Искам косата ми да расте по-бързо

Всеки, който за първи път се сблъсква с Oкултното знание и Mагическите практики, да пише само в тази част на форума!

Модератор: Cath

Мнениеот Kotentseto » 04 Юли 2008, 13:57

От това, което си написала, не мисля, че ще ти помогне "някаква магия или заклинание". Аванабил го е казала добре - при липса на вътрешна хармония не очаквай тялото ти да не намери начин да отреагира. За мен това си е знак, че трябва да решиш емоционалните си проблеми. Косопадът ми се струва отговор на тях... Т.е. изкорени причината, вместо да се опитваш да третираш само симптомите. Най-най-лекото, за което веднага се сещам на прима виста, е чай от глог преди лягане. Това - за нервите и депресионните състояния. Но всъщност е добре да се консултираш с билкар или да попрочетеш по-подробно (сега се сещам, че съм пила и жълт кантарион при подобни състояния).

Много дълго стана, но се опитвах да ти кажа само, че нищо "просто" няма реален резултат в тоя живот.

Поздрави и успех! icon_flowerface
Розата е роза е роза...
Аватар
Kotentseto
MagicGateBg Приятел

Мнениеот puntina » 04 Юли 2008, 14:02

Да,това ми е повече от ясно,но как можеш да измиеш кристалната чаша,след като от горе й изсипват кал.Т.е. за да реша емоционалните си проблеми трябва да се отделя от тях,а за да се отделя от тях трябва да имам годините.На 17 години законът все още не позволява да съм далеч от семейството ми,т.е. трябва да чакам да навърша 18.
Аватар
puntina
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Love » 04 Юли 2008, 16:42

А няма ли, хммм, по-важни или сериозни неща от бързия растеж на косата :) Има предостатъчно козметични продукти, помага хининовата вода, но все пак си е химия. Лайката и копривата са много добър избор.
Аватар
Love
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот mandragorko » 05 Юли 2008, 13:54

...момиче,ти какво искаш-да си оправиш живота или да ти порасне гривата?...съвсем сериозно те питам,по постовете ти,стигам до заключението,че проблем имаш не с външната,а с вътрешната природа...
...относно проблемите и годинките мога да те оборвам доста надълго и широко и вярвай-излизайки от вас,нещата няма да се решат веднага и в положителна насока...(може,но не е много сигурно,даже хич)...
...това,което ти казват останалите са неща,проверени от времето и хората...емоциите са пряко свързани с физическата природа-погледни темите в подфорум "Самоусъвършенстване"-там,лично аз постнах нещо, относно желанията и тяхното изграждане и осъществяване...
Предай нататък....
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Предишна

Назад към За Начинаещи

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор