белег и е под бради4ката.какво ли означава?!а относно бенките-имам една на дясната ръка и е големичка,прилича по големина на къллеж,но специално за бенките и по-специално за моята съм чела,че означава големи трудности в живота
Аватар
water_princess
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ~Talyn~ » 06 Юли 2008, 08:37

СТИГА СТЕ ПЛАШИЛИ ХОРАТА!!! Възможно е тези петна да са от рода на Ветелигото(кожно заболяване).Потърсете кожен лекар,не се шашкайте!!!
Всичко е просто!
Аватар
~Talyn~
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Kotentseto » 06 Юли 2008, 09:15

Талин,

Никой никого не плаши. Не става въпрос за кожно заболяване, ако си се зачел внимателно в темата. Обсъждаме възможности. А Ветелигото, според мен, е далеч по-"шашкащо".

Поздрави! icon_flowerface
Розата е роза е роза...
Аватар
Kotentseto
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ~Talyn~ » 06 Юли 2008, 11:43

Аз говоря за смисъла,че тези петна били от лоша карма.Немисля така.Познавам хора,които ги имат по рождение или придобити.Преди година нямах никакъв проблем с кожата,дори и след слънце.Сега ми се появяват бели петна по тялото,след изгаряне на кожата(тен :) ).Това е наследствено в нашето семейство.Майка ми го има,вуичо ми,дядо ми и тн...но отклоних темата.Нестава въпрос за моя вид петанца.И затова ви казвам да видите дали не е от вида на Ветелигото.Защо винаги трябва д е в лошата посока на нещата
morsko _zaklinanie: "В интерес на истината, много е противоречиво това, за което говоря. Защото според някои това са признаци за лоша карма, според други-знак за нещо хубаво." Гледай от хубавата страна на нещата.Ти като започна да развиваш едни теореми в последния си пост за отрицателната страна...Добре,аз повече няма да се меся.
И от мен поздрави :) и успех с петната :wink: icon_flowerface
Всичко е просто!
Аватар
~Talyn~
MagicGateBg Приятел

Мнениеот morsko_zaklinanie » 06 Юли 2008, 12:28

Мили Талън :)

Целта не е да шашкаме хората, ами да намираме отговори и евентуални обяснения!

Освен това казах още в началото, че съм виждала тълкувания на петната и с ПОЗИТИВНО значение.

Поздрав icon_occasion
~ GoNe aLL AloNe ~
Аватар
morsko_zaklinanie
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот n0angel0s » 07 Юли 2008, 13:03

А добре де тук се говори за БЕЛИ петна, а аз като имам по-тъмно(тъмно бежаво, до кафеникаво) .. ? :?:?:? хахаха
Аватар
n0angel0s
MagicGateBg Приятел

Мнениеот alana_lire » 08 Юли 2008, 11:17

пак същото.....
а сега и за другите знаци по тялото:
Бенките, разположени във веждите, са гаранция за щастие в брака, за упоритост и търпение - гаранция за постигане на целите в живота. Съветът ми към тези хора е да се предпазват от хранителни отравяния, защото са с много чувствителен стомах, дори и да не се оплакват от стомашни проблеми.
Добре е да знаят, колкото и странно да звучи, че привличат към себе си гръмотевиците, затова не е добре в буря да са сред природата.

--------------------------------------------------------------------------------
Бенките, които са в крайчеца на окото, дори и да са съвсем малки и едва забележими, са знак, че сте срещнали симпатичен и открит човек, който иска да бъде обичан и търси някой, който да се грижи за него. Това не означава, че той самият няма да полага грижи, но ще изисква повече за себе си, без да е досаден.
--------------------------------------------------------------------------------
Бенките на лявата буза даряват на притежателите им сериозен характер, амбиция да успяват, търпение в работата и в живота, което ги прави идеални партньори и в брака, и на работното място.
Бенките на дясната буза говорят за винаги успяващи хора, без значение какви бариери им спуска съдбата. Въпреки проблемите намират вярната посока.
Ако имате бенки на двете бузи (по една на всяка буза), трябва да знаете, че след много трудности и неуспехи в живота идва и вашият звезден миг на успех и щастие.
Бенките от лявата страна на носа говорят за човек с неспокоен и много променлив характер. Като цяло трудно успява в начинанията си, ако реши да разчита на себе си. В същото време е сред т. нар. късметлии. В живота му ще има не малко трудни моменти, но най-важното, от което винаги трябва да се пази, са падания от всякакво естество. Дори и най-невинните са опасни, защото травмите могат да са фатални.
Бенките от дясната страна на носа са притежание на енергични и целеустремени хора, които обичат движението и трудно успяват да се установят на едно и също място за дълго. Жизнено важно за тях е да пътуват много и на далечни разстояния, за да са в отлична физическа форма.
Бенката на върха на носа, която много хора приемат като гаранция, че човекът срещу тях е любопитен, склонен към интригантство, всъщност означава единствено, човекът пред вас е верен приятел.
Ако бенката е разположена на ноздрите и сте избрали съжителство с такъв човек, се пригответе за безбройни флиртове, които непрекъснато ще ви нараняват. Уви, положението е непроменяемо.
Бенките върху дясното ходило говорят за човека, който е влюбен в промените и пътуванията. Те са негова страст и хоби.
Бенките върху лявото ходило ни разкриват, че човекът е домосед. Не обича промените. Никъде не му се ходи и трудно се съгласява да промени живота си, дори и към по-добро.
Бенките върху дясното рамо са гаранция развит интелект, за дискретност и вярност, но и за много неспокоен човек, който не се задържа на едно място и е непрекъснато устремен към нови знания и занимания.
Бенките на дясната мишница предупреждават, че човекът, който ги носи, трябва да преодолява сериозна съпротива отстрани за всяко свое действие, както и душевната си съпротива за която и да е промяна.
Бенките върху дясната ръка говорят за живот, изпълнен с авантюри в младите години, но за стабилен и спокоен живот на старини.
На лявата ръка - за възпитан, вежлив и трудолюбив човек.
Във всички материали говоря за бенки, а не за луничките, които всеки от нас получава на силна слънчева светлина или след изгаряне на плажа и които са в изобилие по гърба, гърдите и ръцете ни. Не бъркайте луничките с бенки.
Понякога бенки, подобни на лунички, но с по-тъмен цвят, се появяват и когато спим и на сутринта ни изненадват с присъствието си. Тяхната поява не е случайна, защото е гаранция, че в съня си сме странствали из Космоса.
В кармичен план бенките имат своето значение, което всеки от нас трябва да знае.
Ако са с цвят на мед, приятни и излъчващи чар, те носят на своя притежател много късмет през живота, дори и когато е роден на дата, определяща кармична разплата или кармично наказание. Той успява да преодолява трудностите с лекота.
Ако са червеникави, също носят късмет, но с изискването да е заслужен в настоящия живот. Едва след доказване на възможностите, чрез труд и упоритост, късметът започва да помага.
Черните бенки: Ако са малко, говорят за грижи в живота. Типични са за хората, вживяващи се в проблемите на околните.
Ако бенките са преобладаващи, гарантират сериозни трудности в живота. Причината за проблемите е в настоящия живот. Свързана с грешни крачки или с нежелание да се носи кармичният товар на избраната кармична разплата.
Често тъмните бенки започват да се променят и да изсветляват. Това става, когато човек осъзнае грешките си, прости и поиска прошка. Тогава те даряват късмет.
Светлите бенки, които потъмняват, са предупреждение, че човекът, при когото този процес е видим, се е отклонил от верния път и сам гради проблеми, водещи до грижи и не малко разочарования.
Променливи като форма и цвят и кървящи бенки са гаранция за някакво заболяване. Веднага е нужен лекарски съвет, за да избегнете сериозни последици.
Бенките с кръгла форма говорят за човек с лесен характер. С него се живее приятно и спокойно. Задоволява се с малко. Уважава желанията на околните. В миналите си прераждания е бил същият мек и добър човек.
Бенките, които имат четвъртита форма, са свързани с кармата и с преражданията, в които човекът е бил непочтен и лош, но отказва да се коригира и в следващите си прераждания. Могат да се променят с изграждане на добра карма.
Бенките с овална форма, без значение от техния цвят са предупреждение, че притежателят им е без късмет. Орисан е през целия си живот да работи и да постига всичко с много труд.
Изпъкналите бенки носят късмет, но ако са разположени на челото, около гръбначния стълб или на чакрите, трябва да бъдат отстранени от специалист, защото при разраняване възбуждат сериозни здравословни проблеми.
Ако имате две свързани или прилепнали една до друга бенки, очаквайте два брака или две сериозни и незабравими любовни връзки.
Ако две бенки са разположени от двете страни на тялото на едно и също ниво, човекът е изпълнен с противоречия и има труден характер.
Всички тълкувания на значението на бенките имат за цел да помогнат на нас, хората, да се променим. Бенките са най-лесните за наблюдаване съдбовни знаци. Ако разчитаме правилно техния език, ще се радваме на красив и успешен живот. И не забравяйте. Бенките могат да променят формата и цвета си с времето според собствените ни действия в настоящия живот. Така без да търсим помощта на хора, проникващи в света на незримото, можем сами, с много търпение, да наблюдаваме каква карма си градим.
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот morsko_zaklinanie » 08 Юли 2008, 11:28

Браво на alana_lire :)
~ GoNe aLL AloNe ~
Аватар
morsko_zaklinanie
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот n0angel0s » 08 Юли 2008, 21:20

Значи белега ми е на лявото рамо, формата му е цифрата 1 и вътре много бемки, не съм ги броила, ма са приблизително към 20-тина..
ВсичкиС@Н0рмалниС@моА3нЕ!
Аватар
n0angel0s
MagicGateBg Приятел

Мнениеот morsko_zaklinanie » 08 Юли 2008, 22:31

Чела съм, че когато човек има много бенки, трябва да обърне внимание само на по- големите. А ако си по принцип без бенки, тогава и най- малката има значение.
~ GoNe aLL AloNe ~
Аватар
morsko_zaklinanie
MagicGateBg Наблюдател

Следваща

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор