Помощ - баща ми е алкохолик!

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Мнениеот mandragorko » 01 Мар 2008, 06:16

...Black Beauty,виждаш ми се много положително заредена,четейки постовете ти,надявам се наистина си толкова зряла и интилигентна,както го демонстрираш,желая ти успех във всяко начинание и най-вече твоят баща да успее да излезе от капана,в който е попаднал...
...относно думите и желанията ни,да,каквато настройка вложим в думи и действия,такава реакция ще предизвикаме и в нашия видим,реален свят...решения,свързани с бягство от даден проблем,само го изнасят във времето,задълбочават и предизвикват куп допълнителни неприятности и кармични наказания,а да не се споменава и болката,причинявана на поколенията след нас от част от тези действия...
...помощта към някой,най-вече близък е силно действие,но не всеки умее да си играе на спасител,но важното е,когато имаш вяра,не предавайки се на отчаяние и болка...винаги ще се намери спасителен сал или бряг,на който да бъдеш,махайки на отминалия проблем,с вяра,че ще можеж никога да не усещаш отново неговото влияние....
....най-важното е да имаш сили и кураж срещу всичко гадно и негативно...и вярвай на собствените и единствени сили,те са в теб,отдай им се...интуицията никога никого не предава....good luck...
Предай нататък....
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Мнениеот Black Beauty » 03 Мар 2008, 19:21

Здравей, Мандрагорко, наистина, поставям си за цел никога да не мисля отрицателно. Благодаря ти за мнението, аз също се надявам да се съхраня и запазя такава и да не позволявам на неволите да ме събарят! Успех вече има! Много положителна енергия събрах и от Вашите отговори, това много ми помогна да осъзная проблема от друг ъгъл. Много хубави думи прочетох, моля се и аз баща ми да хване своя спасителен сал и да поеме по реката на живота с повече смелост и вяра в себе си. Аз ъщо се осланям на интуицията си, почти никога не ме е подвела, напротив, бъркам тогава, когато мисля и отдавам време на размисли. Успехът ще дойде, знам го!
The Beauty is everywhere. Just notice it.
Аватар
Black Beauty
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот cant_smile » 30 Юли 2008, 12:45

Разбирам,че проблемът ти е много сериозен и наистина до болка искаш да бъде преодолян.Разрових из всички папки,в които съм записвала заклинания и ритуали,но са съжаление не намерих нищо конкретно за алкохолизъм.За сметка на това,обаче,открих този ритуал за преодоляване на лош навик,който преди години ми помогна да спра цигарите.Лошото е,че е направен за казващия го-тоест този,който иска да превъзмогне лошия си навик изговаря думите.Но се надявам,че ще можеш да го пригодиш така,че да може да бъде направен на друг човек,не на теб самата.За съжаление не мога да посоча източник-копирала съм го от някъде много отдавна.Ето го-

Необходимо:
две олтарни свещи
кандило,
четири бели свещи
една черна свещ

Запалете олтарните свещи,запалете благовонието (за предпочитане тамян) и в продължение на няколко минути си представяйте как лошия навик бавно изчезва и бива заменен с добър, запалете черната свещ и кажете:
"Ето туй назад ме дърпа то не е добро за мен и аз го знам изглежда непобедимо,но вече знам че не е така и мога да го победя"
запалете белите свещи и кажете:
"Това е моята сила; и смелост,моята твърдост,моята победа,битката започва"
Представете си как силите на доброто настъпват срещу врага - лошия навик. Малко след това прошепнете:
"Звезда в здрача блесна,къде изчезна твоята противност,тъмнина, тогава,когато в онез далечни дни тъмнината се стопи звезда във ясна нощ какво ли си видяла,звезда от сън момински,звезда разnръскваща сумрака,къде сега проблясва твоя взор когато совите ловуват,където нявга величествената гора горчиви сълзи рони,звезда в безмълвна тишина когато сега те срещна уединена на този хълм,където погледът ти ме среща подслон от брулещия вятър небеса,потъващи в земята, паднаха дърветата и умряха"
За известно време си представайте как сте преодолели лошия навик и после изгасете свещите - първо черната после белите в обратен ред на запалване.По същото време след седем дни повторете ритуала, но преди това преместете втората и третата бяла свещ с 2 см към черната свещ.Повтарайте ритуала всяка седмица,докато белите свещи докоснат черната.

Моите съвети относно ритуала-
Преди да го направиш първия път,номерирай четирите бели свещи (не олтарните).Така по-лесно ще запомниш кои са "втората и третата" за по-нататъшните изпълнения на ритуала и по-лесно ще запомниш реда на запалване,за да ги угасиш в обратен ред.
Промени думите,можеш и да добавиш името на баща ти.

Пожелавам ти успех! icon_bye
I was born in hell
Аватар
cant_smile
MagicGateBg Наблюдател

Предишна

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор