Здравейте всички,
Аз съм нова тук, затова моля Ви извинете моето невежество, ако нещо от това, което напиша Ви прозвучи така.
Ще се опитам да опиша проблема си накратко: преди около 2 г. бившия ми вече приятел изведнъж реши да се жени за друга жена. Това беше доста неочаквано за мен, тъй като 5 дни след като се бяхме върнали от почивка, той й предложи брак. Жената, както се досещате е негова бивша приятелка, за характера на която той се беше изказвал отрицателно не веднъж, и то не пред мен. Същата жена се беше променила според него. Дотук добре, но проблемът бе, че не можеше да се отдели от мен. И продължихме така - аз бях по-близо до него от нея. Тя ходеше сама на почивка, докато ние ходехме двамата заедно. Тя не стъпва в дома му /ходила е само 2 пъти/, за разлика от мен и др. подобни. Но въпреки всичко и всички /не я одобрява нито семейството му, нито приятелите му/, той продължава да твърди, че ще се ожени за нея.
В тази връзка се реших и в петък отидох на гледачка. Тя ми описа същия мъж, каза ми че той ме обича, че сме кармично свързани и че причината за това негово раздвоение е магия, направена от жена до него. Потитах я дали тази жена му е роднина и тя отговори отрицателно. Каза ми, че може да ми помогне и да я развали, защото ако не го направи аз ще продължа да страдам, да се лутам в кръг и да нямам очи за никой друг. Състоянието, което ми описа тя съвпада напълно с това, което аз чувствам.
През почивните дни четох много по темата, пълен лаик съм в тази област. Смятам, че хората, които могат да ми помогнат сте именно Вие, затова Ви моля да ми помогнете и да ми дадете отговор на въпросите, които си задавам:
- Според Вас наистина ли е направена магия;
- Как със сигурност да разбера това - моля Ви предложете ми някакъв ритуал или ... не знам точно какво, много ми се иска да разбера и от кого е правена, ако разбира се има начин;
- На кого от двамата е направена - на него или на мен и ако е направена на него той не го ли усеща по някакъв начин;
- Ако е направена на него, редно ли е аз да прибегна до нейното разваляне и това не е ли намеса в неговия живот;
- Моля Ви насочете ме към специалист в областта, който да ми помогне за евентуалното й разваляне.