storm_woman написа:Здравейте аз съм нова.Родена съм на 11.05 (ако има значение).Какво бихте препоръчали за начинаещи и моят въпрос.Аз съм опитвала да правя теликенеза и да замразявам вода,но не се получи.Аз продължавам да опитвам

.Можете ли да ми кажете как да се ориентирам към какво съм по-добра според зодията ми?(телец) И цялата вяра ли трябва да се сменя за да се осъществяват магиите?Има ли теми за чакрите че не видях?И това е.Мерси предварително

Според това каква зодия си, можеш да прочетеш за характера си в Сайта.
Но за специфични способности и наклонности към тематиката на форума е твърде оскъден фактор. Би могло да се прогнозира според цялата ти индивидуална карта, но честно казано в момента не се наемам...С твърде малко време разполагам. Като предположение само, мога да кажа, че си от поколението от средата на 90-те години, или имаш аспекти към Уран и Нептун, или пък силно са те засегнали транзитите им във Водолей, което ми обяснява научно-фантастичния интерес. Но аз с моите старомодни разбирания, имам съвсем различно схващане за нещата- не като телекинеза, замръзяване на вода и др., за това не мога да помогна.

и така нататък...