Нямам намерение да превръщам темата в спор, затова казвам, че НЕ споря разпалено, а търся истината или поне искам да се разбере от хората, които биха имали нужда от магическа помощ, да бъдат ВНИМАТЕЛНИ и да ПРЕЦЕНЯВАТ дали един непознат ник от форума, СЪЩЕСТВУВАЩ от НЯКОЛКО месеца например, може да бъде в състояние да им помогне наистина. Или както се е получило с един потребител от форума - да плати на БЛОТ - сума, която не е реална и освен това да търси помощ имено от него!?!! Имал БЛОТ приятели, които щели да помогнат...!!!! Абе хора, мислете малко преди да си давате парите така. Магията си има закони и правила, които НЕ СЕ ПОДЧИНЯВАТ на законите и правилата на шарлатаните!!!
А колкото до мен - знаете ме - НЕ МЕ ТЪРСЕТЕ ЗА ПОМОЩ ЗА МАЛОВАЖНИ НЕЩА!!! Просто не са ми интересни.
degagement написа:Колкото и да рискувам бан, ще си го кажа - способен маг никога няма да спори разпалено по форумите.
От личен опит мога да кажа, че хората около мен, които наистина са знаели нещо, действат така: влизат в някоя тема, пишат си поста и после забравят. Независимо кой и как ги критикува или как ги хвали. Пишат само и единствено когато имат да споделят нещо полезно. Не говоря за онези, които просто дават линк или копират някакво инфо, а за хора, които споделят нещо лично преживяно или открито. Най-тъпото в случая е, че за някой непрактик (какъвто би търсил помощ от магьосник или би платил за магия - иначе сам ще си направи магията) това споделяне на опит или знание ще изглежда като пълна глупост......неприятно, но факт.
Ако ти изглежда така, като че ли споря разпалено "по форумите" - много грешиш

Странно, защо казваш хората около теб "знаели нещо"...? Определено аз БИХ ИСКАЛ да срещна хора, които НАИСТИНА ЗНАЯТ и МОГАТ и са различни от тези, които ВЕЧЕ ПОЗНАВАМ - това е и една от целите на форума, затова съществува MagicGateBg толкова години. Е, все още съм в очакване.... Дори и от тези, които: "влизат в някоя тема, пишат си поста и после забравят. Независимо кой и как ги критикува или как ги хвали. Пишат само и единствено когато имат да споделят нещо полезно." А после какво става с тях, започват работа като секретарки или общи работници ли?
Aik написа:Wizard , очуди ме отговорът ти, очаквах да продължаваш да обясняваш колко си велик и такива. Поне осъзнаваш.
Относно това защо никой не се е появил да ти каже, че е вещ и така и така. Според мен, наистина вещите и силни хора не търсят признание от когото и да е било и ако видят, че някой се хвали и обснява, че е много могъщ, най-много да се изсмеят пред монитора и да продължат да се забавляват, защото надали им дреме какво мисли Wizard от Magic Gate за техните способности.
Относно болеста (както казва фил хайн) за величие, дори съм чест свидетел на завладяни от нея...
Не искам да прозвучава това като оправдание, но ЩОМ СИ НАЯСНО с "болестта, според ФилХайн", значи можеш да ми влезеш в положението и да се опиташ да ме разбереш, защо от време на време изпадам в такова състояние

.
Лично аз изобщо не се интересувам от чуждото мнение, относно моето "он-лайн поведение"! Гледам нещата във форума и сайта да са наред, а от там на сетне - всеки има право да се изразява, според това какви норми на поведение е възприел, както и това да НЕ е в разрез с правилата на форума!
Enforcer написа:За всички пострадали от магове менте. Нека ми пишат на лична. Мисля да уредя нещо по въпроса.
Добре е Enforcer, това да го уредим он-лайн, а не на лични, защото ако ще помагаме, то да го правим за всички, а НЕ АНОНИМНО на лични. Лично мое мнение!