Помощ ...

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот Positivet » 11 Апр 2009, 19:37

Здравейте,
В форума една потребителка беше написала, че е излекувала нейна приятелка от рак с някаква вода мисля че жива вода я беше нарекла... Моля ви ако знаете как се прави тази вода пишете и ако може слагайте всякакви методи за лечение на множествена склероза ... ако може и МагНаско да ми отговори:) Благодаря ви предварително!
Аватар
Positivet

Мнениеот Nemezius » 11 Апр 2009, 21:29

Positivet, специално за МС мога да кажа само едно нещо, което съм пробвал- промяна на мисловните модели. Това обаче се прави само и единствено от заболелия. Отнема наистина много време(при мен бяха близо 4 години), но има ефект- 3 години без пристъп поне за мен си е реален успех в тази насока.
Иначе си има и относителни медицинско доказани лечения, но все още нищо официално, тъй като изследванията в тази насока вървят доста бавно, предвид спецификата на заболяването. Като особено успешно се доказва лечението на една клиника в русия, където се експериментира със специфична част от апитерапията, а именно лечение чрез пчелна отрова. Резултатите са доста добри, особено при пациенти в много напреднал стадий(имам предвид вече в стадий на инвалидизация). Потърси информация по темата.
Надявам се поне малко да съм бил полезен в случая.
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот Positivet » 12 Апр 2009, 14:27

Nemezius написа:Positivet, специално за МС мога да кажа само едно нещо, което съм пробвал- промяна на мисловните модели. Това обаче се прави само и единствено от заболелия. Отнема наистина много време(при мен бяха близо 4 години), но има ефект- 3 години без пристъп поне за мен си е реален успех в тази насока.
Иначе си има и относителни медицинско доказани лечения, но все още нищо официално, тъй като изследванията в тази насока вървят доста бавно, предвид спецификата на заболяването. Като особено успешно се доказва лечението на една клиника в русия, където се експериментира със специфична част от апитерапията, а именно лечение чрез пчелна отрова. Резултатите са доста добри, особено при пациенти в много напреднал стадий(имам предвид вече в стадий на инвалидизация). Потърси информация по темата.
Надявам се поне малко да съм бил полезен в случая.

Благодаря ти за бързия отговор Nemezius :) Човекът заради който питам се лекува по една програма но лекарството тепърва се тества и има доста странични ефекти ...
Лекарството спира процесът на развитие на болестта, не я лекува напълно.
Аватар
Positivet

Мнениеот МагНаско » 15 Апр 2009, 22:06

Positivet написа:Здравейте,
В форума една потребителка беше написала, че е излекувала нейна приятелка от рак с някаква вода мисля че жива вода я беше нарекла... Моля ви ако знаете как се прави тази вода пишете и ако може слагайте всякакви методи за лечение на множествена склероза ... ако може и МагНаско да ми отговори:) Благодаря ви предварително!

Здравейте проблема който споделяте е действително сериозен и трябва да се вземат съответните мерки за да бъде разрешен , едва ли в случая който цитирате водата е била единственото нещо което е помогнало. Необходимо е да се направи диагностика на енергийното състояние и след това да се прецени кой точно ще бъде отполза за добър краен резултат. На този етап мога да кажа само че начините са много като Рейки , лечение с определени билки , хомеопатия , хипноза и внушение и много други , но трябва да се прецени индивидуално какво да се направи ако пожелаете се свържете лично с мен . Желая ви успех.

Wizard: МагНаско, едно леко уточнение от мен - следващия път, когато отговаряш на постове, избягвай моляте тези фрази: "...ако пожелаете се свържете лично с мен "; "...Ако желаете ме потърсете лично мисля че мога да ви бъда отполза..."
Ако хората преценят, те сами ще те потърсят! Или просто използвай рекламните услуги, които предлага MegiGateBg!
истината е някъде там
Аватар
МагНаско
MagicGateBg Приятел

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор