Не за пръв път попадам на почти същото нещо. Това са безмислени драсканици без значение. В работата си съм посещавал
и наблюдавал как действат няколко такива "ходжи", които пишат абсолютно същите неща, защото са неуки и не знаят
арабски, затова пишат чертички и драскулки и на всичкото отгоре твърдят, че било от Корана. Да не говоря, че върху яйцето
е писано с молив, а това го правят ходжите у нас. Това е всичко друго но не и арабски, камо ли урано-варварски
Има магия за раздяла, която се прави по същия начин като това което виждам от снимките, но с две яйца, затова казвам да
се търси за всеки случай и второ. Но ако трябва да съм искрен има поне още десетина магии (поне известните на мен) подобни
на тази с участие на яйце+гроб+писани заклинания/молитви, които ходжите у нас масово практикуват. Ако беше наша си
българска магия, нямаше да има листче с писани работи (муска).
Относно другите намирани неща косми и яйце, щом е било във вашата къща значи е било насочено срещу вас. Но специално
това последното е толкова некадърно, че подобен извършител може само да петни името на занаята.
П.П. След като обърнах изображението на листчето (снимано е наобрато) ясно се различават думите (еди-кой си) син на
(еди-кой си) заедно с още няколко разчекнати арабски думи при това сега виждам и че под химикала е ксерокопие (изглежда,
че все пак езикът под драскулките е арабски, но избелял от копието), което си потвърждава, че е некадърен ходжа.