Дали е някаква магия?

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот nanito19 » 30 Юни 2010, 23:45

Здравейте!
От скоро (около 2-3 месеца) много често, даже да не кажа почти всяка нощ започвам да се задушавам... Не знам как точно да го опиша, свивам се, треперя, сякаш нещо ме притиска, чувам бучене в ушите си,усещам как си свивам пръстите на ръцете в юмрук и не мога да ги отпусна (нещо като пристъп), все едно нещо тежко се е стоварило върху мен и не мога да мръдна. С големи усилия успявам да се събудя и ми се привиждат нещо като черни фигури. Преди не ги виждах, но може да звучи налудничаво, но последните пъти преди да се събудя виждам някакъв човек, който е умрял и последният път, като се събудих, видях някаква фигура да стои на леглото ми. Тези моменти траят сигурно секунди, но на мен ми се струват като 5-10мин., защото се събуждам с големи усилия. Случват ми се по няколко пъти на нощ. Може би имам някакъв здравословен проблем. Може би всичко това за фигурите е дело на въображението ми... Не знам... А може и някава магия да е... Но тези моменти не са приятни, защото адски много ме е страх да заспя всяка вечер, много е неприятно чувството, когато ги изпитвам... confused2 :?
Аватар
nanito19

Мнениеот rain » 01 Юли 2010, 00:01

модератор цербер
Аватар
rain
Модератор

Мнениеот nanito19 » 01 Юли 2010, 00:15

Много благодаря!!! Не бях чувала за сънната парализа, но 100% е това. Много съм благодарна!!! icon_eusa_clap
Аватар
nanito19

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор