Как да залича омразата му към нея?

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот aukro05 » 03 Юни 2010, 07:04

Здравейте!
Пиша тук с едничката, но огромня надежда да ми помогнете!
С приятелят ми живеем заедно от около година и половина. Аз винаги съм искала да имаме дете. Той обаче категорично ми е отказвал. Месеци наред си мислех, че това, че живеем заедно за него е преходно и че той вероятно не ме обича или не иска деца. Месеци, години го мислех, до снощи!
Той има едно прекрасно дете, което не живее при нас, но често идва. Проблемът е друг.
Ние сме заедно повече от 3 години. В началото той идваше в нас с родителите ми се разбираха горе-долу, до един момент, в който майка ми просто ей така реши, че той не е за мен, че има дете, че той не е моето бъдеще и т.н. В един момент тя реши, че ще го изгони от дома ни и го направи. От тогава аз знам колко намрази майка ми и до сега не иска да я види!
След време се преместихме да живеем у приятеля ми и до сега живеем у тях. Постоянно ми натяква, че майка ми е боклук, че не иска да я види, че ....и т.н.
Аз имах много гинекологични проблеми и винаги ме е било страх, че не мога да имам дете. Наскоро обаче, бях при един наистна голям специалист АГ. който каза, че нямам никакъв проблем за раждане и че след прегледа установи, че органите ми "са готови" за това.
Споделих с любимия и снощи:
Закле се с ръка на сърцето си в сина си, че иска да имаме дете, че е готов от следващия ден да започнем да "работим" за това докато не забременея, но... Проблемът е майка ми! Той не иска да имаме дете, защотото то ще бъде нейно внуче, тя ще искала да го вижда и др. Казах му, че ние ще сме неговоте родители и ако ние непозволим тя да го види, то няма как да стане, но той смята, че на моменти ще съм слаба и ще й позволя да го види, което в последствие ще съсипе отношенията ни!

Намирам се в ужасна ситуация. Каза ми, дори, че иска много да имаме дете, но не и тя докато е жива...
Не мога да избера мъжа, когото обичам и евентуално дете, пред живота на майка ми! Те са различни хора в живота ми, но еднакво важни!
Много пъти съм разговаряла с него на темата - все едно и също - проблемът е майка ми. И аз съм сигурна, че за него това е така, а не са тези, както писах по-горе, че не ме обича, че не иска да е с мен или не иска дете.
Затова се обръщам със сълзи на очи и огромна мъка в сърцето - моля ви, помогнете ми.

С нищо друго не става да променя неговите чувства и решения, освен с магия. Вие сте "академици" в тази област и вярвам, че ще ме посъветвате.
Не знам, може би някакъв ритуал, магия, чрез които да се подтисне или заличи омразата му към нея, до такава степен, че тя да не влияе в/у решението ни да имаме дете!

Наистина ви умолявам за помощ!
Надявам се да ми помогнете!
Нека Бог ви пази и ви прави мъдри! Нека бди над вас!
Аватар
aukro05

Мнениеот Cath » 03 Юни 2010, 07:37

Знам, че отговорът който търсиш е в магията, и знам, че ще е невероятно глупаво някой да се опитва да те убеждава в противното във форум за магия. Но идеята не е да даваме магии на хората за всичко, а да се опитваме да им помагаме.

Да се прави магическа намеса в живота на някой без неговото знание е повече от неправилно! Това е все едно да имаш дългоочакваното дете, то да е невероятно талантлив художник, но ти да кажеш "не, няма да рисуваш, а ще станеш поет." Не е естествено, не е правилно.

Не е правилно и отношението на майка ти. Това е твоя отговорност - направи така, че да й е ясно, че това е човека, когото ти обичаш! И щастлива или не, поне да си мълчи и да не пречи.

Не е правилно и отношението на мъжа ти. Това с майка ти е оправдание. Обикновено децата са голяма стъпка за мъжа. Той иска да е готов, да има финансовата възможност да гледа и теб и детето така, че нищо да не ви липсва, и съвсем отделно малко го е страх. И всичко това съвсем не пречи той наистина да иска да има деца!!! :) Още повече, когато мъжът, с когото живееш има друго дете - вероятно се страхува да не повтори една и съща грешка. Появата на дете за жената е най-прекрасното нещо на света, но мъжа осъзнава това след самата поява. Преди това той просто се страхува и ревнува от бъдещото дете. Защото малко дете означава никакво внимание за него. :roll:

Не знам на колко си години, защото каквото и да си говорим това има значение. Съвета ми е да изчакаш, да поговориш с двамата. Да се наложиш над майка си, защото по-възрастните са адски твърдоглави и да обясниш на мъжа си как се чувстваш. Също така да му кажеш, че това все пак е твоята майка и отношението му също е малко обидно за теб.

Все пак, ще дам два ритуала, които няма да навредят така, както биха навредили някои по-директни магии.

http://www.magicgatebg.com/forum/viewtopic.php?f=24&t=426&p=3030#p3030

http://www.magicgatebg.com/forum/viewtopic.php?f=32&t=416&p=3734#p3734 А в тази тема, трябва да намериш заклинанието "За да завържем устата на каращ се човек" Която е по-добре, до колкото разбирам да направиш на майка ти.

Внимавай обаче, защото ако някой разбере, че му правиш магии вероятно положението ще стане не още по-зле, ами направо трагично! Първия обред е по-добре.

Успех!
Evil is a point of view.
Аватар
Cath
Модератор

Мнениеот StellaMorgana » 03 Юни 2010, 09:02

Открих следното в нета:
Ако сте имали проблем да убедите някого в своята гледна точка, опитайте следното: Вземете малък тюркоаз или бижу с вграден в него тюркоаз. Наречете над него следното заклинание:
"Stone of sheer diplomacy, make my voice heard. The point that I must make today must not be disturbed. Remove the clouds, make clear the mark; as I will, so mote it be." (Камък н абсолютната дипломация, направи така, че гласът ми да се чуе. Гледната ми точка не трябва да е объркана. Премахни облаците, изчисти пътя. Както казвам, така да бъде). Превода не е много точен, само приблизително, но е колкото да имаш представа какво говориш ако не знаеш английски. Надявам се да помогне. Cath, е абсолютно права, че не може да се дава готова рецепта на всеки, който по една или друга причина иска да реши проблемите си така. Може и да не виждаш изход от положението, но е добре все пак да опиташ сама, вместо да търсиш начини за външна намеса. Пожелавам успех.
П.С. Източник на ритуала: http://www.workingwitch.com/spells/communication3.html
Life is a journey!
Аватар
StellaMorgana
MagicGateBg Приятел

Мнениеот StellaMorgana » 03 Юни 2010, 09:17

Забравих да допълня, че камъкът или бижуто трябва да носите със себе си, когато провеждате разговора, в който искате да ви чуят и разберат.
Life is a journey!
Аватар
StellaMorgana
MagicGateBg Приятел

Мнениеот aukro05 » 03 Юни 2010, 10:41

Много Ви благодаря за бързите отговори.
Искам да направя само някои уточнения, които в емоцията си съм пропуснала:
Мъжът, с когото живея, знае, че го боготворя и че грижите ми за него никога няма да спрат, както когато детето му е при нас, така и когато имаме свое.
Майка ми на този етап уж се е примирила, защото мисля, че разбра колко държим един на друг и вече не се меси. Тя, в отношенията ни не ме притеснява. Проблемът е, че той не иска да има нещо общо, допирни точки с нея.
Говорила съм многократно с него. Имам много приятели, познати, но такъв характер, като неговоя не съм срещала. Когато се убеди в нещо, нищо не е в състояние да го разубеди!!! Много сме говорили за това, че можем да изолираме и го правим, за да изолираме майка ми от живота си, но нищо.
За това Ви казвам - единственото решение, за да изчезне омразата му към нея е магия, чрез която той да забрави появата на майка ми в живота си и да живее така, сякаш я няма. Знам ли, някакк си той да забрави, че тя е факрор, заради който не иска да имаме общо дете, колкото и той да го иска - а това е така.
Възрастта си не искам да кажа, но не съм някоя пикла на 20 години, която търси магия при всеки проблем.

Повярвайте ми, наистина имам голяма нужда от тази магия, та дори силна да е тя, само да не навреди на двамата.

Моля Ви, наистина за помощ!

Ако желаете да се свържете с мен по имейл - ето: aukro05@abv.bg
Аватар
aukro05

Мнениеот Mason » 03 Юни 2010, 11:08

За да запазиш мъжа си, престани да го боготвориш.
За да имаш дете, престани да копнееш за дете все едно това е по-важно от Създателя.
Аватар
Mason
MagicGateBg Приятел

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор