help me?

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот THE_MeTaL_GIRL » 25 Май 2005, 13:56

zdravetite.1-vo da se izvinia za kirilicata no nemam izbor.na4i naskoro zagubih mnogo cenen za men predmet.satva vapros za edin prusten.100% e zaguben niakade v doma mi i mnogo iskam da go nameria no nemojah.cialata ku6ta oburnah da go tursia no go niama a sam sigurna 4e e zaguben tuk i su6to niama koi da go e vzel.ta mojete li da mi pomognete da go otkria po niakakav na4in?aako tova e vuzmojno i vi triabva o6te informacia samo kajete:)4al i blagodaria predvaritelno dori da nemoje da se napravi ni6to po vuprosa
everybody hates me naw so fuck it!!!
Аватар
THE_MeTaL_GIRL

Мнениеот Wizard » 25 Май 2005, 14:07

Имаше едно заклинание на руски, ще погледна къде го бях записал. Само го казваш и домашния ти дух ще ти върне загубения пръстен. Според мен, трябва да го търсиш в нещо като шкаф или там където обикновено си слагаш джунджурийките ;)
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот THE_MeTaL_GIRL » 25 Май 2005, 21:49

mersi:)no vse pak nego namerih:(
everybody hates me naw so fuck it!!!
Аватар
THE_MeTaL_GIRL

Мнениеот weballergy » 06 Сеп 2006, 20:36

И на мен ми трябва подобно заклинание... Само един въпрос: след изпълнението му трябва ли да търся загубеното?! Или само ще изникне след време? Или да речем, че се сетя къде е? Как точно трябва да подейства?
Аватар
weballergy
MagicGateBg Приятел

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор