лошата енергия

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот tamara » 15 Юни 2010, 14:15

Има ли хора , които по рождение имат някаква лоша сила , която се проявява, когато са ядосани и се изразява във предизвикване на физическо нараняване към обекта на гняв / хе, нямам предвид бой/?
Аватар
tamara

Мнениеот Nemezius » 15 Юни 2010, 14:23

tamara написа:Има ли хора , които по рождение имат някаква лоша сила , която се проявява, когато са ядосани и се изразява във предизвикване на физическо нараняване към обекта на гняв / хе, нямам предвид бой/?

Да- всеки човек в общи линии е такъв. Какво по-точно имаш предвид?
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот tamara » 15 Юни 2010, 14:31

когато съм ядосана на някой най -малкото, което му се случва е да го боли глава, или изпускане на предмети или катастрофи, това се случва до няколко часа след някоя такава конфликтна ситуация.
Аватар
tamara

Мнениеот Nemezius » 15 Юни 2010, 15:52

Ми нормално- овладй се и намали важността и това ще намалее- ако това е което искаш де :)
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот SoFarAway » 15 Юни 2010, 18:04

tamara написа:когато съм ядосана на някой най -малкото, което му се случва е да го боли глава, или изпускане на предмети или катастрофи, това се случва до няколко часа след някоя такава конфликтна ситуация.

Това ми напомня за един приятел, който когато някой го ядоса и да кажем, този който го е ядосал след 6 месеца се спъне докато си върви, въпросният човек, ще каже, а видя ли това стана, задето ме ядоса оня път... жалкото е, че не са малко такива хора.... с "вродените дарби да поразяват по мистичен начин".....
SoFarAway
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот tamara » 16 Юни 2010, 06:24

E неее. Какви дарби за поразяване - това ако е дарба на къде върви света?Съвсем нямам предвид това, че се възползвам от ситуация, за да кажа подобно нещо. Изобщо не е приятно и хората около теб да го забелязват и да ти го казват. Чудех се наистина ли може да има нещо такова, че за съвпадения изобщо не може да става дума.Сега като го чувам често от околните и аз се стремя да владея този гняв, но да ви кажа изключително е трудно.Важното е че не е нищо страшно, нали така...... а за вас още по-малко необичайно , значи всичко е ок
Аватар
tamara

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор