магия ли е това?

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот mila_ » 09 Авг 2008, 00:27

Здравейте, миналата седмица един мой колега, с когото сме в лоши отношения направи нещо странно. Под предлог, че някаква мушичка се е заплела в косата ми, ми отскубна косъм. Почти сигурна съм, че нямаше никаква мушичка и го направи умишлено. Още повече, че после бързо се завъртя на другата страна и прибра нещо в неговия багаж. Имам повод да се съмнявам, че не ми мисли доброто, затова моля, ако някой знае за някаква магия, която се прави с косъм, отскубнат от косата на човек, да ми каже какво точно се опитва да ми направи колегата ми. Подозренията ми са, че става въпрос или за магия, от която да ми се случи нещо лошо или за магия за раздяла с един човек, защото напоследък си мисля, че колегата ми ме ревнува от приятеля ми. Не съм сигурна. Ще съм ви много благодарна, ако ми помогнете
Аватар
mila_

Мнениеот Mason » 09 Авг 2008, 05:19

ами магия се прави с косъм. не трябваше да го оставяш да го прибере. искай си го
Аватар
Mason
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Abathor » 09 Авг 2008, 07:45

я кажи кой ти е колегата.
ами откъсни му и ти косъм и си има едни "хубави" неща които евентуално може да му се случат.при положение че му нямаш доверие защо му позволяваш да се приближава толкова до теб.
ако неуспееш покажи ми го ако не е прекалено здрав или някакъв каратист ще с опитам да му откъсна главата...бъбреците също за да си купя порше.
Agnoscetis Dei, scio ipse
Аватар
Abathor
MagicGateBg Приятел

Мнениеот NecroAdept » 09 Авг 2008, 07:56

стига с тия бъбреци бе :-) помня че преди време, когато още бях сатанист, и аз откъснах косъм от един който не ми харесваше, за да му направя проклятие, ама не е само за раздяла, а всичко гадно, което може да ти се случи - лош късмет, лошо здраве т.н. Надявам се да съм помогнал
Аватар
NecroAdept
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот n0angel0s » 09 Авг 2008, 08:39

Провери из форума за някаква защита.. за друго не се сещам на този етап.. и както те посъветваха - проскуби го.. хаха
ВсичкиС@Н0рмалниС@моА3нЕ!
Аватар
n0angel0s
MagicGateBg Приятел

Мнениеот The_Last_Angel » 09 Авг 2008, 09:49

Ако наистина е прибрал косъма значи съмненията ти са основателни. С биологичен материал се правят много магии, не мога да кажа каква точно ще забърка. Моят съвет е да да направиш един защитен ритуал или ритуал за късане на връзка (в случая за връзката помежду ви) така няма да може на направи каквото и да е. :)
Sometimes I miss you...
Аватар
The_Last_Angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот NecroAdept » 09 Авг 2008, 11:07

http://www.magicgatebg.com/forum/viewto ... highlight=
тука пише за някакви киприянови молитви, може да се пробва, ако си християнка, пише че неутрализира направена магия
Аватар
NecroAdept
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот rain » 09 Авг 2008, 12:04

Някакви Киприянови молитви?!
Ерудити...

Ясно е, че с косми/коса могат да се направят всякакви ритуали за вреда, любов и т.н.
За раздяла обикновено трябва коса и от двамата хора, които ще се разделят. Но ако
човекът е решил непременно да прави нещо срещу теб/вас, то и без косъма ще намери
начин, било със снимки, лични вещи и т.н. Наблюдавай го внимателно и се прави на две
и половина, напразната паника няма да ти е от полза. Простата истина е, че засега няма
какво да сториш, но ако си решила да се оправяш сама, можеш да направиш защитен
ритуал или талисман (потърси из форума). И най-важното, колкото повече се поддаваш на
страха, толкова по уязвима ще бъдеш.
Аватар
rain
Модератор

Мнениеот paparosko » 10 Авг 2008, 12:28

Колегата ти може да ти направи магия по всяко време и без косъм, т.е. да ти изпрати негативна енергия по мисловен път.
Но когато се използва коса или косми, положението е сериозно, тъй като обикновено веществена магия се прави от вещи лица.

Тогава се намесват различни обстоятелства с непредвидим изход.

Въпреки това, за твое успокоение не е лошо да си направиш защита, макар и със закъснение.

Ако усетиш мощна негативна енергийна намеса, т.е. каквото и да правиш все да не ти върви и да се чувстваш като в небрано лозе, най-добре е да вземеш някои мерки като:

Да ти четат Киприяновите молитви и да се консултираш с неслучайно лице, занимаващо се успешно с разваляне на магии.

Това е моето мнение.

:)
Никога не казвай никога!
Аватар
paparosko
MagicGateBg Приятел

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор