vyprios

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот rocт » 19 Май 2005, 17:00

високите дървета имат най-дълбоки корени
Аватар
rocт
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Aghora » 19 Май 2005, 18:41

А дълбоките корени са точно там,където трябва да бъдат.
И нека животът ни носи като листата...
Аватар
Aghora
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот rocт » 19 Май 2005, 19:21

когато някой се опита да извлече друг насила от някаква ситуация, без да знае дали това не е част от по-дълбоки процеси, направлявани от душата или още по-дълбоки нива, тогава част от съзнанието на този "помощник" се въвлича в процесите по разбиране и преживяване за другия. преди време казах някъде пред доста хора, не ходете при магове и врачки заради самите тях, пощадете ги, те не знаят какво си причиняват.
Аватар
rocт
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот AZA » 19 Май 2005, 22:58

Аве не, че нещо, ама ако искаш пари от някого за помощ - започваш наистина на биеш на тези от канал 3 и канал 2001. И без това рано или късно ще се заплати всичко ;) . А ако "получателят" е доволен - асм ще те потърси за да ти се отблагодари.
КраяТ Е СамО ЕднО НовО НачалО
Аватар
AZA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Aghora » 20 Май 2005, 02:23

Гocт написа: преди време казах някъде пред доста хора, не ходете при магове и врачки заради самите тях, пощадете ги, те не знаят какво си причиняват.

Много си прав - голяма част от хората,занимаващи се с магия,които се наемат да помагат на нуждаещи се от помощ,и понятие си нямат от последствията за самите тях.
Аватар
Aghora
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Poison » 14 Юни 2005, 10:28

Aghora написа:
Гocт написа: преди време казах някъде пред доста хора, не ходете при магове и врачки заради самите тях, пощадете ги, те не знаят какво си причиняват.

Много си прав - голяма част от хората,занимаващи се с магия,които се наемат да помагат на нуждаещи се от помощ,и понятие си нямат от последствията за самите тях.

Еми де да знам дали и ти не си от тях. Нали уж врачуваш?!
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен

Мнениеот weballergy » 01 Сеп 2006, 21:20

Barak написа:zdraveite,
pozvolih si da vi popitam, zashtoto chovek otforuma mi dade na LS nqkolko rituala, koito v posledstvie ustanovih che sa ot website na puzulini. Syshtiqt tozi chovek mi kaza che neshto trqbwa da dam t.e.da si platq za tova.
Stana mi malko stranno zashtoto znam che se dava neshto kogato nqkoi e napravil magiq koqto tisi poiskal, no ne ikogato sam si si q napravil.
Mnogo Vi blagodarq che mi otgovorihte prosto iskah da znam.
кажи кой е да го линчуваме :)
Аватар
weballergy
MagicGateBg Приятел

Предишна

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор