Откриване на магия

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот Macabre » 16 Яну 2009, 10:02

Трябва ми някакъв добър начин за откриване на направена магия. Знам че има, но трябва да съм сигурна и да намеря начин да я разваля. Засяга цялото ми семейство, защото бедите са винаги една след друга. Дори са се превърнали в част от обикновеното ежедневие, защото просто вече не им се отдава толкова голямо значение. Но знам че вътрешно всеки един от членовете на семейството се терзае. Баба ми ми е разказала че още преди много години моята прабаба(нейна свекърва) и е направила магия, защото я е мразела. А и по принцип всички казват че прабаба ми е била много злобен човек. Така де, има нещо в тази работа, и не е нормално. Оставям лошите неща които се случват на мен, защото аз тях сама си ги направих, но всичко което засяга семейството ми се отразява и на мен. Пробвала съм начини за откриване но нищо не върши работа. Ако някой знае ефикасен метод как да разбера какво е и да се отърва от него, моля казвайте си идеите. Благодаря предварително!
Аватар
Macabre
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот smita » 16 Яну 2009, 10:12

Не мога да помогна, а същата информация би била полезна и за мен. Дано някой се сеща нещо ефективно.
Nevermore
Аватар
smita
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Nemezius » 16 Яну 2009, 11:32

Това сме го писали в няколко теми на форума- потърсете и ще го намерите.
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот Macabre » 16 Яну 2009, 11:42

Еми посочи някоя тема за да ни улесниш, защото аз явно не търся като хората.
Tea party with zombies
Аватар
Macabre
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот avalance » 16 Яну 2009, 12:04

Macabre погледни в секцията заклинания и ритоали ще намериш каквото ти трябва :)
Аватар
avalance
MagicGateBg Приятел

Мнениеот sirenaangela » 16 Яну 2009, 19:12

В същото положение е и моето семейство-някога някоя роднина направила нещо си.... и то продължава да действа и до ден днешен.
Въпроса не е в откриването на това дали има магия или не,защото това вече се знае,но информацията за направеното се губи с годините,пък и родата гледа да не говори за тези неща и да ги отрича и тн.Това което предприех аз беше да потърся начин за неутрализиране,но той имаше временен ефект за около 5 години.Сега търся нещо подходящо-отново...Подхождам глобално по въпроса,защото информация за подробностите нямам и няма как да неутрализирам точното действие от точния човек.
Аватар
sirenaangela
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Shadow Mage » 16 Яну 2009, 20:11

Ами сещам се за още 2 начина за разкриване на магията, извършителя и евентуални мерки за неутрализирането и. Единия е да инвокирате Инанна и да я помолите за помощ и напътствия, като резултатите от това най-често идвато по време на сън. Другия е от Некрономикона - Извикване на Уотчера с определени действия и подготовки. Там също ви се дава името на извършятеля, и при желание може да се изпрати обратно Уотчера с контразаклнинание срещу извъряителя ... в повечето случаи го постига смърт след използването на това проклятие.
The many men, so beautiful
And then all dead did lie
And a thousand thousand slimpy things
lived on and so did I.. :)
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Мнениеот Edw Magic » 16 Яну 2009, 21:08

И аз знам начин, но е доста сложен и трябва да има някой с теб... Активизираш си всички точки на лицето, тила, ключиците, затваряш и отваряш очи за около 10 сек... При това рязко отваряне и затваряне на очите, ако е нарушено енергийното поле ( тяло ) на човек, ако има магия се залюлява и пада напред или назад...

Другият начин е радиестезия.. Има си вълни, които измерват всички вредни влияния: автомагия, уроки, черна магия, проклятие, подземни води, мрежа на Хърман и на Кюри... Най-често срещана е автомагията и тя и най-лоша.
Аватар
Edw Magic
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот smita » 16 Яну 2009, 22:20

Аз мисля да опитам с капките олио и водата като за начало. Едно БЛАГОДАРЯ от мен за предложенията.
Nevermore
Аватар
smita
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот galina_dim » 17 Яну 2009, 21:07

Edw Magic написа:Най-често срещана е автомагията и тя и най-лоша.

Edw, благодаря ти за това изречение. Мисля, че трябва да се сложи някъде на много видно място.
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот Edw Magic » 18 Яну 2009, 11:44

galina_dim Благодаря ти, че забеляза най-важното от поста ми :)

Най-често автомагията е съпроводена със следните симтоми: лоша физическа форма, страх, нерешителност, несигурност, липса на знания, чувство за вина, сляпо приемане, търсене на бързо достижение или успех в нещо, обвиняване в магия на всяка трудност.

Ако всички изброени по-горе симтоми не съществуват и нещата отново се объркват в последният момент, случват се едно след друго лоши събития и нещастия, може и да се говори за влияние и магия.

В България 70-80 % от населението се занимава с такива влияния за постигане на своето... Това се отразява на много от нас... При магия човек подсъзнателно усеща, че не е това мисията и пътя в живота му. Душата е подтисната. Ако човек не го е страх, ако чете и се научава и най-вече воюва ще намери решение на проблема си и ще тръгне по пътя си...
Аватар
Edw Magic
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот avalance » 22 Яну 2009, 13:51

абе хора абе пилета шарени няма ли да се научите накрая да четете педи да се тъшкате violent1 violent1 violent1
Аватар
avalance
MagicGateBg Приятел

Мнениеот avalance » 22 Яну 2009, 14:01

Nemezius остави хоата да се потрудят малко да се поровят да попрочетат и да си намерят нщата сами тука е пълно с тях само трябва да се поразровят стига см ги у4или че ще им се дава всичко на готово
Аватар
avalance
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Nemezius » 22 Яну 2009, 17:19

Avalance, те нали за това им дадох само примери- има още доста неща изписани, някои по-стойностни и от тези в примерните теми- да се поразръчкат преди да питат :)
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот smita » 23 Яну 2009, 12:44

Ех, тая човешка солидарност. Evalance не се ласкай като си мислиш, че ти си тоя дето на нещо ще ме научи. Темите, които погледнах бяха от 2006(някои). Нали се сещаш коя година сме сега. Ми може да има нещо по-ново, някой на скоро да е научил нещо. Пък и да няма, пръстите ли ще ти се счупят като го напишеш още веднъж? Пък и тва си е след дъжда качулка вече.
Nevermore
Аватар
smita
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот avalance » 23 Яну 2009, 21:22

smita
1-не съм Evalance
2-тва не са ти да кажем коли да съди6 за тях по годината на производство /в слу4ея кога е постнато/
3-нямам и желание да те у4а на каквото и да било тва трябва сама да го прави6
4-няма да си счупя пръстите но и не е нужно да се одговаря на един и същи въпрос по сто пъти има изписани много неща
5-като пробваш нещо и не стане тогава попитаи и няма да получиш укор за това
6-пожелавам ти успех в начинанието и ако има6 нужда от помощ след като си се потрудил/а сам/а заповядаи пак за да я получи6
Аватар
avalance
MagicGateBg Приятел

Мнениеот smita » 24 Яну 2009, 10:55

Ще го давам като теб
1во - съжалявам, че ти сбърках името
2ро - ако погледнеш по-добре ще видиш, че имам предвид нещо ново, като опит или откритие. Ясно ми е, че едва ли някой е измислил магия онзи ден.
3то - вече направих няколко ритуала и ако считам, че са достоверни, значи всичко е наред.
4то - благодаря за предложената помощ, ще се възползвам ако имам нужда : )
5то - ползвай женски род като говориш с мен(гледам, че се чудиш)
Поздрав!
Nevermore
Аватар
smita
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Macabre » 24 Яну 2009, 11:16

Повече теми няма да пускам...даже се замислям дали изобщо да пиша...как от един обикновен въпрос който зададох се изписаха толкова глупости и нападки като можеше още в началото да се приключи с темата. Аз си погледнах линковете намерих квото ми трябва и млъкнах...обаче тук постоянно някой иска да се заяжда с някого. Е това не го разбирам. Ама има хора които съвсем не знаят и искат да се учат...просто тези които са по вещи нека ги насочват и упътват!
Tea party with zombies
Аватар
Macabre
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот avalance » 25 Яну 2009, 12:10

Macabre
ЕВАЛА точно така се прави :)
ето един човек които си направи сам труда :)
не мисля 4е е нужно да спираш да пускаш теми или да пишеш защото поемаш по правилния път :)
smita не се аяждам с теб просто се опитах да ти покажа как се праят нещата но ми се струва 4е Macabre го направи наи добре :)
и все пак е добре 4е си напражила някои друг ритоал продъажаваи все така :)
Аватар
avalance
MagicGateBg Приятел

Следваща

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор