Модератор: EliKarim
Shadow Mage написа:Imam oste edin vapros kam Zuvuia. Kolko struwa edin na4alen kurs po magic? I kolko wreme prodaljawa obu4enieto? Vakulenko mi beshe kazala nesto po waprosa, no to beshe dosta otdawna i ne znam kolko sa aktualni tezi nesta.
Thanks
P.S. Zuvuia ne se li prevejda kato Jrec na wremeto? (maja magic)
Въпросите към мен, можете да отправите на личната ми поща, както и на icq. Всички мои координати са известни. Не мисля, че този форум е мястото където е коректно да се коментират подобни въпроси.
Тук аз говоря за принципните положения в Магия на драконите...
П.С. Сомон аре да видим кой повече може да ядоса юзеритеАз съм разревал вече няколко и са напуснали форума, да те видим тебе
SomoN написа:... 21-това означава че не може да се занимава с магия цял живот ,съответно-лъже) ;)
arcopal написа:Доколкото знам той се занимава с магия от както се помни... от момента в който е почнал що годе нещо да разбира от света, демек от около 10ина годишен... но може и да бъркам, това ми е казано - това знам
но не си правете труда да се обръщате към него, просто от времето на горния му пост насам... той не е влизал в МаджикГейт!!!)
ZUVUYA написа:icon_flowerface
Здравейте, първо
... с написаното целях да се събуди тази тема и да се получи обмен на информация.
Аз с удоволствие ще отговарям на въпроси зададени към мен, но не виждам смисъл от подобен начин за водене на разговор :-)
Защото за да са живи знанията на един човек те трябва да са в непрекъснато обмен с тези на други хора, така те се преобразуват в Познания ...които могат да дават практически резултати.
Иначе тези знания са мъртви.