Модераторите спят ли?

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот Cath » 01 Дек 2008, 10:27

Ели, след като нямаш нужното време, защо си модератор?
Evil is a point of view.
Аватар
Cath
Модератор

Мнениеот Arhimikus » 01 Дек 2008, 14:06

Може ли да сте малко по-спокойни в изказванията си. Има място, където могат да се разберат модераторите, а не пред всички потребители.
"Човече, опознай себе си!"
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот EliKarim » 01 Дек 2008, 17:05

galina_dim, самотек е нещо, което дори и със спама тук, не се случва. Форума е контролиран независимо кой го прави и ако не беше така нямаше да има такава посещаемост.
Но виж, не бих дала жълт картон на никой от присъстващите без да го уведомя за това. Трябва да има уважение....
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот galina_dim » 01 Дек 2008, 18:44

Архи, персонални извинения към теб, ако съм прозвучала не в тона. Просто ми докривя в един момент, че от отипите да се направи нещо градивно, се принизяват нещата до дърпане на плитки, затова така реагирах. Ми - инъсънт :)
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот zaek » 02 Дек 2008, 08:40

Хора хора стига сте се карали. Форума верно малко се е позанемарил ма чак пък да е станал сладурче...не е точно така. съгласна съм че напоследък няма много читави теми и че останаха малко хора дето въобще дават някакво инфо тука което да си струва такива като Рейн, Архи и някой други.Повечето пишат в скрития форум и донякъде имат право. Аз напоследък също не влизам щото все като вляза все едно и също виждам-нищо ново и нищо полезно за научаване. Колкото до разделите Начинещ и Любовна магия Венус мога да кажа следното:всички сме почнали от някъде на всеки е подадена ръка по един или друг начин и аз не обвинявам девойките или младежите дето пишат в тия ми ти раздели, всеки на моменти има някакъв проблем и търси решение.Колко е основателен и колко е основан само на прищявка и детински инат от типа тропкам с крак и викам"искам си го пък" е друг въпрос.Форума е свободна зона и всеки може да пише и да помоли за помощ.Проблема Венус е друг от както аз съм член на тоя форм това са вече 3 години останаха малко знаещи и можещи независимо дали са модератори или не които дават инфо и помощ.Евала на Рейн и на Архи кога да отворя лунна магия все Архи или Дамнанеус са дали нещо полезно-я ритуал я молитва и на доста хора са помогнали по пътя към израстването им.Докато да вземем на пример любовна магия там има доста безмислени молби но има и такива за които си струва да дадеш едно рамо....ма рамо има ли???нъцки нема такова напоследък чета само поученията как НЕ трябва еди какво си щото.....и после темите са спам ми спам ша са я.
Тема самоусъвършенстване, за начинаещи и подобни са пълни с постове няьмащи нищо общо с темата, модераторите не са качили никакви материали по самите теми и т.н. Тема Любовна магия. Психология на отношенията. Разрешаване на проблеми. няма нищо общо със заглавието си, там може да видите мисли на Юнг, уважавам го безкрайно, но него в тема любовна магия....???

За това говоря абсолютно съгласна. Венус ако на някой му требе морал и поучение ще го намери и от майка си не е нужно тук.Не знам дали модераторите не си вършат работата като хората или просто можещите и знаещите които дават нещо полезно и се опитват да помогнат в тоя форум останаха малко.Щото Кат съгласна съм с тебе но ако се затрие целия"спам" постовете които ще останат по някои раздели ще ги броим на пръстите на едната си ръка. :) Лошо няма ма рейтинга на форума доста ще западне....ако вече не е факт де.Като гледам колко от хората дето бяха наистина вещи се отказаха да пишат чак страх ме хваща.Добре че някои от тях още дават помощ поне на лични че иначе съвсем ще го закъсме горките ние.Благодаря на тези хора и те не са само модератори.На другите които постъпват ужасно егоистично и ни обръщат гръб....да са живи и здрави и Боговете да са с тях ние ще се оправим и без тях.
Така че има доста спам за разчистване ма недейте с дебелата гума че нема да останат постове.Хайде със здраве.
Аватар
zaek
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Poison » 02 Дек 2008, 11:20

Много се дразня като започват плювни и такива. И не мога да разбера какво лошо за любовна магия че всички я смятат за глупост. От тази магия се палят половината да не кажа по голямата част. А и според мен не е спам а разговори. Нали сме във форум. По добре ли е да остане само супер скучнвата секция за статии или онези статии дето има 300 посещения и два коментара.
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен

Мнениеот ekaya » 02 Дек 2008, 12:59

Има едно нещо, което ми прави много лошо впечатление – липсата на уважение.
Липса на уважение между форумници, между модератори, между модератори и форумници… за себеуважението да не говорим.
Соченето с пръст също не ми е любимо, а за прехвърлянето на топката – да не говорим.

Всеки е дошъл да се изтъкне. И как става това според вас – чрез нападки срещу хора, срещу същности, традиции и парадигми.
Аман от комплексари! Каже някой нещо и хайде да го натирим. Ползотворни дискусии вече почти няма. Щом си постнал си виновен все на някого.

Спамът – да, спам има, но не само тук и не е опира само до модераторите, а до всички.

Този или онзи не си развивал секцията – това е форум – тук се обсъжда, никой не е длъжен да го превръща в Книга на сенките, особено пък модераторите, а потребители да клатят крака и капризничат като деца – кое “да” и кое “не”.

Това не е конкурс, за да се избира първенец, нито е публичен дом, че всички да са доволни.

“Хубава работа, ама българска”
Моля Ви, поне веднъж се опитайте да се надскочите. Поне веднъж спрете да се вземате толкова на сериозно и спрете тази дребнавост. Жалко е, от глупост нещо да се развали. Животът е много повече от едни форум, но форумът може да бъде доста показателен за някои неща. Впрегнете енергия и усилия в себе си, а не в другите и тогава резултатите ще са по-видими отколкото при размяната на взаимни обвинения.

Нека всеки, който е посочил някого като неработещ модератор, каже сам той какво прави, за да е чист форума. Почти няма потребител тук и почти няма модератор, който да не е спамил, да не е изразявал лични пристрастия, да не е нагрубявал по един или друг начин, да не изтъквал себе си за сметка на другите.

И още нещо много важно – всяка преценка на мнение с оглед скалата на спама е субективна. Няма двама души на едно мнение, няма и как да има, на обективност човек се учи цял живот и пак не се научава, но това не значи, че не трябва да опитва.

Моят апел към потребителите, след цялото това излияние, е “Работете!” и преди да кажете или направите нещо - малко помислете, защото от всички зависи какви дрехи ще носи този форум, останалото е само прехвърляне на топката. Поемете своята собствена отговорност за този форум. Не го ли направите – нямате право на претенции.

Боговете да ви даряват с мъдрост!
Lasto beth nin. Tolo dan nan galad.
Аватар
ekaya
MagicGateBg Приятел

Мнениеот damnameneus » 02 Дек 2008, 13:23

icon_eusa_clap Абсолютно си права!
Аватар
damnameneus
Модератор

Мнениеот Poison » 03 Дек 2008, 13:56

Права е но и тя заради истината има жълт картон. Ето, казах това което мисля за твоите глупости и веднага съм пожълтяла. Това ли е начина и решението срещу моето откровение? Изглежда ми като страх, като невъзможност на някой да се защити и веднага хоп, картонче. damnameneus сигурно ти си ми го изипосал?
казваш каквото мислиш, споделяш магьоснически опит в магьоснически опит а от другата страна модовете се нанакват и ти плесват картон защото нямат как да те опровергаят или още по лошо няма какво да ти отговорят в защита. Това ли е уважението и израстването на форума? Не мисля.

ekaya много готини думи за спама. Така е, но това не пречи на някой да не му харесат думите ти и понеже има малко повече сила да те отреже. Страх от истината. Това е.
Не се чувствам виновна за това че съм директна. Не съм псувала че да се чувствам виновна. А ако трябва да псувам има хора дето бая майни и псувни ще отнесат че чак ще им щипе на отделни места....

Сори за словоизлеанията но сега се разписах и разпалих. ся очаквам и червен картон защото пак казвам това оето мисля. То е чудесен начин да отговориш като нямаш думи...
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен

Мнениеот rain » 03 Дек 2008, 14:31

Инициативата да те предупредя с изгонване е лично моя,
така че да не обвиняваме останалите потребители или модове.
Както ти писах на лична, това което искам е сериозно отношение,
ако не е по силите ти, не се сърди за решението ми.
Аватар
rain
Модератор

Мнениеот Cath » 03 Дек 2008, 14:36

Отровна, прочети пак правилата във форума. не е нужно да псуваш, за да си получиш жълто картонче, вариантите са много.

Спрете да мислите, че всички сме тук, за да търсим конфликти и да се дразним един друг. Защото повечето народ сякаш с тази нагласа идва.

Също съм съгласна с Екая!
Evil is a point of view.
Аватар
Cath
Модератор

Мнениеот Wizard » 04 Дек 2008, 17:36

Мисля, че достатъчно се изкоментираха нещата по това как да продължава да се води форума - както от Модераторите, така и от всички останали Потребители!
Ще сваля жълтия картон на Екая и Пойзън. Нека не се въздържаме всички от лични атаки и злословене един към друг. По-добре използвайте енергията си за нещо положително. Има достатъчно теми във форума, ако някой реши да се потруди, има какво да даде на форума и потребителите му.

Ок, благодаря на всички за мненията Ви! Аз също ви казах как стоят нещата, смятам, че сме разумни и различни сами по себе си хора, нека не слизаме на нивото на обикновени хора..
Заключвам тази тема!
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Предишна

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор