Може ли някой да ми каже как да се справя?

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Мнениеот the_white_knight » 30 Сеп 2009, 10:36

Shadow Mage написа:the_white_knight : Метода с Астралното огледало си действа по мн начини, вкл. и като потенциално отправена атака ;).

Зависи... При астралното огледало ти си пасивен, не атакуваш, не действаш. По-скоро е като защита. Нападателят е друг а ти просто се отбраняваш. Все пак всеки има право да се пази и защитава. Тук проблемът вече е при другия. Той е започнал атаката - той си понася последствията, ако има такива.
Quos deus perdere vult, dementat prius
Аватар
the_white_knight
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот degagement » 30 Сеп 2009, 13:31

Все едно и също - бой по вредителя или немирника.
На никой ли не му хрумна идеята, че нужда от помощ може би имат родителите?
Една магия за самостоятелност, благополучие на момчето и нещо помиряващо и носещо мъдрост на родителите?

И то не от гледна точка да си "добър" - това лицемерие не го понасям.
Една магия за повечко мъдрост на родителите, ще им помогне да погледнат с уважение на избора на сина си. Хабите много по-малко енергия и усилия, отколкото да се борите срещу куп магии. После една основна чистка на момчето и момичето и нещата си идват на мястото.
Аватар
degagement
Модератор

Мнениеот didinka[33] » 01 Окт 2009, 18:43

Благодаря на всички че се опитвате да помогнете наистина благодаря!
Аватар
didinka[33]

Мнениеот valko » 02 Окт 2009, 23:10

degagement написа:Една магия за самостоятелност, благополучие на момчето и нещо помиряващо и носещо мъдрост на родителите?

нарича се отсичане от родова връзка.
Целунете ми чакрата!
Аватар
valko
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот didinka[33] » 27 Май 2010, 12:59

Здравейте отново на всички. не бих и предположила че след толкова месеци аз отново ще пиша за моя проблем. Толкова време се опитвах да се справя с лошите хора които искат да ми навредят и накрая какво става....? Бях сигурна че се справят но преди няколко дни ми беше бала заедно с моя приятел. Всичко си е ок до момента в който баща му се появява и започва да ни снима беше просто ужасно аз се пазих толкова време и накрая... Знам че може да се направи магия със снимка и точно това ме тревожи. На снимките сме двамата и са актуални. Незнам какво да правя.опитахме се да вземем снимките но ги няма носят ги някъде някой нещо да им прави. Моля ви кажете как мога да се справя с това. как да се защитим въпреки че имат наши снимки. Моля помогнете...
Аватар
didinka[33]

Мнениеот Nemezius » 27 Май 2010, 17:51

didinka[33] написа:Здравейте отново на всички. не бих и предположила че след толкова месеци аз отново ще пиша за моя проблем. Толкова време се опитвах да се справя с лошите хора които искат да ми навредят и накрая какво става....? Бях сигурна че се справят но преди няколко дни ми беше бала заедно с моя приятел. Всичко си е ок до момента в който баща му се появява и започва да ни снима беше просто ужасно аз се пазих толкова време и накрая... Знам че може да се направи магия със снимка и точно това ме тревожи. На снимките сме двамата и са актуални. Незнам какво да правя.опитахме се да вземем снимките но ги няма носят ги някъде някой нещо да им прави. Моля ви кажете как мога да се справя с това. как да се защитим въпреки че имат наши снимки. Моля помогнете...

Отрежете връзките от всички достъпни ви нива и вансовете за успех от противникова страна се намаляват драстично.
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот ultramarin » 28 Май 2010, 08:07

1. Снимките са силно надценявани във въображението на потенциалните жертви. Затуй я по-смело! Отчаянието и съмнението е първата крачка към поражението. уплашиш ли се, почнеш ли да се съмняваш и да го мислиш, отваряш една врата в повече за манипулация със себе си.

2. «Отрежете връзките от всички достъпни ви нива и вансовете за успех от противникова страна се намаляват драстично.» Съветът на Немезиус е най-смисленият от всичките! Освен това е проверен - работи супер ефективно! В аналогична ситуация направих същото - 3 години мама и тати не ми видяха очите, и след това какви добрички само станаха... но наистина - ни вест, ни кост... знам и за други на които този съвет е помогнал, някои дори в чужбина заминаха, а там взеха че и забогатяха дори... брех!

3. ревността дава голяма сила на хората, да правят дивотии и дори да се унищожават щастието на близките си... но още по-голяма сила е скрита в благодарността... направи 10 човека благодарни, и 10 завистници ще изгубят силата да ти навредят - направи 100 човека щастливи чрез делата си, дай им без да искаш отплата и "остралното огледало" в техните души ще отрази към теб ослепяваща сила...

4. дали да правиш магии... има време и за това... дали да се отнесеш агресивно към родителите на мъжа си - и за това има време... но остави войната на мъжете, ако са мъже на място, те ще съумеят да защитят СВОЯТА ЖЕНА...
Аватар
ultramarin
Модератор

Предишна

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор