черен кръст на входната врата какво означава

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот tamara » 28 Юни 2010, 06:50

Дълга история и да не ви занимавам, но свекървата на моя близка приятелка нарисувала със свещ черен кръст на касата на входната врата на къщата й, от години си седи там, това семейство няма деца и се развежда в момента, но сега се прави ремонт и двете умуваме дали може направо да го замажем с нещо или трябва да се направи друго, ако е някаква магия, а има вероятност да е, защото като в много семейства те двете не са се обичали. Говорейки на тази тема приятелката сподели , че често и подарявала кукли, което също е странно.Какво изобщо да правим с тези предмети и тоя кръст?
Аватар
tamara

Мнениеот ultramarin » 28 Юни 2010, 15:48

аз съм "пироман"... в такива случаи обичам да клада дърва на двора, да заливам с бинзин и олио(най-важното е олиото, без бензин може), да си подредя в редичка всичко ненужно и после да мятам последователно наредените обекти в пламъците с крясъци:

BURN BABY BUUUUURN MUA-HA-HAAAAA!

интересно, но понякога това ми помага... може би защото се вживявям в сцената, представяйки си как заедно с предметите изгарят всички гадости които са били свързани с тях, и всичките гадни ефекти предизвикани от тези гадости, и всички гадни... абе разбрахте идеята, важното е огън да пламти и нещо да гори!

П.П. в защитни цели, за да не злоупотреби някой с него, горният ритуал е даден непълен, като от него са премахнати всички ужасни истерични и плашещи неща които крещя - чувствайте се свободни да си ги замените с квото ви душа иска... а може и да мълчите и със умислен вид да разравяте жарта и да добавяте бомбички, фишеци и прочие стихийни елементи...
Аватар
ultramarin
Модератор

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор