Разваляне на любовна магия

Тези от Вас, които имат любовни терзания, биха могли да споделят тук своите притеснения. Надяваме се да намерят верния път към любовта...

Модератор: venus

Мнениеот Lunohod » 13 Юни 2005, 11:14

Ето един вариант:
В стъклен съд с вода се изстудява нажежено до червено желязо с гравиран на него знака на Марс и името на лицето,за което трябва да бъде развалена магията.После над водата се произнася три пъти поред : ADONAI и нещо от типа на"Нека любовта изстине както това желязо"После водата се изпива а желязото се хвърля в река.
Нямам опит с този вариант и някак ми се струва , че трябва да бъде добавен и венериния знак както и другото име, но го написах така както беше публикуван.
и така нататък...
Аватар
Lunohod
Модератор

Мнениеот nikoj » 13 Юни 2005, 11:27

Странно. Но май е по-добре да не се слага венеричния знак. Изглежда целта е да се саздаде вражда (знакът на марс), която да неутрализира, а не да се развали магията.
Аватар
nikoj
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Lunohod » 13 Юни 2005, 11:35

Да прав си и на мен ми изглежда нещо такова, по скоро не за изчистване а за вражда.Също ми се струва ,че може да засегне въобще любовта на някого, а не само към конкретен човек.
и така нататък...
Аватар
Lunohod
Модератор

Мнениеот Wizard » 13 Юни 2005, 15:23

Имах една клиентка, която била правила този ритуал, и от нея знам, че този ефект траел само няколко дни и след това въпросният човек отново започвал да страда от любовна мъка...
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот Mandragora~Scream » 13 Сеп 2008, 18:06

А има ли някакъв подходящ ритуал за разваляне на любовна МАГИЯ (не разделяне на двама влюбени), която НЕ СМЕ направили ние, но сме сигурни, че има такава?
True Love Is Forever
Аватар
Mandragora~Scream
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Любовна магия. Психология на отношенията.

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор