Проблем ?

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Мнениеот power81 » 12 Авг 2008, 09:58

Здравейте.Значи моя проблем от може би 3-4 месеца След като правих сватба и стана срив.Ходих при една ясновидка и тя ми каза че имам магия от три религий.Напоследък започнах да се чувствам зле да не ми върви в работата да забравям и да съм разсеян като парцал с две думи.Ходих по лекъри всички казват здрав си но нервите са ти разбити много.Днес се качих на тавана и открих това нещо:

Изображение

Изображение

Изображение
Аватар
power81
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот alana_lire » 12 Авг 2008, 11:21

я кажи какво точно е това дето е обвито в хартията ,че не се вижда добре!
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот sin angel » 12 Авг 2008, 12:26

изхвърлиго в течаща вода с мисълта че всичко зло си тръгва от теб и че течението го отнася завинаги и надалече.....
H8 ME
Аватар
sin angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот power81 » 12 Авг 2008, 12:38

Показах го на жена ми и тя каза че май леля и когато е чистила прозорците преди сватбата са вестници и боклук от чистенето.Къщата е голяма има двор има разни построики тавана е пълен с боклуци.Незнам как мога да открия нещо но не се чувствам добре хич и съм неспокоен става ми зле.В къщата живеят още леля и чичо и баба и майка и сестра и.Някой иска да ми навреди но и аз незнам може и да са комшите те са роми.В кофти махала съм попаднал всички май са завистници.
Аватар
power81
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот power81 » 12 Авг 2008, 12:41

Забравих да спомена че някак си като си легна до жена ми не е като преди все едно има лоша енергия и тя с две думи ужас.Някой ако може да
помага.Намислил съм да се изнасям ама май ще съм сам тя не иска.
Аватар
power81
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот МагНаско » 12 Авг 2008, 13:52

Проблема който описвате е наистина сериозен ако желаете се свържете лично с мен за да получите адекватна помощ.
п.с. това магия от три религии е пълна глупост но проблема който е при вас е реален .
истината е някъде там
Аватар
МагНаско
MagicGateBg Приятел

Мнениеот avalance » 12 Авг 2008, 15:14

мишко power81 бих ви дал следния съвет: на следващото събитане на форума елате там щте разберете много неща които ще са ви от полза казвам ви го от личен опит !
Иначе блот е много прав ако не си помогнете сами никои няма да може да го направи !!!
Аватар
avalance
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Arhimikus » 12 Авг 2008, 15:50

Блоте, казвал ли съм ти, че понякога ме смайваш с мнениятя си? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
До мишко и пауър - последвайте съвета на Аваланс.
"Човече, опознай себе си!"
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот power81 » 13 Авг 2008, 19:22

Изхвърлих всичко в реката дано се оправят нещата
Аватар
power81
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Anuel » 13 Авг 2008, 19:46

По голяма простотия отдавна не бях виждал, някой се е престарал...
:?
Не давайте пари за разваляне на магийки, тази натурална простотия не е силна като направа и лесно ще бъде развалена от разстояние.
Ще Ви помогна и нещата при вас ще се стабилизират постепенно, обаче .... (!) имате явен враг, и не сте застраховани срещу бъдещи по сериозни простотии.
Трябва Ви защита, а аз не мога да Ви осигуря постоянна такава, защото сервиторът ми просто ще унищожи магията и ще се върне при мен. icon_flowerface
Аватар
Anuel
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Neltharion » 07 Окт 2008, 09:07

ако има магия то тя не се разваля като просто изхвърлиш церемониалната вещ, противно на много мнения това дори не е от значение в повечето случаи
МАГИЯТА СЕ ЗАГНЕЗДВА ВЪВ ФИНОТО ТЯЛО НА ЖЕРТВАТА в областта на главата или врата и оттам въздеиства върху съзнанието та именно затова дори да има слаба магия то ти подсилваш или дори разширяваш въздеиствието и чрез самовнушение
магия се премахва лесно за разлика от проклятие и затова не трябва да те тревожи а изхвърлянето на нещото във водата не е най-мъдро защото можеше да се използва и срещу човека който го е сътворил (да се неутрализира и върне към него бъдещ опит за въздеиствие) това обаче надминава способностите на много от хората във форума по единично
и съм го казвал и преди ако съветите бяха хубаво нещо щяха да се продават но мой приятел на когото вярвам ми показа пасивен метод за защита от чуждо влияние това което беше направил е просто изпълнимо от всеки! просто вържи розов кварц на врата си като амулет това ще е достатъчно да отблъсне повечето атаки защото придава мощна защита а повечето атаки(подобни магии) са толкова нескопосани че вредят повече на създателя си отколкото на целта icon_flowerface така че don't worry be happy колкото до това да посети среща на форума може да получиш мн по адекватна помощ на живо ако наистина се нуждаеш от такава
а ако си вярващ просто се изповядаи ще получиш опрощение и очистване заедно с него мн хора в днешно време подценяват мощта на църквата а тя е огромна и може да премахне с лекота дори сериозни проблеми като проклятие
Аватар
Neltharion
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот galina_dim » 07 Окт 2008, 09:32

Neltharion написа:просто вържи розов кварц на врата си като амулет това ще е достатъчно да отблъсне повечето атаки

Стана ми интересно защо точно розов кварц?
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот Neltharion » 08 Окт 2008, 20:23

мне съм много запознат с кристалите
човека който ми го препоръча обаче е
Аватар
Neltharion
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот galina_dim » 08 Окт 2008, 20:56

А дали би го попитал?
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот Neltharion » 09 Окт 2008, 09:35

разбира се,
принципно имам книжка за кристалите и работа с тях ма вмоменто се занимавам с гореспоменатата ДЕИР и куп др но все пак ще погледна дали и в книжлето не пише нещо по въпроса :)
Аватар
Neltharion
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот sirenaangela » 09 Окт 2008, 09:56

По принцип розовия кварц генерира любов.Окачен на врата е по близо до сърдечната чакра и централната сфера от дървото на живота.По този начин ги стимулира и дава необходимата сила за предпазване от негативни влияния.Любовта е най-мощната енергия.
Аватар
sirenaangela
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Kotentseto » 09 Окт 2008, 09:59

Хм, спомням си, че съм слагала розов кварц на прозореца за защита и "отпращане" на отрицателната енергия.
Розата е роза е роза...
Аватар
Kotentseto
MagicGateBg Приятел

Мнениеот sirenaangela » 09 Окт 2008, 10:13

Той е един от любимите ми.Винаги имам един под ръка.Много е полезен,кгато ти е кофти,просто го подръж или поноси за известно време.Препоръчвам го като талисман.
Аватар
sirenaangela
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Kotentseto » 09 Окт 2008, 11:00

За "кофти" моментите имам един едричък цитрин. Направо чувствам как се отцежда лошото ми настроение в него.
Розата е роза е роза...
Аватар
Kotentseto
MagicGateBg Приятел

Мнениеот bellastella » 09 Окт 2008, 12:38

Neltharion написа:разбира се,
принципно имам книжка за кристалите и работа с тях ма вмоменто се занимавам с гореспоменатата ДЕИР и куп др но все пак ще погледна дали и в книжлето не пише нещо по въпроса :)

Не, в книжлето със сигурност не пише нищо по въпроса!!!
Там няма кристали, билки, заклинания, пентакли и разни други магии и магийчици. Спести си четенето и търсенето. Току-що излязох от тази система, която е съвсем прагматична и строго-насочена, каквито са и създателите й, или по-скоро епохата, в която се е развила!
Това го пише още на началната страница!
Търси другаде някъде! :)
Аватар
bellastella
MagicGateBg Приятел

Следваща

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор