Ритуалът на гробищната пръст

Тези от Вас, които имат любовни терзания, биха могли да споделят тук своите притеснения. Надяваме се да намерят верния път към любовта...

Модератор: venus

Мнениеот Enforcer » 10 Фев 2008, 10:58

Взел съм го от един сайт по худу
и съм го поразкрасил.
По същество е по-скоро
"женска магия".
Не съм го използвал.

Изображение

Необходими са само три неща:
- Валериан - самата билка - може да бъде видяна тук:
http://altmed.creighton.edu/valerian/what.htm
Сигурно може да се намаери от някоя билкова аптека.
- Пръст от гроба на човек, който ви е обичал приживе. Най-добре
да е роднина.
- Лист зелена хартия.
Същия ден отидете на гроба на човека, който ви е обичал приживе.
Носете му дарове - обичайно е да се занесе ром, ракия или друго нещо за пиене, което е обичал.
Прието е да е нещо алкохолно. Ако е бил пушач му купете хубави цигари. Оставете даровете с уважение и се обърнете с ваши
думи към мъртвеца. Кажете му всичко, както го чувствате. След това вземете малко от пръста около сърцето му.
Става въпрос за пръста, която се намира над сърцето на погребания. Когато си гребнете
изкажете благодарност. Отидете си в къщи и напишете вашите три имена и имената на мъжа на хартията.
Поставете гробищната пръст и валериана в центъра и и я завийте. След това я оставете под леглото си и
забравете зза всичко, което сте правила. По-добре е
да се направи всичко това привечер за да може да се извърши завиването през ноща.
Аватар
Enforcer
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ilusia » 10 Фев 2008, 11:55

и това се прави с цел да .....???
Малко ще нагарчам с цвят на кръв
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот Enforcer » 10 Фев 2008, 13:36

ilusia написа:и това се прави с цел да .....???

Това е подчиняваща любовна магия от типа "love me or die".
Аватар
Enforcer
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Abathor » 12 Фев 2008, 10:10

Българската народна традиция също включва подобни неща.
Така нареченото оплакване на гроба.При което жалеешия казва колко му липсва мъртвия роднина припомня си хубавите моменти които са имали.Ако е близък се стига и до рев и сълзи.
Поднасят се дарове - хляб,сладки...полива се гроба с вода и вино като дар с думите "нека небъдеш жаден или вкуси от нашите дарове или нещо подобно"
Наблюдавал съм неведнъж баба ми като го прави.
Несъм забелязвал тя да иска нещо от духовете им,но предполагам с това се печели благосклонноста им.
Agnoscetis Dei, scio ipse
Аватар
Abathor
MagicGateBg Приятел

Мнениеот MrFaust » 12 Фев 2008, 11:36

Да , определено Българската народна традиция включва подобни неща , а и почти всяка народна традиция всъщност ... Даровете за мървите , се свързват с вярванията в задгробния живот , дълбоко заседнали в не една и две народностни култури , макар и по различен начин интерпретирани и разбирани ...

Относно вземането на пръст от гроб, както и на каквото и да е друго от гробищата ( с изключение на дарена храна , т.нар. "подавка" ) , българската традиция налага ВЕТО , забрана ... Счита се , че по този начин се безпокои душата на починалия , и че се предизвиква смъртта ... затова , има дори обичай , след посещение на гробищата , обувките с които си бил да се събуват пред прага на дома , след което да се измиват , отново свързано със забраната да се носи нещо от гробищата у дома ...

С уважение: Мистър Фауст
In hoc signo vinces
Аватар
MrFaust
MagicGateBg Приятел

Мнениеот zaek » 13 Фев 2008, 11:56

Чудесен ритуал, още храна за болните мозъци на тъпоумни девойки въздишащи по уж поредното си разочарование.Ритуала е добър ама дано не намерим скоро поизкопани и осквернени доста гроба в Орландовци. :mrgreen:
Колкото до традициите нямам какво да добавя MrFaust е дал достатъчно инфо което е абсолютно точно
Благодаря ти Enforcer за това че си един от малкото в тоя форум които въобще дават някакво инфо но май наистина трябва да се вземат мерки срещу това всеки да ползва такъв вид информация.Че те малките неуки и неможещи, начинаещи и т.н. ама то нали знаете късмета на начинаещия.....Може би се тревожя повече от нормалното в крайна сметка всеки има мозък да мисли ако ли не да си троши главата
Аватар
zaek
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Enforcer » 13 Фев 2008, 23:13

zaek написа:Чудесен ритуал, още храна за болните мозъци на тъпоумни девойки въздишащи по уж поредното си разочарование.Ритуала е добър ама дано не намерим скоро поизкопани и осквернени доста гроба в Орландовци. :mrgreen:
Колкото до традициите нямам какво да добавя MrFaust е дал достатъчно инфо което е абсолютно точно
Благодаря ти Enforcer за това че си един от малкото в тоя форум които въобще дават някакво инфо но май наистина трябва да се вземат мерки срещу това всеки да ползва такъв вид информация.Че те малките неуки и неможещи, начинаещи и т.н. ама то нали знаете късмета на начинаещия.....Може би се тревожя повече от нормалното в крайна сметка всеки има мозък да мисли ако ли не да си троши главата

Повтарял съм нещо повече от три пъти. Т.нар "тъпоумни девойки" могат да си намерят мъж за по-малко от един час - стига да не са много грозни. За традициите - гробищната пръст е особенна - поне в худу ритуалите. Можеш да прочетеш доста по въпроса ето тук:
http://www.luckymojo.com/graveyarddirt.html от, където съм взел ритуала. Има и вярвания, че взетата пръст е обида за мъртвеца - той отива да я търси. Колкото до това "да се вземат мерки срещу това всеки да ползва такъв вид информация" .. Имаш ли право да налагаш вето върху информация, която не е твоя собственост ? Дори и да го направиш - има много книги по въпроса. За убитите във войната производителите на оръжия ли ще обвиняваш ? Въпросът е философски.
Аватар
Enforcer
MagicGateBg Приятел

Мнениеот zaek » 14 Фев 2008, 10:13

Благодаря за линка инфото е интересно.И не нямам право да налагам вето върху информация която не ми принадлежи и нямам това за цел.Не ми се водят спорове по такива теми защото мнението си е мое и не съм казала че всички трябва да са съгласни с мен а и не е нужно всяка тема да превръщаме в спор все пак това е форум за магия а не говорилня за бля бля глупости.Така че още веднъж мерси за инфото и ритуала
Аватар
zaek
MagicGateBg Приятел

Мнениеот rav3n » 02 Сеп 2008, 01:17

Enforcer написа: Повтарял съм нещо повече от три пъти. Т.нар "тъпоумни девойки" могат да си намерят мъж за по-малко от един час - стига да не са много грозни. За традициите - гробищната пръст е особенна - поне в худу ритуалите. Можеш да прочетеш доста по въпроса ето тук:
http://www.luckymojo.com/graveyarddirt.html от, където съм взел ритуала. Има и вярвания, че взетата пръст е обида за мъртвеца - той отива да я търси. Колкото до това "да се вземат мерки срещу това всеки да ползва такъв вид информация" .. Имаш ли право да налагаш вето върху информация, която не е твоя собственост ? Дори и да го направиш - има много книги по въпроса. За убитите във войната производителите на оръжия ли ще обвиняваш ? Въпросът е философски.

Мда е...:) Enforcer... не винаги така наречените тъпоумни девойки си търсят просто мъж. Но не мога да отрека, че и такива видях..и лошото е, че не бяха едно или две.. Но.. По някой път става за един единствен мъж/жена, който за момента няма заместител..за който вярват, че е сродната душа, половинката, любовта, единственият и там каквото се сетиш..Този единствен често след време се оказва, че не е единствения.. ноо какво да се прави.. Какво ли не би направил човек за да не е сам.. за да бъде обичан.. ех..
Аватар
rav3n
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот galina_dim » 02 Сеп 2008, 07:22

Точно заради това, че в 99% от случаите "единствения" е единствен точно до следващия, на тия хора не бива да им се дава достъп до магия. Защото са завършени егоистчета, бедни душици, които имат шансове да причинят много неприятности, правейки любовни магии на всеки, който искат да ч*кат за повече от месец. Кой каквото и да ми казва, това е реалността - те не знаят дали ги боли или ги сърби (в това число не са само тийнове, много хора са така, но не са толкова лабилни), но знаят, че Пешо от 10в е единствения мъж в живота им... Да бе да...
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот Lord Njarlathotep » 02 Сеп 2008, 07:32

Галинче да те поправя не "в" а "а" а и вече съм не съм 10 а 11 -ти........ а защо ги поучаваш....... това е се едно да ми говориш на мен за баланс...... нема да го ацепя колкото да ми пилиш или да говоиш на Дагон че чая по доър от бирата.........па нема да го зацепи......... та не сее хаби........ освен ако нещо не те засяга лично...... не е необходимо да им се караш....... само си губиш времето с това........ няма а го прихванат........и ще си я карат както си знаят....... просто гледай от странни и се наслаждавай на "успехите" им в живота..............
Изображение
Аватар
Lord Njarlathotep
MagicGateBg Фен

Мнениеот galina_dim » 02 Сеп 2008, 07:45

Жив човек на тоя свят не ме е чувал да твърдя, че чаят е по-добър от бирата :mrgreen: Няма и да ме чуе...

Не се карам, лорде, нито се паля (обикновено), но все някой трябва да има, който да дава опозиция, ако ще и с надеждата, че един ще го чуе само. Ако дали този един ще си ти или Дагон - не зависи от мен.

Спамим, много. Дано някой модератор мине след нас...
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот Enforcer » 02 Сеп 2008, 11:29

galina_dim написа:Точно заради това, че в 99% от случаите "единствения" е единствен точно до следващия, на тия хора не бива да им се дава достъп до магия. Защото са завършени егоистчета, бедни душици, които имат шансове да причинят много неприятности, правейки любовни магии на всеки, който искат да ч*кат за повече от месец. Кой каквото и да ми казва, това е реалността - те не знаят дали ги боли или ги сърби (в това число не са само тийнове, много хора са така, но не са толкова лабилни), но знаят, че Пешо от 10в е единствения мъж в живота им... Да бе да...

М даааа. Ето заради такива глупости спрях да пускам каквото и да било.
Аватар
Enforcer
MagicGateBg Приятел

Мнениеот rain » 02 Сеп 2008, 11:57

Вижте, абсолютно безмислено е да се чепкате дали трябва или не трябва да се използва любовна магия и от кой.
Нека да оставим хората сами да решават. По тази логика и вредоносните ритули причиняват неприятности, но такива
се правят и ще се правят. Уж е форум за магия, а плюем срещу нея. Все едно във форум за религия християните да
осъждат ходенето на църква.
Аватар
rain
Модератор

Мнениеот rav3n » 02 Сеп 2008, 12:52

rain буквално закла:))) именно форум за магия, а всички казват неее няма нужда от магия:) въпрос на личен избор няма нещо което да не се връща... трябва да има равновесие винаги го е имало и винаги ще го има нека всеки си поеме последствията от действията.
Аватар
rav3n
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Любовна магия. Психология на отношенията.

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор