Защита?

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот StellaMorgana » 11 Юни 2010, 20:10

Здравейте. Никога не съм вярвала, че не мога да намеря необходимата ми информация в нета, но ето че е факт.
Проблемът е, че бях заплашена с клетви, магии и така нататк от човек, който се занимава с това отдавна. Не ме е страх за мен, всъщност имам защитен талисман, изпълнявам прогонващ ритуал всеки ден, мисля, че себе си мога да защитя. Лошото е, че заплашиха детето ми. Потърсих информация в нета, но единственото, което открих беше да и направя талисман за защита и ок, но... тя е на 2 години и 8 месеца, което прави постоянното носене на талисман (амулет, муска) не особено надеждно, защото просто не държи нищо подобно на себе си. Та... моля, ако някой има идея как мога да защитя детето си, нека сподели идеи. Никога не съм била суеверна, не вярвам на шарлатани, не съм и пъзла, но наистина съм сериозна, щом става дума за детето ми, няма как да е шега. Моля, помогнете!
Life is a journey!
Аватар
StellaMorgana
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Nemezius » 11 Юни 2010, 21:19

StellaMorgana написа:Здравейте. Никога не съм вярвала, че не мога да намеря необходимата ми информация в нета, но ето че е факт.
Проблемът е, че бях заплашена с клетви, магии и така нататк от човек, който се занимава с това отдавна. Не ме е страх за мен, всъщност имам защитен талисман, изпълнявам прогонващ ритуал всеки ден, мисля, че себе си мога да защитя. Лошото е, че заплашиха детето ми. Потърсих информация в нета, но единственото, което открих беше да и направя талисман за защита и ок, но... тя е на 2 години и 8 месеца, което прави постоянното носене на талисман (амулет, муска) не особено надеждно, защото просто не държи нищо подобно на себе си. Та... моля, ако някой има идея как мога да защитя детето си, нека сподели идеи. Никога не съм била суеверна, не вярвам на шарлатани, не съм и пъзла, но наистина съм сериозна, щом става дума за детето ми, няма как да е шега. Моля, помогнете!

Момиченце? Ами че тогава е още по-лесно- предполагам носи гривнички ;) вземи 'и една гривничка и вложи в нея пълен рунически кръг(идея: издраскай го от вътрешната страна и ги вложи с напяване една след друга, както например тук).
Друг вариант- изработваш каквото ще изработваш- на хартия, освещаваш го и така- хартията на триъгълник сгъната(като муска), запечатваш сгънатия лист(традиционно е с восък, но и с най-обикновено тиксо става и защо да не) и преди да облечеш малката- с една малка безопасна игла от вътрешната странана на дрешката(последно гледах такива безопасни иглички някъде- около половин сантиметър да бяха най-много- супер малки такива).
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот StellaMorgana » 11 Юни 2010, 21:26

Благодаря за скоростния отговор. Ще опитам. В крайна сметка дори да не успея да я накарам да носи гривна или медальон, вероятно с прикрепване към дрехите ще стане. Малко параноично прозвуча темата, но дори да опитам, няма да успея да опиша на мен колко страшно ми прозвуча една може би не чак толкова страшна заплаха. Непременно ще опитам всичко, което би подействало. Наистина оценявам помощта!
Life is a journey!
Аватар
StellaMorgana
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Nemezius » 11 Юни 2010, 23:40

Пак заповядай :) И не забравяй, че такива заплахи са по-скоро за засилване на слаби атаки, тъй като "заплашения" се шашва и естествените му защити падат, което си е основна част от кърсинг-ин-дъ-пъблик-скуеър. Дори и да не е само за сплашване, един от добрите подходи в такива положения е просто да не 'и придаваш излишна важност- по-добре използвай за каквото ти си решиш иначе похабявана по излишниш потенциал енергия.
Успех

П.П: Друга идея е махенди- ако знаеш 3 и половина годишното ми братовчедче как се кефи да го рисуват :wink:
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот uvella » 13 Юни 2010, 06:19

Ще добавя още нещо къмч казаното от Нем. При мен даде неочакван и светкавичен резултат преди години, когато нещо, насочено срещу мен, вкарваше хора от семейството ми един след друг в болница, а аз-тъпото-не се усещах, че съм атакувана. Дори не допусках, че някой ще върши подобни глупости и ще си мисли, че номерата му ще останат завинаги незабелязани. Е, в един момент забелязах. Но преди това, влизах ту с едното дете, ту с другото, после повтарях - в болница, като придружител... Отплеснах се.
Ако детето ти не е кръстено - кръсти го.
Ако вече това е сторено - хвани му светец. Всеки отец може да ти каже как става това. Ако все пак попаднеш на някое тъпо кюре, дето или не знае, или си трае - прави се в църква/манастир; носиш питка, 3 листчета и нещо за писане; дар - вино и плодове, свещи купуваш на място - 3 за питката и други, за обща молитва.
Позабравила съм подробностите, но мога да поровя и да питам човека, който ми даде идеята и напътствията. Резултата беше - всички "нещастия" дето сполетяваха хората от семейството ми, изчезнаха като с маг.пръчица.
Хармония!
Аватар
uvella
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот StellaMorgana » 13 Юни 2010, 19:31

uvella, благодаря!Ще разпитам познат свещеник, няма начин да не знае. Накратко да ви разкажа какво ми хрумна - понеже дъщеря ми има дълга коса, която всеки ден се връзва, ми хрумна, че мога да прикрепя нещо към ластиците и за коса (въпреки че не съм сигурна доколко идеята е добра, понеже може и други хора да ги пипат). Купих нови и също така насипен розов кварц (съвсем ситни камъчета, които имат само дупки, но не и прикрепени халкички), пречистих камъчетата и ги заредих за защита. След това ги заших за ластиците. Направих и и колие с един от по - големите камъни, зареден по същия начин. Направих и пречистване на дома си. Надявам се да е достатъчно. Когато поразмислих над казаното дотук, установих, че е твърде възможно наистина думите да са казани за усилване на атаката, защото определено ме затресе паниката, когато ги чух. И така, наистина много благодаря на всички за помощта, страхотни сте!
Life is a journey!
Аватар
StellaMorgana
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Nemezius » 13 Юни 2010, 23:03

Добра идея, като изключим розовия кварц- опъвен и кристален са ОК, но розов за защита определено не е подходящ. По-скоро мога да ти препоръчам Обсидиан, Сълзата на апача(петнист обсидиан) и яспис, че те поне не поглъщат нищо в себе си- отпращат директно към източника(кой каквото е пращал- да е мислил овреме :Р). Като отворихме тма за камъни- не е лоша идея и един медальон с яспис- има свойството да потъмнява при опасност :wink:
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор