Чародейство за спечелване сърцето на избраника

Тези от Вас, които имат любовни терзания, биха могли да споделят тук своите притеснения. Надяваме се да намерят верния път към любовта...

Модератор: venus

Мнениеот dezert roze » 26 Юни 2008, 15:09

За да изпълниш този ритуал трябвя да останеш в стаятя в която спи твоя любим. Пригответе в ноща на новолуние бял пергамент с думите:
"Михаел, Габриел,Рафаел и Уриел. Помогнете ми аз /вашето име/ да спечеля любовта и сърцето на / името на мъжа/. Нека той да не заспива без мисъл за мен. Нека неговото сърце ми принадлежи."
Когато сте останали сами в стаята погалете възглавницата с този пергаменти произнесете 3 пъти написаното върху него. После направете троен кръст, а листчето изгорете на пламъка на бяла свещ. Пепелта духнете на 3 страни.
Аватар
dezert roze

Мнениеот raflo » 27 Юни 2008, 06:30

само за жена на мъж ли е
Аватар
raflo
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот dezert roze » 27 Юни 2008, 12:11

Не, може и да се приложи върху жена.
Аватар
dezert roze

Мнениеот bori » 28 Юни 2008, 14:43

То хубаво,ама ако не можем да сме в стаята на човека,който искаме да спечелим? Ккаво правим? :wink:
Аватар
bori
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Nemezius » 28 Юни 2008, 14:56

проектираме се там...
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот Cath » 29 Юни 2008, 09:22

по-добре намираме си друго заклинание, което не изисква присъстве в стаята. :?
Evil is a point of view.
Аватар
Cath
Модератор

Мнениеот Arhimikus » 29 Юни 2008, 11:55

Заклинанието е взето от сп."Оракул". Моля, когато поствате любовни заклинания (по възможност, и ако е достъпен) посочвайте източника.
Благодаря.
"Човече, опознай себе си!"
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот Cath » 29 Юни 2008, 12:06

знаех си, че този стил ми е крайно познат. честно казано аз методите на тази госпожа, не ги одобрявам особено. в смисъл методите на плагиатство, християнизация на ритуали и т.н. мисля, че определено ни липсва адекватно окултно списание в България.
Evil is a point of view.
Аватар
Cath
Модератор

Мнениеот dezert roze » 29 Юни 2008, 16:11

Незнам дали тази магия е взета от това списание. На мен ми го каза една приятелка и аз реших да го споделя с вас.
Аватар
dezert roze

Мнениеот rain » 29 Юни 2008, 20:37

Cath го е казала много добре, въпросната госпожа плагиатства от всякакви източници, като при това си
позволява и да променя ритуалите по свой вкус, а понякога и да ги преписва за свои. Прави ми впечатление,
че явно не прави разлика и между наше българско баене и староруско наричане - в една от книгите и нявсякъде
беше нацвъкала баене срещу това и онова, а всъщност повечето бяха руски наричания и християнски молитви.
У нас сносно списания скоро няма да видим, но за сметка на това си има добра чуждоезична литература.
Аватар
rain
Модератор

Мнениеот avanabil » 29 Юни 2008, 21:28

rain написа:Cath го е казала много добре, въпросната госпожа плагиатства от всякакви източници, като при това си
позволява и да променя ритуалите по свой вкус, а понякога и да ги преписва за свои. Прави ми впечатление,
че явно не прави разлика и между наше българско баене и староруско наричане - в една от книгите и нявсякъде
беше нацвъкала баене срещу това и онова, а всъщност повечето бяха руски наричания и християнски молитви.
У нас сносно списания скоро няма да видим, но за сметка на това си има добра чуждоезична литература.

"От раклата на магьосницата" - това може би е най-интересната рубрика от цялото списание. Преди време там, както и самото заглавие подсказва, се публикуваха различни ритуали /друг е въпроса с хаотичния подбор и плагиатството/. Сега там се поместват само писма на читатели с молба за помощ по конкретен проблем и малко след това следва ценоразпис на извършваните от нея услуги. С две думи, списанието просто не си струва.
Хайде, спирам, че темата съвсем се откъсна от основния си замисъл.
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот Mad_Mike » 13 Авг 2008, 18:22

По универсалния закон ако той/тя наистина е избрания/избраната те трябва да доидат при теб и без да се използва магия. Щом не е взамино никога не ни е било писано. Пък и дори без намесата на магий и такива мнението на човек може да се промени. Живеи си живота без да се тревожиш за това. Хубавите неща стават на тези които имат търпение.
Изображение
Аватар
Mad_Mike
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Mason » 13 Авг 2008, 18:40

Cath написа:знаех си, че този стил ми е крайно познат. честно казано аз методите на тази госпожа, не ги одобрявам особено. в смисъл методите на плагиатство, християнизация на ритуали и т.н. мисля, че определено ни липсва адекватно окултно списание в България.

християнизацията си е чист маркетинг!!!
Аватар
Mason
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Mason » 13 Авг 2008, 18:47

ХА ХА ХА
това дори не е магия, това е маркетинг. Няма нужда от защита

Тази магия не е магия и не действа!!!

Ако направите три пъти кръст, то ще махнете злото от магията, т.е. няма магия.

Ако призовете ангелите, то те ще премахнат злото, т.е. няма магия ....
Аватар
Mason
MagicGateBg Приятел

Мнениеот rain » 13 Авг 2008, 19:56

Mason написа:ХА ХА ХА
това дори не е магия,
Тази магия не е магия и не действа!!!

Ако направите три пъти кръст, то ще махнете злото от магията, т.е. няма магия.

По кое точно разбра, че не е магия?
За какво зло говориш?
Аватар
rain
Модератор

Мнениеот Mason » 14 Авг 2008, 05:28

забрави за злото.

но си прав, че може би подходих прекалено рационално.
Според мен, ако магията е за "спечелване сърцето на избраника", то тя трябва да се прилага върху себе си. Тоест ти искаш да спечелиш сърцето, значи искаш да се промениш така, че да те хареса тотално, значи магията трябва да е върху тебе, а не върху него.

Ако я прилагаш върху него, не се знае какви странни резултати биха се получили.
Аватар
Mason
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Mad_Mike » 14 Авг 2008, 10:10

Повечето народ дет влиза тука и иска такива магий мислят че магията трябва да накара този когото те обичат да се влюби в тях. Демек те се надяват да променят чувствата му чрез това. Никои от тях не забелязва обаче че е по лесно да промениш себе си и без магий за да изглеждаш по добре пред избрания човек. Всичко си зависи от нас все пак.
Изображение
Аватар
Mad_Mike
MagicGateBg Приятел

Мнениеот EvilOne » 05 Сеп 2008, 23:20

За това "зло" което е докарало сумати невинни билкари и кротки побърканяци, както и неудобно умни за феодалното село хорица до кладата.
Християнски баламурник :)
Както и да е, разгледай малко историята, кръста се е използвал в окултизма, и то не само с познатото сега значение доста преди Ицо да го разпнат.
Divide et impera
Аватар
EvilOne
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Любовна магия. Психология на отношенията.

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор