Среща на форумците от София

Екипът ни очаква всяко ваше предложение, идея или съвет, относно подръжката на форума. Обратна връзка с Вас, потребителите на форума.

Мнениеот Cath » 08 Ное 2008, 12:02

Немезиус, не виждам каква точно разлика щяхме да открием между сега и "преди време". аз преди време съм била в софия, на няколко пъти. а човек, когато говори за нещо, понякога, ама само понякога прави каквото може, за да се получи това, за което е говорил. или по-просто казано - на нас ни трябват действия, не приказки.

Елфче - :)

Блоте, мисля, че вече казах, че глупости не ми се четат - среща, която се коментира във форум за магия, предполага да е среща, на която ще се говори за магия. ако трябваше да се събирате с Галина, мисля, че можеше само с нея да си се разберете. да не говорим, че първото нещо, което те питахме беше с какво се занимаваш и какво те привлича в окултното. ти каза "нищо".

следващия.
Evil is a point of view.
Аватар
Cath
Модератор

Мнениеот Lord Njarlathotep » 08 Ное 2008, 12:14

То като се змисля (колкото мога)............ известна вина имам и аз....... не трябваше да се опитвам да обясня вижданията си над живота..... на хора който дори не се опитват да ме чуят........ колкото до обсъждане на възгледите и разбиранията ми...... не си спмням но май бях прекъснат преди да стигна до тях.......
Изображение
Аватар
Lord Njarlathotep
MagicGateBg Фен

Мнениеот damnameneus » 08 Ное 2008, 13:42

Лорде, не се вживявай, нито ти можеш да ни разбереш, нито ние теб, така че по-добре да си останем далечни и неразбрани, мисля че никоя от двете страни няма да страда от този факт.

За срещата - нищо духовно, нищо сакрално, нищо интелигентно или иначе казано едно голямо НИЩО.

Единствено мога да благодаря на домакинята за търпението, /то тя добре, че заспа милата/.
Аватар
damnameneus
Модератор

Мнениеот galina_dim » 08 Ное 2008, 14:16

Въпросната поспаланка, спомената и като домакина, си извади бързите изводи. А те именно са:

1. Беше всичко друго, само не и това, което трябваше да бъде. Това по моему не прави събирането лошо или не-лошо.

2. След купон вкъщи има повече цигари и алкохол, отколкото преди това.

3. Искрените ми благодарности на онези, които направиха нещо за празника. Няма да изреждам, но си струва да спомена питката, както и типично самхейнските гривни. Много се радвам, че се видях с Пловдивчани.

4. Следващия път няма да правя 6 литра вино, поне не и от един и същ вид.

5. Съжалявам, че не успях да обърна вниание на всички. Нафе, това е почти персонално към тебе и другарчето, с което бяхте забили на терасата.

6. Следващата окултна среща я виждам на безалкохолно или само на вино. А най-добре в Пловдив. Империята трябва да отвърне на удара :) Кат, между другото, преди две години ми беше далеч по-Самхейнско. По много причини.

В общи линии е това. Аз лично нямам против и да се виждам с когото и да било, и да празнувам с когото и да било. Просто се оказва, че двете неща не бива да се смесват.

icon_angel
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот Cath » 08 Ное 2008, 14:35

Галина за самхейнското настроение преди две години съм абсолютно съгласна и също искам да ти благодаря, че си такава любезна домакинка.

Следващата окултна среща я виждам с окултисти.
Империята да заповяда.
Evil is a point of view.
Аватар
Cath
Модератор

Мнениеот Arhimikus » 08 Ное 2008, 15:30

Кат, подкрепям те по всички параграфи. Звучи вече доста изтъркано, но нека се събираме хора, занимаващи се с езотерика, окултизъм и магия.

Това не е форум за тийн проблеми, не е форум за безплатни консултации на бъдещето, не е форум за сърбежи на различни същества от различни краища на Републиката.

Това е форум в който се дискутират сериозни и значими теми, за хора, интересуващи се и занимаващи се с неща, заклеймявани от широката общественост.

Нека бъдем сериозни към това!!!
"Човече, опознай себе си!"
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот B-L-O-T » 08 Ное 2008, 16:02

Кво се жалват тука някои все едно сме им взели имането :) . Аз за магийки не си лафя с чужди хора и ако знаех че е мг среща нямаше да дойда . Ич не съм чел тая тема че у галина ще е мг среща . Некой ми беше казал айде у галина в събота и викам добре . Аз лично съм казвал кви помии са тия срещи , който чел чел . Тия дето са искали да си говорят за магийки и такива щуротии що не се събраха в тесно кръгче ? Аз няма какво да говоря на тая тема . Ни имам въпроси ни чакам отговори ни участвам в общи дейности с непознати ни нищо :)
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот Cath » 08 Ное 2008, 16:08

Архи, благодаря за подкрепата!

Блоте, запази си мнението и комплексите за себе си. мисля, че вече го казах.
Evil is a point of view.
Аватар
Cath
Модератор

Мнениеот B-L-O-T » 08 Ное 2008, 16:08

Немезиусе аваланс е пич и на срещата се държеше най-нормално от всички
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот Nemezius » 08 Ное 2008, 16:19

B-L-O-T написа:Немезиусе аваланс е пич и на срещата се държеше най-нормално от всички

Знам, че е такъв, блоте, но знам и колко е комплексиран и има да чисти доста неща, най-вече самомнение(бе какво да говорим, човека се е комплексирал от това, че някой му е платил кафето и това не може да го изчисти с години), тъй като това му пречи в доста голяма степен. Докато не работи над това, просто не е в позиция да лепи етикети на други, които работят над себе си, в стил "деца", "самозаблудени", "фантазьори" и т.н. Докато не поработи над себе си- да е жив и здрав и всеки по пътя си.
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот Cath » 08 Ное 2008, 16:34

Немезиус, моите уважения, но не мисля, че и ти имаш подобно право. можеш първо да провериш дали наистина, както ти каза, "земята е мъртво тяло"... :)
пък после "чисти".
Evil is a point of view.
Аватар
Cath
Модератор

Мнениеот avalance » 08 Ное 2008, 16:40

Nemezius ти маи пак чул недочул разбрал недоразбрал се истарва неподготвен и ако те интересува толкова не става вапрос за кафето а за отношението и не само за първата ни среща второ ас комплексите съм си ги избил отдавна и ти си последния човек които би могал да каже ас какви комплекси имам или не и какво имам да чиста или не :)
нищо лично всеки си има хора които са му симпатични или антипатични по ред причини и мисля че всеки си е в правото :)
а и да не пропусна ти не си човек коиото би могал да засегне моето себелюбие по абсолютно никакав начин колкото и да му се иска :)
Аватар
avalance
MagicGateBg Приятел

Мнениеот damnameneus » 08 Ное 2008, 16:47

blob8 стига де, не е нужно да се впускаме в подробности, аваланс наистине се държа нормално пичът, само да наблегне на правописа...
Аватар
damnameneus
Модератор

Мнениеот avalance » 08 Ное 2008, 16:49

damnameneus сори ама ас сам си спортист не писател :)
Аватар
avalance
MagicGateBg Приятел

Мнениеот damnameneus » 08 Ное 2008, 16:55

:) тогава спортувай и не пиши глупости
Аватар
damnameneus
Модератор

Мнениеот avalance » 08 Ное 2008, 16:59

м не мисля че са глупости всеки защитава своето мнение
Аватар
avalance
MagicGateBg Приятел

Мнениеот avalance » 08 Ное 2008, 17:01

както и да е спирам с безмисления спор че тои ина4е краи няма да има
та кога казахте че ще се напиваме icon_occasion icon_occasion icon_occasion
Аватар
avalance
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Moerin_Elf » 08 Ное 2008, 17:08

Ехааа-кой имал комплекси,кой не.Кой имал его,кой-не.Кой пич,кой пичка.
Защо всеки не гледа себе си?Защо не гледате в своята паница ,а гледате в чуждата?
Във ваща нищо ли няма?Бедни ли сте? Или има само помийя?
WYRD
Аватар
Moerin_Elf
MagicGateBg Приятел

Мнениеот sin angel » 08 Ное 2008, 21:37

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ това е защото аз не дойдох ,ако бях дошла щяхме само на интелигентни и окултни теми да си говорим :)
H8 ME
Аватар
sin angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ZefaS » 09 Ное 2008, 07:10

Оле убихте ме laughing9 laughing9 laughing9 Ако се събирате да се карате по-добре въобще не се събирайте. По-спокойно и наблегнете на бирата. Наздраве от мен icon_occasion
RiseMeHigh
WhereNo1DareToFly
Аватар
ZefaS
MagicGateBg Фен

ПредишнаСледваща

Назад към Предложения

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор