Може ли някой да помогне?

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот viva » 17 Юли 2008, 12:47

От месеци се опитвам да направя жизнено важна сделка за семейството ми и вече няколко пъти нещата се развалят в последния момент, което ме доведе до всякакви мисли.
Може ли някой да помогне?
Благодаря.
Аватар
viva

Мнениеот soul_keeper » 17 Юли 2008, 14:56

Ами може би трябва първо да обясниш в каква ситуация е семейството ти и какво си опитала да направиш,защото от поста ти нищо не става ясно,поне за мене
EyEs OnLy
Аватар
soul_keeper
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот DarkMagicMaster » 17 Юли 2008, 15:15

Тъй тъй давай да помислим кфо можи даа е... Според мен просто нее тии провървяло нямал си късмет тъпа работа нее нужно да има нещо за да се получи нищо (ма как го казах..) вярвай че нещата ще станат просто не се отказвай...
буу....
Аватар
DarkMagicMaster
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ultramarin » 17 Юли 2008, 20:28

днес ми споменаха между другото за техниката на процесинга(за справка що е то, в едноименната тема на Мандрагорко тук из форума)... съществува подобна техника за решаване на проблеми със сделки и други жизнени ситуации, таман преди час и нещо си я припомних... принципно се прави от ясновидец или поне от човек установил по-сериозна връзка с по-висшите части на съзнанието си, но за целите на форума, мисля, че всеки може да го направи и сам ;)

1.1. дефинирай си ясно какъв точно е проблема
1.2. дефинирай какво точно искаш (отдели поне 2 мин)
1.3. питаш се "това ли точно искаш" и потваряш точка 1.2. и 1.3. докато се изчерпаш с доводи (и поне 2 мин)
1.4. питаш се "като го получиш, какво ще стане, как ще се чувстваш" и т.н. в тоя дух... потваряш точка 1.2. , 1.3 и 1.4 докато се изчерпаш с доводи(и поне 2 мин)

2. ходи си налей една чаша вода и пий половината чаша(да ти олекне(и не само))

3. джуркаш чашата на масата, сядаш и се питаш защото, мам... защо, в крайна сметка, не вървят работи
4. питаш се, релаксираш, пулиш се във (повърхността на) водата и "изчиства съзнанието си от мисли"(класика, изтъркана работа, ама си требе)

5. каквото ти дойде първо, го отхвърляш, после пак и пак и пак, докато нещо не почне д ати се повтаря в главата(или не ти се оформи картинка във въображението(символна картинка обикновено, всеки да си я тълкува)), това е знак, че "отгоре ти се дава"

6. разбрал си къв е проблема... ако го приемеш, си ОК - ходи да го разрешаваш
6.1. ако не си сагласен, значи с ипрецакан от по-висшетето ти аз, което ти преподава поредния урок на живота явно... пиеш пак половинатна вода и повтаряш точки 3 и 4, като питаш "какво да сториш, за да се уредиш"

това е чудесна техника, според мен, и я препорачвъм на всички да си у упражняват от време на време, поне по 30 мин, но не повече от 3 часа ;) ако не друго, то поне "ще увеличите нивото си на съзнателност"

Модератор

Мнениеот degagement » 27 Юли 2008, 22:10

Ултрамарин, това е гениална идея!!!

Редовно търсим помощ от магията, когато отговора/начина ни е под носа! :) Това да ми е за урок icon_flowerface
Аватар
degagement
Модератор

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор