Съвет

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот bloodeyes » 28 Май 2010, 15:27

Здравейте! И аз като всички имам проблем с любимия. С мъжа ми имахме 3г връзка после забременях и станахме семейство (без брак). Ноооо майка му ме намрази нз защо като разбра новината.Беше ужасно той пътуваше по работа и една вечер тя ми се обади (аз бях в 6-я месец) и започна да ме обижда каза,че не ме иска за снаха и куп други глупости.Той се върна от път и му разказах какво се е случило.Временно не й говореше(най-много седмица да е било). Та минаха няколко месеца и в деня на раждането на бебето тя му казала ,че от мен майка не ставало ,не съм можела да готвя нямало да мога да го гледам него и бебето(моята майка ги е чула като са говорили пред родилно). И после като се прибрахме тя не идваше вкъщи,обаждаше се да пита дали е вечерял да ли е гладен и да се прибере при нея,ако не му е хубаво. Мина една година тежка и с проблеми и в един момент ми каза,че трябва да отидем да живеем при родителите му,защото да ни помагат с пари.Бях против,но той не ме послуша и ми постави условие или да отида или се разделяме.Нямах избор и отидох живях там 1 месец, то даже не беше живот това. Всеки божи ден имаше скандал тя ми налетя на бой 2 пъти , все ме гледаше накриво не ми даваше да си пера дрехите, рядко ядях там ,то такава злоба ,че нямам думи.Постоянно му говорише против мен,казвала му да ме остави и т. н. Накрая успя и ме изгониха с детето.Мислите ли,че е възможно да му е направила магия или нещо такова,тя е много злобна и завистлива жена. Не знам какво толкова искаше от мен, но успя да раздели сина си с детето му.
Аватар
bloodeyes

Мнениеот Cath » 28 Май 2010, 15:56

Не, не мисля, че има магия - мисля, че свекървата е направила най-хубавото нещо за тебе, защото ако един мъж е склонен да клекне пред майка си, вместо да защити майката на детето си, то такъв мъж не ти е нужен.

Майките не правят магии на децата си - те ги манипулират. Ти като майка също не би посегнала да омагьосаш детето си. Живей щастливо новия си живот и не гледай назад.
Evil is a point of view.
Аватар
Cath
Модератор

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор