Търся подходящ талисман..

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот n0angel0s » 27 Юли 2008, 17:22

Гледах еднин от арабските талисмани, и ми хареса, но не знам дали е подходящ.

А иначе търся талисман, който да носи радост, щастие, здраве, късмет, любов, успехи, защита и т.н. Общо взето мултифункционален..
Става дума за талисман, който аз да изработя (по възможност)..

(Май ставам много нахална.. :roll: )

[align=center] БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО [/align]
Аватар
n0angel0s
MagicGateBg Приятел

Мнениеот degagement » 27 Юли 2008, 21:16

"Съвременна магия", Майкъл Крейг. Във втората книга има интересни нещица за изработване на талисмани.
А вероятно, според опита ти, ще можеш и абсолютно сам да си измислиш талисмана и практиката с която да го заредиш/осветиш.
Аватар
degagement
Модератор

Мнениеот n0angel0s » 28 Юли 2008, 10:11

Еми да аз мислих за сигилизиран талисман, но някои от думите, които съчетавам не се връзваха с останалите..
ВсичкиС@Н0рмалниС@моА3нЕ!
Аватар
n0angel0s
MagicGateBg Приятел

Мнениеот rain » 31 Юли 2008, 16:59

n0angel0s написа:
А иначе търся талисман, който да носи радост, щастие, здраве, късмет, любов, успехи, защита и т.н. Общо взето мултифункционален..

Е много искаш...и за такова да било и за онакова. Тръгни първо от едното (което ти е най-важното) и после търси за друго.
Аватар
rain
Модератор

Мнениеот B-L-O-T » 01 Авг 2008, 12:03

Земи някоя любима вещ от детството ти и я освети
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот n0angel0s » 01 Авг 2008, 17:03

Райн, тези примери са, защото искам талисмана ми е да е с добродетели и просто ги изредих. Не ми се карай.. хахахаха ..

Аз съм метнала око на арабския талисман, но още се чудя как да го осветя..
Аватар
n0angel0s
MagicGateBg Приятел

Мнениеот sin angel » 01 Авг 2008, 20:14

ами по стандартния начин с елементите :)
H8 ME
Аватар
sin angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ultramarin » 02 Авг 2008, 09:49

напиши всичкото на една хартийка, сложи си я в джоба - три пъти на ден я разгъвай и си я чети, като си кайзваш: имам/съм това1, имам/съм това2, имам/съм това3, имам/съм ... като заместваш товаХ с думите от списъка.

завършваш със: и те още повече навлизат в моя живот

ако искаш, казваш му едно амин, да бъде, ите, вАле или нещко от рода и прибираш хартийката...

Амин

П.П.благодаря на Mason, че ме подсети за таз класическа техника
Аватар
ultramarin
Модератор

Мнениеот avanabil » 02 Авг 2008, 10:54

ultramarin написа:напиши всичкото на една хартийка, сложи си я в джоба - три пъти на ден я разгъвай и си я чети, като си кайзваш: имам/съм това1, имам/съм това2, имам/съм това3, имам/съм ... като заместваш товаХ с думите от списъка.

завършваш със: и те още повече навлизат в моя живот

ако искаш, казваш му едно амин, да бъде, ите, вАле или нещко от рода и прибираш хартийката...

Амин

П.П.благодаря на Mason, че ме подсети за таз класическа техника

ultramarin, прав си за това, че понякога едни от най-простите неща са удивително ефикасни и действени. А колкото до класическата техниката, можеш да подсетиш и останалите, защото покрай купищата информация, с която се сблъскваме ежедневно, някои неща остават забравени или неоснователно се намират извън зрителното ни поле...чак се нуждаем от напомняне, включително и аз :)
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот n0angel0s » 02 Авг 2008, 15:35

Аз не споменах, но талисмана няма да е за мен..
Аватар
n0angel0s
MagicGateBg Приятел

Мнениеот forsluken » 16 Сеп 2008, 13:11

нз дали тук е подходя6тото място да попитам как стажа осве6таването 4рез елементите (нов сам в занаята)
Аватар
forsluken

Мнениеот galina_dim » 16 Сеп 2008, 13:18

Аз не съм нова и ползвам търсачката :) Ти можеш ли?

http://www.magicgatebg.com/forum/viewto ... highlight=
http://www.magicgatebg.com/forum/viewto ... highlight=
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот МагНаско » 17 Сеп 2008, 20:30

n0angel0s написа:Гледах еднин от арабските талисмани, и ми хареса, но не знам дали е подходящ.

Факта че търсите талисман за всичко това означава че очаквате точно обратното. Когато енергията на мисълтта е оттадена на идеята талисман за/защита благопоучие и т.н./ (дори и непряко), по силата на Вселенския закон за привличането - ще привлечете към себе си това на което отдавате вниманието си - т.е. АТАКА, въпреки че търсите талисман за положителни неща от което следва че талисман не ви енеобходим.
истината е някъде там
Аватар
МагНаско
MagicGateBg Приятел

Мнениеот bellastella » 17 Сеп 2008, 21:51

n0angel0s написа:Гледах еднин от арабските талисмани, и ми хареса, но не знам дали е подходящ.

Това ми прилича на мързел.
Максимум резултат при минимум усилия.
Тук едва ли важи това правило.
Аватар
bellastella
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Tribal~Pig_74 » 18 Сеп 2008, 09:27

Мързел ?? Че той е в основата на човешкия прогрес...
Предполагам ти самата не ставаш да включваш телевизора от копчето ? Те хората са измислили дистанционно.
"Максимум резултат при минимум усилия." Че ти не се ли стремиш към същото,че чак човешката природа критикуваш
Akhkharu
Аватар
Tribal~Pig_74
MagicGateBg Приятел

Мнениеот bellastella » 18 Сеп 2008, 10:28

Tribal~Pig_74 написа:Мързел ?? Че той е в основата на човешкия прогрес...
Предполагам ти самата не ставаш да включваш телевизора от копчето ? Те хората са измислили дистанционно.
"Максимум резултат при минимум усилия." Че ти не се ли стремиш към същото,че чак човешката природа критикуваш

Извинявам се за това, че съм критикувала човешката природа но не това беше желанието ми. Да, използвам дистанционното за телевизора, но го използвам САМО за телевизора. И не искам с него да включа пералнята, микровълновата, бойлера, ако може и колата да запаля или пък дори да взема да отида и на работа и да изкарам някой и друг лев, а вечерта това същото дистанционно да ми напълни ваната, да разлее шампанско, да разпъне леглото и да ми доведе едно сладурче като Ники Илиев, нали?
Е, всичко си има граници и аз точно това се опитвам да обясня: ТУК НЕ ВАЖИ ТОВА ПРАВИЛО!
Аватар
bellastella
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Tribal~Pig_74 » 18 Сеп 2008, 10:39

А ако можеше би ли го използвала ? :mrgreen:
Akhkharu
Аватар
Tribal~Pig_74
MagicGateBg Приятел

Мнениеот bellastella » 18 Сеп 2008, 10:51

Tribal~Pig_74 написа:А ако можеше би ли го използвала ? :mrgreen:

Щях да се изкуша да го използвам, но нямаше да го използвам, защото това щеше да лиши от смисъл цялото ми съществуване. Към какво щях да се стремя, ако по цял ден си стоях на едно люлеещо се канапе с дистанционното в ръката, което можеше да изпълнява всичките ми желания? Не знам.
Аватар
bellastella
MagicGateBg Приятел

Мнениеот n0angel0s » 21 Сеп 2008, 15:34

МагНаско написа:Факта че търсите талисман за всичко това означава че очаквате точно обратното. Когато енергията на мисълтта е оттадена на идеята талисман за/защита благопоучие и т.н./ (дори и непряко), по силата на Вселенския закон за привличането - ще привлечете към себе си това на което отдавате вниманието си - т.е. АТАКА, въпреки че търсите талисман за положителни неща от което следва че талисман не ви енеобходим.

МагНаско, Твоета теория е доста сложна и трудно разбираема, но защо си мислите, че ми е ненужен? Понякога на човек му трябва малко късмет в определен период от време.

bellastella написа:Това ми прилича на мързел.
Максимум резултат при минимум усилия.
Тук едва ли важи това правило.

Беластела, никога не ме е мързяло да творя в тази област. Но арабският талисман е доста сложен, не мисля, че ще е добре, ако го объркам при преписването. Защо мислиш, че това е мързел? Дали наистина питам от мързел, или защото ми трябва съвет?

[align=center] ... ??? ...[/align]
Аватар
n0angel0s
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Tribal~Pig_74 » 22 Сеп 2008, 10:25

Явно предпочиташ мотиката пред трактора :mrgreen: ...
Както и да е...... Извинявай, че се отнесох :) любопитно ми беше :mrgreen:
Akhkharu
Аватар
Tribal~Pig_74
MagicGateBg Приятел

Следваща

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор