проблем с влизането в сайта!

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот _wicca_witch_ » 02 Авг 2008, 07:59

Здравейте!имам проблем с влизането си в сайта и по точно с моя nick.аз съм wicca_witch.пробвах с моята парола и не става,после исках нови пароли (поне 15) и с тях не можех да влезна...За това направих този nick. отначалото и с него не можех да влезна,но сега се оправи...но още не мога да влезна с другият.някой може ли да ми каже защо става така..?и какъв може да е проблема? sad11 sad11 sad11
I'm a venom...
Аватар
_wicca_witch_

Мнениеот D'Argo » 02 Авг 2008, 14:03

Здравейте! Същия проблем и със мен.Писах до Wizard,но не ми отговори.Междудругото аз съм ~Talyn~ :) Вече цяла седмица.... Страшно е нерчвещо!
Аватар
D'Argo

Мнениеот Goeyn » 02 Авг 2008, 14:17

И аз имам подобен проблем от време на време. Вчера преинсталнах уиндолса и се молех да мога д асе логна без проблем.
Аватар
Goeyn
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот n0angel0s » 02 Авг 2008, 16:27

И аз го преживях същото и с много мъчения и искане на много нови пароли хахахах нещата се оправиха..
ВсичкиС@Н0рмалниС@моА3нЕ!
Аватар
n0angel0s
MagicGateBg Приятел

Мнениеот puntina_ » 05 Сеп 2008, 12:38

Днес същият проблем,сега съм принудена да съм с този ник,вместо с моя си-puntina. Цял ден се опитвам да се логна,но без успех. Също писах на администратора.Явно форума има някакъв проблем. Можем ли да си върнем потребителските си имена. Съжалявам много,но чакам писмо на другият си акаунт. Не знам как да си го върна. Относно кода при въведената грешна парола,винаги ,когато го въведеш се изписва ,че е грешен. Ужасно е! ;(
puntina_

Мнениеот Cath » 05 Сеп 2008, 12:53

на всеки се случва да "преживее" проблеми с влизането в сайта. това съвсем не означава, че всеки трябва да си прави нов акаунт, защото е решил, че точно днес трябва да влезне в сайта каквото и да става! изчакайте, пишете на администратори, но не е нужно да си регистрирате ново потребителско име и парола!!! можете да пишете и като гост!

аз вчера също имах проблеми дори със зареждането на сайта, е днес проблеми нямам!
Evil is a point of view.
Аватар
Cath
Модератор

Мнениеот puntina_ » 05 Сеп 2008, 12:57

Cath написа:на всеки се случва да "преживее" проблеми с влизането в сайта. това съвсем не означава, че всеки трябва да си прави нов акаунт, защото е решил, че точно днес трябва да влезне в сайта каквото и да става! изчакайте, пишете на администратори, но не е нужно да си регистрирате ново потребителско име и парола!!! можете да пишете и като гост!

аз вчера също имах проблеми дори със зареждането на сайта, е днес проблеми нямам!

Кат ,съжалявам,че съм се регистрирала на ново,аз самата не исках,но иначе не знаех как точно да пиша л/с на Администратора като гост,мислях си,че не става. А и когато щракнах на л/с отново ми поиска да се регна. Съжалявам,че съм се регистрирала отново с подобно потребителско име,но иначе не успях да се свържа. Да,това оправдание в момента звучи детско и т.н.,аз не твърдя ,че съм права,но след като има някакъв проблем,защо той да не се отсрани?
puntina_

Мнениеот puntina » 05 Сеп 2008, 16:25

Слава на Бога оправи се,моля изтрийте другото ми потребителско име.
Аватар
puntina
MagicGateBg Приятел

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор