B-L-O-T написа:....А ти радиан щом мислиш така значи никога няма да си победител в този живот а това е свят на победители и победени . Хора като Буда или Кришна просто отказват да живеят в този свят и решават да се самоубият духовно . Ако си тръгнала по техният път к ама ако ще живееш тоя ще си пълна губеща и винаги нещастна .....
Блоте би ли ми дал определение за победа ? Нима метода с харпуна ти осигурява винаги победа ? Колко мацки са те одрязали като си подхождал с този метод и колко си свалил? м ? А за мене мога да ти кажа, че нито един не е успял с този метод. И всички след това са съжалявали....
Ще те помоля да не определяш каква ще съм... победител, победена, щастлива нещастна, а и мисля че тебе не те засяга. Хората, които ме познават лично (и то дори доста юзери от този форум) могат да кажат колко съм "нещастна и губеща"...
А и на каква основа ще ме сравняваш с Буда и Кришна ????
Твоя метод е харпуна - имаш успех с него навярно ок прави си го нп.(Въпреки, че не си стигнал до мацката при която харпуна ще се счупи и няма да действа, пожелавам ти да не стигаш не ти желая злото...)
Моя е въдичката - също имам успех не се оплаквам даже въобще. Просто не е само да хвълиш въдичката(ако направиш само това наистина, няма да имаш успех) но ако изпълниш и др неща "жертвата" ти е в кърпа вързана. Но не смятам да се обеснявам още повече на теб.
Всеки си има методи, които работят за него. И това, че някой има различен начин на виждане на живота не го прави по малко значим или по тъп от теб.
Но хора живейте си в ниския астрал. Щом така ви харесва...Па и за какво ви е да излизате от там хахаха. Хубаво е водите си битки ставате по велики и щастливи победители. Вие с това си мнение дори в този живот няма да излезете от там.... 96% от хората в този форум са там и си вярват колко са велики и колко са тъпи другите които не могат да намерят връзката мейду техния пример и темата... И най - жалкото е че имате голямо самочувстие и мнение за себе си... но Животът ще ви "очука" ако не в това превъплащение... е то тогава в следващите няколко...па и за никъде не бързаме