Разговори с покойник

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот green_water » 06 Авг 2008, 09:44

Можем ли сами да се свържем с починал близък или трябва да отидем при човек, който се занимава с това?
ние сме на всеки километър
Аватар
green_water
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот antichrist » 06 Авг 2008, 10:03

Според мен можеш,но трябва да знаеш перфектно какво правиш..по-добре иди при някой,който наистина знае,за да не оплескаш нещата без да искаш ;]]
Аватар
antichrist
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот green_water » 06 Авг 2008, 10:10

Доколкото аз знам до 40 ден покойникът "обикаля" около близките си.Понякога усещам как сякаш сяда до мен или си слага ръката на рамото ми.Мисълта ми е докато не си е "отишъл" от тук не мога ли да говоря с него?Аз му говоря, но самоо толкова.Иначе усещам присъствие и съм сигурна, че е той, защото ми се случва за пръв път.
Аватар
green_water
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот antichrist » 06 Авг 2008, 10:17

Ами виж,доколкото знам аз покойникът сам идва при теб в съня ти,през тези 40 дена - нещо като последно сбогом ! :]
Аватар
antichrist
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот green_water » 06 Авг 2008, 10:26

Някой да ми обясни мога ли сама и как?Или да отида при човек, но незнам при кой.Има една гледачка в с.Шемшево, доколкото знам се занимава и с разваляне на магии и говори с мъртъвци.Някой чувал ли е за нея?Казва се Себа или нещо подобно.Знам, че при нея ходят хора от всякъде, сигурно е добра.
Аватар
green_water
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Lord Njarlathotep » 06 Авг 2008, 10:34

Питай Некроадепта той твърди че е вещ в тия неща
Изображение
Аватар
Lord Njarlathotep
MagicGateBg Фен

Мнениеот The_Last_Angel » 06 Авг 2008, 10:36

Опитай с дъската Уиджа. Чувала съм, че вършела работа, но не зная как се използва.
Sometimes I miss you...
Аватар
The_Last_Angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот alana_lire » 06 Авг 2008, 11:45

защо ти е да говориш с покойника? през първите 40 дена той още се лута между 2-та свята и осъзнава че няма повече място сред живите....на много починали им е доста трудно да го приемат и често пъти отказват да се признаят за мъртви....просто не им се иска да си отидат от тоя свят и често пъти са готови на всичко за да останат сред познатото...и ако решиш да ги викаш,ей така,щото ти е скучно и не знаеш че 1.НЕ БИВА ! и 2.МНОГО Е ОПАСНО !!! никога не може да си сигурен кой ще се отзове от оня свят...!!! дори и много професионалисти-спиритисти, с натрупани години опит , са бивали неприятно изненадани !!! ( и смъртни случаи е имало!!)
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот NecroAdept » 06 Авг 2008, 12:58

а защо да не говори с него? Точно за това се лута, а и това е основната роля на некромансърите - да се свържат с духа, да разберат какво иска, да се изпълни искането му и да се осведоми. Ако си от софия може да се разберем да ти помогна. А какво , алана файър, има в оня свят освен духове, които са неутрални и самите същества, които живеят в този свят (necrodaemon), които не са опасни ако знаеш какво точно да правиш.
Аватар
NecroAdept
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Lord Njarlathotep » 06 Авг 2008, 13:11

А ако душата му е била ипратена не в света на мървите а на по далечно и зловещо място? Ко правим?
Изображение
Аватар
Lord Njarlathotep
MagicGateBg Фен

Мнениеот alana_lire » 06 Авг 2008, 14:09

ми хубаво , викайте който си искате, аз само намеквам че затова се делят двата свята- на живо и мъртво....пък и дето викат - каквото повикало - такова се обадило!!!
как да разбирам намека със спелуването на името ми,NEcroADept,-проблем със спелуването или ????
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот NecroAdept » 06 Авг 2008, 14:11

аз пък не обичам разни тийнове да се правят на умни пред мен с това, за което съм отделил по-голямата част от живота си.
Аватар
NecroAdept
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот alana_lire » 06 Авг 2008, 16:39

оо,да,разбирам,всички освен теб сме тийнове....не ти отива на годините ,предполагам и на разсъдъка да се заяждаш така.....
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот puntina » 06 Авг 2008, 16:56

Не се карайте де,няма смисъл icon_argue остъвете девойчето да си избере дали ще ви послуша или не. Нека си прецени.. Алана.... виж,няма смисъл да спориш,ти вече направи,това ,което трябваше да направиш,предупреди я. Некро..ти също сътвори достатъчно.. Не дейте да се карате.. МИР!
Аватар
puntina
MagicGateBg Приятел

Мнениеот alana_lire » 06 Авг 2008, 17:14

notworthy нека има мир !!! само си казах мнението , а ме нападнаха...както и да е ..нека сама реши какво да прави...
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот NecroAdept » 06 Авг 2008, 17:21

добре мир, ама в никакъв случай да не се свързва с тая врачка от с. Шемшево нещо не ми вдъхва доверие :)
Аватар
NecroAdept
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Mason » 06 Авг 2008, 18:15

Оставете мъртвите намира!!!
Ако не си успял/а да общуваш с мъртвия прижие, то всуе са опитите ти сега.
Всичко е гузна съвест и миналото няма да се върне и общуването с човека е загубено за теб.
Защо не го потърси, докато беше жив?! Чак сега се сети или мислиш, че знае нещо повече като е мъртъв?!
Оставете мъртавците. Те вече не са мъртавци и сигурно са ви забвравили, а само вашата гузна съвест е жива.....
Аватар
Mason
MagicGateBg Приятел

Мнениеот NecroAdept » 06 Авг 2008, 18:57

недей така, пак започвам да споря, ама той духа щом се е свързал с нея значи има нещо мн важно да кеже и не трябва да се пренебрегва, но и не трябва тя самата да се опитва да му разбере намеците
Аватар
NecroAdept
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот green_water » 07 Авг 2008, 14:02

Mason написа:Оставете мъртвите намира!!!
Ако не си успял/а да общуваш с мъртвия прижие, то всуе са опитите ти сега.
Всичко е гузна съвест и миналото няма да се върне и общуването с човека е загубено за теб.
Защо не го потърси, докато беше жив?! Чак сега се сети или мислиш, че знае нещо повече като е мъртъв?!
Оставете мъртавците. Те вече не са мъртавци и сигурно са ви забвравили, а само вашата гузна съвест е жива.....

За каква гузна съвест ми говориш?!Как може да си правиш изводи ей така от нищото?!Ако те интересува аз исках, но нямаше как да бъда с него докато беше жив!Не че не съм искала!И друго-той се самоуби!Така, че не ми говори глупости!
Аватар
green_water
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Mason » 07 Авг 2008, 14:08

абе верно малко грубо съм говорил. сори !
Аватар
Mason
MagicGateBg Приятел

Следваща

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор