Всъщност все си мисля,че повечето от нас са се насочили към магията ,за да търсят отговори на въпросите си,за да могат да дадат обяснение на случващото се около тях и за да опознаят света в една друга светлина. Аз лично се насочих натам,за да опозная света и не само... Всъщност от много малка имам много странно мислене,което с времето се измени,но много е странно,но баба ми едно време разказваше ,че дърветата говорели и цветята говорели. Караше ме да се заслушвам в тишината и да чувам гласовете им.Не знам как е ставало,но винаги когато отглеждахме цветя и аз чувах гласовете им,винаги израстваха красиви,големи и здрави. Сега се сетих,че когато бях на около 7-8 години с една приятелка (чиято майка мисля,че се занимаваше с вещерство) седяхме под едно дърво и си говорехме с него. Гушкахме го и много си го обичахме,но един ден ,то сякаш ни каза,че ще бъде отсечено и на другият ден вече го нямаше.
Сещам се и друго нещо,значи била съм пак там 7-8 годишна,помня че когато си помислях ,че искам да духа по-силно вятъра или да се засили дъжда,слънцето да грее по-силно или луната да ме гали с лъчите си,винаги сякаш ставаше. В 7ми клас забелязах,че винаги ,когато съм тъжна или заплаквам,от ясно времето се смрачава и завалява дъжд,или просто се смрачава.
Така постепенно започнах да усещам много и различни неща,да сънувам тайни и отговори ,да търся решения,да търся истината. Започнах да си купувам книги за окултизъм,да ги попивам ,да се упражнявам. Започнах да говоря с баба ми по тази тема и с леля ми,разбрах ,че някога и леля ми се е занимавала със същите неща като мен сега,а баба ми има точно някаква много странна дарба да вижда картини от бъдещето и да чува,да предвижда. Преди време бях чула от някого,че ни нарича "вещиците" ,а майка ми неотдавна потвърди това твърдение,тя каза следното :"Всички ,които сме деца на баба ти имаме някаква дарба,ние сме семейство от вещици.." Майка ми едно време е можела да гледа на карти и да усеща някои неща,да вижда в бъдещето ,сънувала е. Леля ми гледа на кафе и карти,също сънува,тръгна по пътя на телекинезата и в момента се занимава с това. Баба избра църквата ,защото някой се свърза с нея и й каза за едно място ,на което трябваше да се построи църква. За голямо очудване ,обаче потърси помощ от мен за защита. Майка ми се занимава в момента с астрология,след моето раждане дарбите й отслабват. А ето стигнах и до мен, на мен дарбата ми е да сънувам,да усещам,пертърпявам понякога астрална проекция,мога да гледам на карти,понякога и лекувам (но там още не съм съвсем задобряла). Но тези неща у мен са се развивали с много,много време и отново не мога да кажа ,че съм съвсем задобряла. Просто всичко това,което написах тук е ,защото искам да кажа,че аз тръгнах към магията,за да я изуча,за да взема малко от нея и да си помогна ,за осъвършенстване.