проба-грешка-относно любовната магия

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот prolet » 18 Мар 2010, 15:16

Искам да споделя нещо интересно(за мен поне) и да последва въпрос. Преди месец исках да привлека вниманието на човек, когото наистина обичам. Той трябваше да мине през "омагьосана вода".Явно през нея е минал друг,когото познавам, но нямам симпатии към него. Та този човек,който живее близо до мястото,където бе изсипана водата, започна да ми звъни, да ме ухажва, изведнъж много странно започна да се държи. Мисля , че вместо този който трябваше да мине от там не е минал, но той всеки ден прекрачва този праг, а магията е " хванала" друг. Защо? Как да съумея да насоча вниманието и желанието си така, че да " хване" който трябва.??
Аватар
prolet

Мнениеот rain » 18 Мар 2010, 15:51

Кажи по-подробно какъв точно метод използва за направата на тази "омагьосана вода" и ще ти кажа дали е от нея или не.
модератор цербер
Аватар
rain
Модератор

Мнениеот SoFarAway » 18 Мар 2010, 16:21

Здравей Пролет, преди време си спомням, за една позната която искаше да навреди на един човек и хвърли една муска пред вратата му, която беше кодирана да се хване за този който мине през нея, в последствие сестрата на този човек започна да боледува, а той си стоеше здрав. Разбра се, че сестра му е минала първа през предмета и въздействието е връхлетяло нея, а не човека когото трябваше. Та с този пример искам да ти кажа, че ако ти тази вода не си е кодирала да въздейства точно върху възлюбения ти и ако през нея първо е минал грешният човек е напълно възможно възможно той да е попадне под действието на магията ти.
Поздрави
SoFarAway
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот prolet » 18 Мар 2010, 16:57

ами, как " омагьосах водата".. на пълнолуние запалих две свещи, едната розова, другата червена. написах на червената неговото име, на розовата моето.В купа вода от чешмата на една църква пуснах листа от омайниче, после казах заклинание над водата и оставих свещите да изгорят.на следващия ден разлях водата пред вратата на мястото където той живее.
Аватар
prolet

Мнениеот rain » 18 Мар 2010, 18:28

prolet написа:ами, как " омагьосах водата".. на пълнолуние запалих две свещи, едната розова, другата червена. написах на червената неговото име, на розовата моето.В купа вода от чешмата на една църква пуснах листа от омайниче, после казах заклинание над водата и оставих свещите да изгорят.на следващия ден разлях водата пред вратата на мястото където той живее.

Какво да кажа - "флъфи спел" (демек измислица). Само ми е интересно на омайничето как са
му намерили място сред нещо подобно, това някой ти го каза или ти реши да допълниш? Друг
път не си прави такива експерименти. На нежелания ухажор може и да му мине скоро. И все
пак ми е странно, как хора, които не знаете дори лунните фази решавате, че ще постигнете
ефект или разчитате на някаква вродена дарба или късмет?
модератор цербер
Аватар
rain
Модератор

Мнениеот Cath » 18 Мар 2010, 18:49

rain, аз мисля, че разковничето се крие в самите думи, които е казала. Залагам на някаква фантазия на кака Неда, тя има този навик да събира всичко - и "флъфи" и истинско - на едно място. Та, Пролет - ще напишеш ли заклинанието, ако обичаш?
Evil is a point of view.
Аватар
Cath
Модератор

Мнениеот Baneis » 18 Авг 2010, 18:46

Искам да кажа мнението си по обсъждания въпрос, макар и не като отговор на зададения от теб въпрос, пролет. Според мен любовната магия е напълно ненужна. Смятам така, тъй като според моите възгледи, ако някой човек те обича или заобича, то не трябва да е заради направената му магия. Не мисля, че това е начина да получиш една истинска любов, дори ако щеш една здрава и истинска връзка. Не искам да ме разбереш грешно. Не те осъждам, нито отхвърлям метода ти. Това е въпрос на личен избор. Но поне според моите скромни възгледи, смятам, че би изпитала по-голямо удовлетворение и щастие, ако не е замесена магия. ( говоря специално за любовната)
Аватар
Baneis

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор