Здравейте. На 24 съм от София. Реших да потърся помощт тук, понеже никаде другаде не намерих. Надявам се въпросът ми да е в правилният раздел, ако не-извинявам се, това ми е първата тема тук. Та направо към въпроса- нещата в семейството ни не вървят добре. Живея с родителите си и с брат ми, но от много години семейството ни върви все надолу и надолу. Безпаричие, невървеж, невървеж и невървеж. Каквото и да захванем всичко на обратно тръгва. Постоянно отхвърляме веротността да ни е направена магия, но вече ми писна да си затварям очите за очевидното. Миналата година започнахме малък бизнес с търговия (бърза закуска). Бяхме на един от най-оживените булеварди в София. Жесток поток от хора- средно пред нас минаваха повече от 500 души на час. Около нас цялата конкуренция се срутваха от пари и клиенти, а при нас сме имали дни когато не влиза и 1 човек цял сен. В повечето дни имахме по 2 или 3 максимум клиенти за цял ден. Беше очевадно че просто нещо има, нещо ни е направено. И други ни го казваха също. Отидохме при един ходжа, който се намира в центъра в една пресечка на бул.Сливница (посока Люлин). Човека ни посрещна гостоприемно един по един, а при въпроса дали имаме направена магия каза че е сигурен че имаме. И на всеки каза какво да си купи и какво да прави с купените неща, взе ни парите и след седмица, месец, два, три... нищо не се промени. А всичко което направихме от нещата които ни бе казал беше извършено 100% супер стриктно и точно. Но без резултат, продължихме да си затъваме съвсем стремглаво, и разходите, кредитите и борчовете се трупаха ден след ден. Знаете как е с прохождащ бизнес. Един ден мина една циганка. Загледа се така и каза че имаме магия. Поиска 10 лв за да развали. Дадохме и, поигра си със свещи води конци.. Смая ни с това как свещта се пръсна/разтвори във водата и с това си и останахме. Пак нулев ама нулев ефект. Месец, два три.. все по-надолу и надолу потънахме. Махнахме се оттам. Взехме веднага едно кафене в друг квартал. Там първите няколко дни уж потръгна и после пак същата история- надолу и надолу оборота та до нулата. Майка ми отиде при друга врачка, намираща се в кв.Захарна Фабрика. Разказа живота на майка ми от-до, смая ни с това колко е добра. Каза че не ни е развалена магията и все още си я имаме. Но за съжаление сумата която ни поиска беше много жестока за нас вече и нищо не стана. Фалирахме тотално, борчове кредити и сметки чудеса.. не се плащат, няма как, призовки от съдилища идват, някакъв ад. Никой не може да си намери работа, а търсиме постоянно. В семейството не вървят нещата, постоянно секаране, всички сме почти постоянно на нож. Преди 2 години бяхме ходили и при друг ходжа, в едно село. Ритуали, така нататък.. И той ни помогна колкото и другите ни помогнаха. И всеки следващ казва: "Имате магия, не ви е развалена". И всеки от нас поотделно си има страшно много ядове, за които не ми се разправя.. Най-важното което искам да знам е- от толкова време, не знам дали от магия но, разбрах едно- късмета е заключен, и го няма тотално. От десет захванати неща/цели за правене, десет не стават. Накамък, на камък, на камък.. постонно удряме. В мой личен план, всичко е нагоре с краката, и в много стабилен застой. Оправия не виждам и след много време просто. Между другото, важно е да допълня че от 15 години вече до нас живее една стара бабичка, циганка. Правила е магий на 50% от хората в квартала,кълне е така както те гледа, посреща те испраща те като излизаш, погледа и само като и видя и ми е ясно колко ще ми върви през деня. Отвратителна е и искуфяла, всеки я мрази, а за капак на всичко баш до нас живее. Ако някой от вас може да помогне с някакъв съвет нека го направи. Важно е да разбера дали наистина имаме магия, и на какво се дължи многогодишният карък и невържеж. Благодаря на тези които успяха да изчетат до край това

П.П.: Единствеото което сравнително горе-долу добре върви при мен това е с любовта. Но безпаричието и разказва играта и на нея. Пари в нас не остават, просот колкото и да са, е така през пръстите ни минават и отминават.. просто сякъш е казано пари да нямаме. Смених много работи и на нито една не се задържах. Има и още неща но не са много за послеписа