Ордена на Троновете

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот Baneis » 10 Авг 2010, 08:12

Здравейте, някой би ли могъл да ми даде информация относно Ордена на Троновете?
Благодаря предварително
Аватар
Baneis

Мнениеот Baneis » 18 Авг 2010, 18:17

Здравейте отново на всички. Не искам да притискам, пришпорвам и т.н. никой, но моля всеки, който знае нещо свързано с Ордена на Троновете ( Ордена на Добродетелите ), да ми пише. Много е важно да разбера. Оценявам и благодаря на всеки, който би споделил с мен този тип информация.
Аватар
Baneis

Мнениеот Cath » 12 Сеп 2010, 13:38

Baneis,
първо да кажа, че ако някой иска отговор на въпроса си, то трябва да задава въпросите си правилно. Това ще рече - да беше казал къде си го срещнал този Орден на Троновете, в какъв контекст, в каква религиозна или окултна система и т.н.

Тъй като подобно уточнение няма, то отговорите също липсват.

Все пак. Орден на Троновете, или само Тронове, се наричат третите по ред ангели в небесната йерархия. С това уточнение, че на български не са Тронове/Thrones/θρόνοι, а се наричат Престоли. Това е, ако се позоваваме на небесната йерархия описана от Дионисий Ареопагит. За повече информация можеш да потърсиш този източник.
Evil is a point of view.
Аватар
Cath
Модератор

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор