Молба за помощ !

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот voguereport » 15 Юли 2010, 14:54

l2.jpg

l1.jpg

На кратко ще разкажа историата:

Със баща ми отиваме преди няколко дни на гроба на майка ми да разчистим, прелеем и сложим нови цветя. По стечение на обстоятелства, работа и заетост нямахме възможност да ходиме около 30 - 40 дни!

Както и да е, започнахме да чистим и намерим това яйце, заровено откъм главата на не пове4е от 3-4 см, като се виждаше горната част на яйцето /наи-вероятно за да направи впечатление/

Снимах го и прилагам снимките по долу....

Молq вещити тук да помогнат и да дадат съвет....

Магия ли е това? Към семейството ли е насочена? Защо точно на гроба на майка ми....
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
voguereport

Мнениеот rain » 15 Юли 2010, 15:19

Личното ми мнение е - магия поръчана при посредствен ходжа или просто мошеник. Очевидно е,
че тези драсканици трябва да имитират арабски, но дори и бегло не приличат, това са само черти
правени с химикал и нищо повече. На яйцето не се вижда ясно какво пише, но ми се струва, че
има име, а другите неща също са безмислени драскулки наподобяващи числа. За такова влияние
(магия) мога да кажа, че подобна некадърна работа няма как да подейства. Не съм сигурен с
за какво точно е тази магия, защото с яйце заровено в гроб с изписани на него определени
заклинания в турско-арабската магия се правят ритуали предимно за раздяла и за лошо. Проверете
за всеки случай в областта над краката на гроба дали няма да намерите заровено второ яйце.

От друга страна влиянието може да не е насочено срещу вас, а правено от някой, който просто е
използвал името на покойния, което е съвпадало с това на "обекта му" и затова да е използвал
този гроб, което вас не ви засяга, но най-добре хвърлете в течаща вода това което сте намерили.
модератор цербер
Аватар
rain
Модератор

Мнениеот voguereport » 15 Юли 2010, 15:46

Благодариа много! Ще потьрсим и за 2ро qице!

М/у другото днес баща ми е ходил при йена/вра4ка или гледа4ка...незнам /аз не сьм присьствал/ и ест. е казала, 4е имаме магиа, коиато е направено от комшии/сьседи. Правили са нещо за развалqне и тем подобно, но както казах, не сьм присьствал и нqма как да кая подробности!

Ще потьрсим и за 2ро qице все пак!!! Благодарьа за бьрзиа отговор!!!
Аватар
voguereport

Мнениеот Nemezius » 15 Юли 2010, 16:16

Странна смесица в случая- на написаното на листчето има старославянски букви на няколко места, но не се различават повече от 2-3 думи(при това на урано-варварски), което също не е лесно, тъй като бележката е писана отдясно-наляво и така се и четат думите. И не- според мен няма логика да има второ яйце, поне не и според познатите ми на мен практики с писане на такъв език(макар и "писане да е силно казано- изписването е по-скоро драскане за запълване на пространство около 3 думи.)- изпилзването на такова писане, в комбинация с яйце и гроб обикновено се ползва за лечение- самото яйце е жертва, която се предоставя на мъртвия като отплата за да поеме болестта на болния. Ако търсите кой може да го е направил/поръчал- използва се едноименнен гроб при такава практика, т.е. търсене жена, носеща името на майка Ви. А относно казаното от въпросната врачка- ако съм прав за горното, то тя или греши, или има още нещо, или просто е изкарала някой лев докато "разваля" несъществуваща магия(за съжаление, такива ги има под път и над път).
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот voguereport » 15 Юли 2010, 16:29

Благодаря ви Модераторе.

Интересни неща! И от 2та отговора се стига до извод, че човека които е писал тези писания е шарлатанин или по - скоро човек който явно не разбира достатъчно! Както и да е!

Жената врачка, може и да е права, че има магия, защото като си върнах лентата назад си спомням, че сме намирали яйце в тухлите на гаража ни. След това някакви косми и др подобни. Оттогава майка ми се разболя и т.н. живя 14 год.Неможеше да ходи от някакви болки, после единия бъбрек спря..минахме на нефростоми т.е. маркучи които изкарват урината директно от бъбреците. После спря да се храни и за около 10 дни - остана 40 кг и пред 10 месеца си замина, като и до сега докторите неможаха да кажат от какво.

Други доктори споделиха, че е рак, но по снимки и изследвания не се виждаше....аз лично съм на мнението, че е рак или някакви разсейки от първата операция, но...не съм специалист

Загадка или не....лошото е, че жената си замина! А чак сега аз се досещам, че може да е имало или има магия в къщата ни...
Аватар
voguereport

Мнениеот rain » 15 Юли 2010, 17:01

Не за пръв път попадам на почти същото нещо. Това са безмислени драсканици без значение. В работата си съм посещавал
и наблюдавал как действат няколко такива "ходжи", които пишат абсолютно същите неща, защото са неуки и не знаят
арабски, затова пишат чертички и драскулки и на всичкото отгоре твърдят, че било от Корана. Да не говоря, че върху яйцето
е писано с молив, а това го правят ходжите у нас. Това е всичко друго но не и арабски, камо ли урано-варварски :)

Има магия за раздяла, която се прави по същия начин като това което виждам от снимките, но с две яйца, затова казвам да
се търси за всеки случай и второ. Но ако трябва да съм искрен има поне още десетина магии (поне известните на мен) подобни
на тази с участие на яйце+гроб+писани заклинания/молитви, които ходжите у нас масово практикуват. Ако беше наша си
българска магия, нямаше да има листче с писани работи (муска).

Относно другите намирани неща косми и яйце, щом е било във вашата къща значи е било насочено срещу вас. Но специално
това последното е толкова некадърно, че подобен извършител може само да петни името на занаята.

П.П. След като обърнах изображението на листчето (снимано е наобрато) ясно се различават думите (еди-кой си) син на
(еди-кой си) заедно с още няколко разчекнати арабски думи при това сега виждам и че под химикала е ксерокопие (изглежда,
че все пак езикът под драскулките е арабски, но избелял от копието), което си потвърждава, че е некадърен ходжа.
модератор цербер
Аватар
rain
Модератор

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор