Края на света?

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Мнениеот puntina » 06 Авг 2008, 18:23

alana_lire написа:съжалявам ,но съм много чувствителна на тема опазване на околната среда и много ме е яд че един вид ние-хората ,сами рушим това,което наричаме свой дом!- Земята!! tearyeyed
Е,нормално,нали се имаме всички за свръх,но нищо не е по-силно от майката природа,а ние я подценяваме.
Аватар
puntina
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Anuel » 07 Авг 2008, 12:14

Ако питате мен тази планета я чака просперитет, без ядрени войни и други сериозни катаклизми 8)
Аватар
Anuel
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот alana_lire » 07 Авг 2008, 13:10

от твоите уста в божийте ръце!
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот Lord Njarlathotep » 07 Авг 2008, 13:46

Да, да! Искам си ядрената зима и масовите катаклизми... то освен тях нищо друо интересно няма на тая планета
Изображение
Аватар
Lord Njarlathotep
MagicGateBg Фен

Мнениеот antichrist » 07 Авг 2008, 15:28

Всъщтност,за какво трябва да се затормозяваме за нещо,което така или иначе,все някога ще стане!Друг е въпроса,че някои може и изобщо да не доживеят,за да станат свидетели!А като нищо не можем да направим,единственото,което ни остава е да си блъскаме главите - защо живеем в БГ и обществото ни подтиква към непукизъм,простотия и варварщина!Но .. Прост народ слаба държава.. !както и да е..аз се отплеснах от темата.
Аватар
antichrist
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот n0angel0s » 07 Авг 2008, 16:23

Защо постоянно трябва да се стресираме от това кога ще е края на света? Когато дойде - дойде, сигурно ще има защо да е дошъл точно в трози момент. Пък поддържам мнението, че именно тези катаклизми са с цел пречистване на земята, за да почне всичко отначало.. Според мен и природата си има своя биологичен часовник и ритъм.. Да започнем с това(сами сте свидетели), че времето се променя, на места където от 100-200 години сега вали сняг или на места, където температурата не е повече от 1-2 градуса(примерно), сега топи лесниците..
Знаете известни са милиони фактори, поради които до сега да няма планета Земя, ту земетресения, ту урагани, ту други стихии, ту заплахи от астероиди и космически сблъсаци.. А погледнете - живи сме! И когато дойде края - ще дойде.. Неизменна част е всичко това, което ни сполита.. Така, че гледайте оптимистично на нещата и не се панирайте.. хаха.. icon_flowerface icon_eusa_dance
ВсичкиС@Н0рмалниС@моА3нЕ!
Аватар
n0angel0s
MagicGateBg Приятел

Мнениеот alana_lire » 07 Авг 2008, 20:24

опитваме се
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот mandragorko » 08 Авг 2008, 15:52

...само едно уточнение:списъкът с дати и събития относно края на света,поместен на страница 1 на темата не е написан и видян от баба Ванга!!!!!!...тя никога не е говорила с толкова точни дати,както и не е виждала толкова далеч в времето,подобно на Нострадамус тя е имала език,който впоследствие е превеждан и тълкуван...
...горепосоченият списък е направен от самия Нострадамус!!!...в личния си архив имам статия относно тези пророчества и там е дообяснено,че част от нещата не са такива,каквито са изложени,поради факта,че по онова време не е имало наименования и прочее с които да бъдат означени определени неща...самите тълкувания са направени в наши дни и нагодени към днешните представи за свят и модерен такъв!!!!
Предай нататък....
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Мнениеот paparosko » 10 Авг 2008, 12:14

Живей така, сякаш утре ще е края на Света.

Това е освобождаващата формула.

Пребори се със страха!

:)
Никога не казвай никога!
Аватар
paparosko
MagicGateBg Приятел

Мнениеот sanguinary » 11 Авг 2008, 00:35

cant smile, тук ме изпревари. Но защо съм останал с убеждението, че беше 2012. Може и да бъркам.
Харесва ми да мисля за края на човешката раса. Смятам , че дъното е достигнато. Земята е живо същество и тя, както всички, има нужда от почистване и обезпаразитяване, а кои според вас са най-опасните паразити плъзнали по нея?
Аватар
sanguinary
MagicGateBg Фен

Мнениеот alana_lire » 11 Авг 2008, 07:13

американците?
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот Tribal~Pig_74 » 11 Авг 2008, 10:19

alana_lire написа:американците?

ПОДКРЕПЯМ ! :mrgreen:
Akhkharu
Аватар
Tribal~Pig_74
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Lord Njarlathotep » 11 Авг 2008, 10:22

И аз, но добавям и евреите...........
Изображение
Аватар
Lord Njarlathotep
MagicGateBg Фен

Мнениеот alana_lire » 11 Авг 2008, 10:55

а може и арабите-фанатици
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот cant_smile » 11 Авг 2008, 13:06

sanguinary написа: Но защо съм останал с убеждението, че беше 2012. Може и да бъркам.

Sang,в интерес на истината и аз бях дочула нещо за датата 21.12.2012,но се поразрових и в този материал (който пуснах в предния пост като връзка) пишеше друга дата.Не знам коя е вярната,но потрай още малко и ще разберем. icon_angel
I was born in hell
Аватар
cant_smile
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Lord Njarlathotep » 11 Авг 2008, 13:43

А не може на 22 12 2012 прявя запой.......... нема да свърши тогава, тогва просто се пада празника на 5-тото слънце нищо повече......... а може и Кутхулу да се събуди........ ама ако на това му е край на света...... аз съм Блот........
Изображение
Аватар
Lord Njarlathotep
MagicGateBg Фен

Мнениеот n0angel0s » 11 Авг 2008, 15:29

Леле до 21.12.2012 дали ще доживеем? И колко пъти ще сме се преродили до тогава.. Или колко клонинга ще сме си направили до тогава? Плюс това учените са оптимисти и искат да ни заместят с роботи.. :roll: ...

А относно паразитите.. За мен са американците, те си пъхат носа навсякъде. Много са горделиви, и си мислят, че са нация, да ама не - те са съвкъпност от много народи. Единствените по тези езми, които признавам са индианците и тези народи маи и т.н. дет са по Ю.Америка..
ВсичкиС@Н0рмалниС@моА3нЕ!
Аватар
n0angel0s
MagicGateBg Приятел

Мнениеот firen » 12 Авг 2008, 23:08

Е имаше един тон предсказания за края на света от кой ли не... "Актуалното" сега е 2012 година по календара на маите... Е да видим :) А преди време бях гледал един документален филм за живота на Исак Нютон, където се каза, че 2060 е възможният край на света... Всички предсказват, но никой не знае. Аз лично бих се радвал, ако доживея този край на света...
Аватар
firen
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот venus » 13 Авг 2008, 08:20

Бива ли хора, интересуващи се от окултизъм, да говорят за край на каквото и да е? Край на света - какво разбирате под свят?

Ако става въпрос за Земята - природните катаклизми са неизбежни, защото вече сме нарушили равновесието и упорито продължаваме в тази насока - тук окултна гледна точка не ни трябва, нещата са ясни. Че ще загиват хора е също ясно - именно хора, не живота на земята, а отделни групи хора. Те вече загиват - в Азия, в Америка. Някъде бях чела (не си спомням източника), че всички животни напуснали крайбрежнвия регион дни преди цунами в Индонезия, при което загинали 300 000 човека - и нито едно животно. Както спомена и sanguinary, Земята ще се изчисти от онова, което не е в хармония с нейната енергетика. От друга страна, очевидно се грижи за децата си, които я обичат и които обича. От нас зависи към коя група ще се присъединим, а от това коя група ще надделее вероятно ще зависи и изхода за човечеството като цяло.

Но краят на човечеството в този му вид не е края на света, моля :) Няма край, има само трансформации. Има много писано за това - че условията на Земята ще се променят.

Ето едно мнение:

Земята заедно с човечеството извършва уникален преход в еволюционното си развитие - поредния квантов скок. Краят на цикъла, в който се намираме днес, трябва да завърши на 23 Декември 2012 г. (така сочи и календарът на маите ). През 2013 г. започва следващият за Слънчевата система цикъл от 26 000 години.

Преди квантовия възход Земята ще навлезе в цикъла на духовно повдигане, защото във Вселената физическите и духовните процеси вървят заедно. Процесът на информационно препрограмиране - пречистване на изродената енерго-информационна матрица на обществото, трябва да започне колкото е възможно по-бързо.

За тази цел до 2013 г. минимум 144 000 души трябва да станат посветени и да успеят да преминат във фазата на духовно развитие, наречена Христово съзнание. Това е критичният минимум, под сойто преходът не е възможен. Ако 144 000 души го направят (известно е каква мощ притежава колективната мисловна енергия), вибрационната им енергия светкавично ще обкръжи планетата. Ще започне процес на препрограмиране - пречистване на наслоените от хилядолетия низши астрални мисъл-форми, които я задушават и тя като живо разумно същество не може сама да се справи с настъпилия енерго-информационен дисбаланс.

Време е да осъзнаем, че сме божествени същества и се развиваме по план, наричан навсякъде във Вселената Божествен. Той е осъзнат от разума на по-високите нива във Вселената. Самата тя представлява разум в развитие. Този разум е с пирамидална структура, чиято движеща сила е съзидателната, всетворяща енергия, наречена Божествена любов.

Според Божествения план времето на бездуховността, като неминуем стадий на развитие за човечеството вече приключва и ако то не пристъпи към новата епоха на Водолея, ще се самоунищожи. (Инж. Ст. Стаменов, председател на фондация "Феномени")

А смисълът на "пророчествата" е само един - да ни предупредят и да ни накарат да се стегнем. Останалото зависи от нас.
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот Lord Njarlathotep » 14 Авг 2008, 15:23

Относно края на света намерих текст на една песен който е много интересен..........
Cthulhu Rising
His life's still breathing, dead but dreaming...
and dark shines the stars out of time so lost.
The ocean roars as the sky turns black,
as their eyes are gleamings, gleaming in the darkness.
The scorn of distorted faces enraptures the world,
spiteful is the fire that burn in their souls.

The Last Amorphous Blight of Nethermost Confusion, devour mortality!
The Gate of the Silver Key knows the Outer Gods... from Yith ascended!
The Watcher, The Keeper... Yog Sothoth!

"The Old One's Were, The Old One's Are,
and The Old One's Shall Be Again!
So It Is Written, So It Shall Be Done!"

The chaos is coming, the haunter of universe,
and the blind creator bless the dragon who sleeps.
Cthulhu awakens like a storm from beyond
as the crimson opens, howling from a distant space.
A string of light from his house in R'lyeh... Behold!
Hear the thunder roar as he enters the world.
His world...

Hear Them whisper in Carcosa and Irem... in Kadath unknown to man.
Njarlathotep, Hastur... Tales of the Hyades sing. In every shade they wait!

"From the dark stars They came and descended to primal Earth,
and They shall rule where They once ruled. They Shall return...!"

They clence the blood of divinity
in the flames of evermore.
In power They crown eternity
in the lands of darkness lore.

Cthulhu Rising
Cthulhu Rising
He's coming!

Mighty Azathoth - the blind can see...
R'lyeh arisen - Eternal dominion.

The gate is open, the world is burning,
and lost are the seals of the elder gods.
Unlocked is the door of the silver key...
out comes the powers of true monarchy.
The Old Ones rises their old dynasty,
as the flames devour foolish humanity!
They die forever!

"That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even Death may die."
поразсъждавайте над него......... има нещо интерсно който сами трябва да видите.
Изображение
Аватар
Lord Njarlathotep
MagicGateBg Фен

ПредишнаСледваща

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор