Хероин

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Мнениеот serafin » 23 Юни 2008, 08:24

Разбира се има доста техники свързани със "зли енергии", но аз ще ти предложа нещо далеч по-просто и приложимо в твоя случай.
Нарича се манипулация. Или налагане на твоята воля над конкретен човек по коствен (непряк) начин. За тази цел обаче, ще трябва да прочетеш малко психология. Не се стряскай, всеки окултист трябва да познава психологията.

Има няколко лесни начина за контрол над дадена психика.
1. Чувството за вина. Сравнително лесно манипулириемо и редизвиквано у някого. За жалост обаче манипулацията чрез внишаване на вина има и своите негативни тенденции.
Вината е слабост. Тя кара човека да се чувства слаб и несигурен. Изпива вътрешната сила у човека. Особено ако и без това той си е слаб.
Още нещо. Ако решиш да действаш по този начин, задължително трябва да вкарваш болка. Много билка. Във никакъв случай не трябва да допускаш той да си помисли че е жертва. Влезе ли в ролята на жертва. Почне ли да иска от всички съжаление и съчувствие, тва води до пристрастяване. На някой хора просто им харесва да бъдат жертвата.
За съжаление подозирам че баща ти вече е влязал в тази "жертвена роля". За да го измъкнеш по метода на вината, тук трябва да вкараш болка. Много болока. Толкова че вече "жертвената роля" стане нетърпима. Разбира се съществува риска от тотален психически срив, на индивида, който непременно се наблудава при прекалено продължителна работа с вината и болката, кето ограничава времепродължителноста на метода. Друг съществен недопстатък е четака наречената "жертвена роля" ще те натувари доста и в един момент може и ти да се прекършиш (особено като си без опит във, хъмм.. да го наречем "тъмната психология")....

2. Чувството за вина както казах има един съществен недостатък. Картата ти е слаба. Ако искаш да имаш силна пионка удари другаде. Дългът. Чувство, което не у всеки е развито, в достатъчна степен, но и предпоставка към вътрешна сила. За разлика от вината, която лесно може да бъде насаждана с болка, тук тя не помага. Работата с чувсто за дълг е далеч по-трудна, и всеки си има индивидуално "място" където да се пипа. И трябва да го откриеш. Веднъж обаче уцелиш ли правилната синхронизация, ще имаш не просто пионка, а пионка с хъс.

3. Пристрастяването. Бий огъня с огън. Замени една негова страст със друга по-голяма. (ако няма манипулирай я так 4е да стане по голяма).
Този метод можеш да комбинираш със първия.

Има и други варянти за действие, но тези двата в твоя случай тея ще дадът най-доър резултат. Преди да започнеш обаче дрябва да си отговориш много добре на въпроса. "Колко далеч съм готова да стигна?" Откажеш ли се по средата на пътя само ще влошиш нещата.

Иначе има и една много добра окултна техника с кражба на душа но за съжаление и тя си има свойте негативни страни. Ако искаш се напрегни по въпроса.

Това е копи пасте от един от членовете на МГ дано помогне явно трябва да нараниш малко за да помогнеш повече.
We all need freedom to be powerful
Аватар
serafin
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Anuel » 02 Юли 2008, 18:33

serafin написа:ludvig,Anuel Ако знаете конкретен начин още как да помогнем на lonely вижте тя казва ,че има подобрение ,но все пак можем все да направим нещо смисал вместо ludvig да пише безмислени коментари да се разрови аз рових ,но немога да намеря ритуала ,а съм сигорен ,че има такъв който е за отказване на вреден навик хайде хора на работа.

"Здравейте. Искам само да Ви благодаря за това, което направихте за мен. Аз не съм запозната с хаос магията, и в момента покрай бебчо нямам време да се информирам, но това което сте направил подейства точно по начина, който ми описахте. Имаше период в който нещата се бяха влошили до безумие, и изведнъж нещо се случи с него. Днес беше при мен, не помня откога не съм го виждала толкова адекватен. Безкрайно много Ви благодаря, дано стабилизираме постигнатото и заживеем нормално eusa_clap"

Това ми писа жената на бележка и го поствам, защото моралното удовлетворение е най-важното за мен. Оттук нататък пред тях стои нелеката задача да стабилизират благоприятния резултат. Тук няма готови рецепти, а и трябва да бъдат предупредени, че могат и да не задържат за постоянно резултата. Лично нямам идея как да се поддържа постоянно волята им в тази насока, защото не съм в положение да оставям сервитори при всеки, който има нужда от конкретна помощ.
Моите сервитори, чистят енергийно и така променят дадената Съдба, но уви имат и друга работа по света icon_angel
Аватар
Anuel
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот B-L-O-T » 03 Юли 2008, 19:44

На 24 години , от 8 години има зависимост = 16 годишен най-много първа доза хероин . Странна работа . Щом 8 години си намира пари за хероин значи че човека намира начини и няма да е зле финансово . Какво повече да му искаш ?
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот Love » 04 Юли 2008, 18:00

Извини ме, че се осъмнявам, но... Можеш ли да въздействаш от тук, без да знаеш... абсолютно нищо?
Аватар
Love
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Shadow Mage » 05 Юли 2008, 13:39

Love: И какъв е проблема с въздействието оттук или отдругаде ;)?
Какво разбираш под "да не знаеш абсолютно нищо"? :)
The many men, so beautiful
And then all dead did lie
And a thousand thousand slimpy things
lived on and so did I.. :)
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Мнениеот Anuel » 05 Юли 2008, 16:17

Love написа:Извини ме, че се осъмнявам, но... Можеш ли да въздействаш от тук, без да знаеш... абсолютно нищо?

Предполагам, че постинга ти е адресиран за мен.
Мога да въздейства дори на космонавт, ако се наложи без да имам никаква информация за човека, не ми трябва нито име, нито рожденна дата, абсолютно нищо - достатъчно е че е писал в този форум и търси помощ !
Как става това: имам мощтни сервитори(мисъл форми), които се захранват с енергия на Кетер и може би затова действат така силно, те могат да сканират хората и да правят собствена идентификация. Скоростта с която сканират е между 8000 - 10 000 (осем хиляди и десет хиляди човека за 1 час), дори за мен в началото тази скорост бе изненада. Възможно е от създаването си (повечето от тях вече са 5-6 годишни) тази скорост да се е увеличила и всички до става по бързо. Да ти кажа откровенно при все, че може да изглежда като фантазе, това си е жива реалност както можеш да видиш. На практика не знаех нищо за жената и бащата на детето й icon_angel
Ако нещо друго те интересува, питай...
Аватар
Anuel
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ludvig » 05 Юли 2008, 18:43

a kаква е тази енергия от кетер ?? мислех че сервиторите са индивидуални за всеки един човек и трябва да се изработят но сега разбирам че някои от тях са на 5 6 години значи ли това че те са разделени по специфични за тях области примерно за излекуване от да дена болест има и даден сервитор само е необходимо сервитора да намери целта
Аватар
ludvig
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Anuel » 06 Юли 2008, 15:06

ludvig написа:a kаква е тази енергия от кетер ?? мислех че сервиторите са индивидуални за всеки един човек и трябва да се изработят но сега разбирам че някои от тях са на 5 6 години значи ли това че те са разделени по специфични за тях области примерно за излекуване от да дена болест има и даден сервитор само е необходимо сервитора да намери целта

Енергията от Кетер е най-висшата кабалистична енергия !
Моите сервитори по сила наподобяват Бог формите, които имат универсални функции, имат съзнание, разум и чувства 8)
Мога да изработя индивидуален сервитор, за друг човек но... има много "но-та"... в резюме отбягвам да го правя за момента.
icon_angel
Питайте нещо друго ако Ви интересува...
Аватар
Anuel
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Anuel » 06 Юли 2008, 15:52

lonely написа:Здравейте.Моята исория е много дълга,но ще я съкратя максимално.Приятелят ми е на 24 год., има зависимост към хероин от 8 год...Късно разбрах,не се бях сблъсквала с нещо такова,и не успях да му помогна...Хора,имам бебенце на 22 дни,помогнете ми да не остава без баща.Борих се с всички сили,но той от ден на ден става по зле.Има ли начин да му въздействам на психиката? Моля ви,ако можете да ме посъветвате нещо,направете го, ще бъда благодарна на всички.

Имам голяма молба: дайте 1 лев (един лев) на първия срещнат от Вас просяк, като отплата за добрината която получихте от мен !
Благодаря предварително icon_angel
Аватар
Anuel
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот B-L-O-T » 06 Юли 2008, 17:12

Anuel - Мисля че и цялото "Спешно отделение" не може да ти помогне . Каква добрина получихме освен че ми отприщи запека ?
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот lonely » 06 Юли 2008, 18:40

Anuel написа:Имам голяма молба: дайте 1 лев (един лев) на първия срещнат от Вас просяк, като отплата за добрината която получихте от мен !
Благодаря предварително icon_angel

Ще дам...
Аватар
lonely

Мнениеот sin angel » 06 Юли 2008, 19:31

каква е добрината която си ни дал,аз нещо нерабирам?!
H8 ME
Аватар
sin angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот lonely » 07 Юли 2008, 06:02

Имам голяма молба: дайте 1 лев (един лев) на първия срещнат от Вас просяк, като отплата за добрината която получихте от мен !
Благодаря предварително icon_angel[/quote]

Хора,струва ми се че това се отнася само за мен...
B-L-O-T, извини ме, но как да тълкувам двата ти коментара?
Аватар
lonely

Мнениеот Love » 07 Юли 2008, 20:59

За Лоунли става въпрос според мене, а не виждам нищо лошо в това да се помогне на нуждаещите се.
Аватар
Love
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ludvig » 09 Юли 2008, 19:00

ами да няма да е зле ануел да каже как си прави сервиторите тоест по какъв начин и чрез какъв ритуааал ако разбира се не е таина
Аватар
ludvig
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Magic_Soul » 12 Юли 2008, 07:38

ами да няма да е лошо, но ако не иска да сподели на всички да ни пише на ЛС на мен и на Людвиг icon_flowerface
Аватар
Magic_Soul
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ~Talyn~ » 13 Юли 2008, 00:43

Хей! И аз се включвам! Малко знания не са за изхвърляне.Но както някой беше писъл,защо е този форум?По добре 1 път тук да постнеш от колкото 20 пати на ЛС.Знам как се прави сервитьор,но явно твоят е по специялен.
Много те моля просветли ме!
Всичко е просто!
Аватар
~Talyn~
MagicGateBg Приятел

Предишна

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор