Здравейте!
Пиша тук с едничката, но огромня надежда да ми помогнете!
С приятелят ми живеем заедно от около година и половина. Аз винаги съм искала да имаме дете. Той обаче категорично ми е отказвал. Месеци наред си мислех, че това, че живеем заедно за него е преходно и че той вероятно не ме обича или не иска деца. Месеци, години го мислех, до снощи!
Той има едно прекрасно дете, което не живее при нас, но често идва. Проблемът е друг.
Ние сме заедно повече от 3 години. В началото той идваше в нас с родителите ми се разбираха горе-долу, до един момент, в който майка ми просто ей така реши, че той не е за мен, че има дете, че той не е моето бъдеще и т.н. В един момент тя реши, че ще го изгони от дома ни и го направи. От тогава аз знам колко намрази майка ми и до сега не иска да я види!
След време се преместихме да живеем у приятеля ми и до сега живеем у тях. Постоянно ми натяква, че майка ми е боклук, че не иска да я види, че ....и т.н.
Аз имах много гинекологични проблеми и винаги ме е било страх, че не мога да имам дете. Наскоро обаче, бях при един наистна голям специалист АГ. който каза, че нямам никакъв проблем за раждане и че след прегледа установи, че органите ми "са готови" за това.
Споделих с любимия и снощи:
Закле се с ръка на сърцето си в сина си, че иска да имаме дете, че е готов от следващия ден да започнем да "работим" за това докато не забременея, но... Проблемът е майка ми! Той не иска да имаме дете, защотото то ще бъде нейно внуче, тя ще искала да го вижда и др. Казах му, че ние ще сме неговоте родители и ако ние непозволим тя да го види, то няма как да стане, но той смята, че на моменти ще съм слаба и ще й позволя да го види, което в последствие ще съсипе отношенията ни!
Намирам се в ужасна ситуация. Каза ми, дори, че иска много да имаме дете, но не и тя докато е жива...
Не мога да избера мъжа, когото обичам и евентуално дете, пред живота на майка ми! Те са различни хора в живота ми, но еднакво важни!
Много пъти съм разговаряла с него на темата - все едно и също - проблемът е майка ми. И аз съм сигурна, че за него това е така, а не са тези, както писах по-горе, че не ме обича, че не иска да е с мен или не иска дете.
Затова се обръщам със сълзи на очи и огромна мъка в сърцето - моля ви, помогнете ми.
С нищо друго не става да променя неговите чувства и решения, освен с магия. Вие сте "академици" в тази област и вярвам, че ще ме посъветвате.
Не знам, може би някакъв ритуал, магия, чрез които да се подтисне или заличи омразата му към нея, до такава степен, че тя да не влияе в/у решението ни да имаме дете!
Наистина ви умолявам за помощ!
Надявам се да ми помогнете!
Нека Бог ви пази и ви прави мъдри! Нека бди над вас!